Giriş Kayıt
Peter Lance

Peter Lance


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Peter Lance, senarist, yapımcı, oyuncu.

The Path to 9/11 (2006), Blackjack (1998), Without Warning (1994), (1984) Kanun Namına (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Dram Senarist 6.3 2,869
2005 Belgesel Oyuncu 7.9 403
2004 Dram Yapımcı 6.0 1,253
1999 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.7 1,880
1998 Aksiyon Senarist
Yapımcı
4.9 3,632
1995 Aksiyon Yapımcı 6.6 15,237
1994 Bilim-Kurgu Senarist 7.0 1,108
1993 Aksiyon Yapımcı
Senarist
5.5 13,930

Büyük Tuzak
1987 Suç Yapımcı 7.8 1,828
1986 Suç Senarist
Çeşitli
8.4 2,217

Kanun Namına
1984 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.5 20,827
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019