Giriş Kayıt
Michael Ellis

Michael Ellis (75)


Editör, Sesler, Editör

Michael Ellis, 30 Eylül 1943 doğumlu editör, sesler, editör.

Çizgili Pijamalı Çocuk (2008), Superman (1978), Nil'in incisi (1985), Zafer Madalyası (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Eylül 1943
Diğer Bir İsmi: Mike Ellis
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 72 Komedi Editör 6.2 1,459

Çizgili Pijamalı Çocuk
2008 65 Dram Editör 7.8 166,356
2006 63 Aksiyon Editör 4.6 2,401

Haylaz Kum Perisi
2004 61 Macera Editör 5.6 4,626
2004 61 Komedi Editör 5.7 597

Zor Seçim
2003 60 Komedi Editör 5.4 6,232
2001 58 Dram Editör 7.0 4,151
2000 57 Komedi Editör 6.5 1,060
2000 57 Komedi Editör 6.8 1,733

Yıldızların Sesi
1998 55 Komedi Editör 7.0 15,020
1997 Macera Editör 7.0 12,478
1996 53 Macera Editorial Department 6.6 19,776
1996 53 Macera Editör 6.2 818
1996 53 Komedi Editör 7.1 17,342
1995 52 Komedi Editör 5.3 2,331

İnsan Olmak
1994 51 Komedi Editör 5.4 3,603
1992 49 Komedi Editör 5.4 2,279

Hiç Ummazken
1991 48 Biyografi Editör 7.0 4,341
1989 46 Macera Editör 6.2 1,298
1987 44 Komedi Editör 7.2 1,840

Nil'in incisi
1985 42 Aksiyon Editör 6.1 45,767
1985 42 Fantastik Editör 5.3 2,628
1984 41 Komedi Editör 6.9 1,487
1983 40 Gerilim Editör 6.6 2,342
1982 39 Dram Editör 6.3 2,085

Ölümü Beklerken
1980 37 Dram Editör 6.8 2,245

Çakal
1980 37 Dram Editör 5.2 767
1978 35 Aksiyon Editör 7.3 145,711

Zafer Madalyası
1977 34 Aksiyon Editör 7.5 23,176

Dünyaya Düşen Adam
1976 33 Bilim-Kurgu Sesler 6.7 21,160

Yolcu
1975 32 Dram Sesler 7.6 18,194
1975 32 Komedi Editorial Department 6.3 1,002
1975 32 Biyografi Editorial Department 6.7 420
1973 30 Biyografi Sesler 7.6 691

Talihli Adam
1973 30 Komedi Editorial Department 7.8 6,922

Troçki Suikasti
1972 29 Biyografi Sesler 5.9 1,437

Köpekler
1971 28 Suç Sesler 7.5 51,397

Eğer
1968 25 Dram Editorial Department 7.6 19,770
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019