Giriş Kayıt
Ramon Novarro

Ramon Novarro (69)


Oyuncu

Jose Ramón Gil Samaniego, 06 Şubat 1899 Durango, Meksika doğumlu oyuncu.

Ben Hur (1925), Mata Hari (1931), Across to Singapore (1928), The Big Steal (1949) gibi yapımlarla biliniyor.

Ramon Novarro, 30 Ekim 1968 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Jose Ramón Gil Samaniego
Doğum Tarihi: 06 Şubat 1899
Ölüm Tarihi: 30 Ekim 1968
Doğum Yeri: Durango, Meksika
Diğer Bir İsmi: Ramon Samaniego | Ramón Samaniego | Ramon Samanieg
Burcu: Kova
Web Sitesi: |
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1962 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,967
1961 Dram Oyuncu 7.2 595

Korkunç Kumpanya
1960 61 Macera Oyuncu 6.1 1,063
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,413
1950 51 Suç Oyuncu 6.7 1,367
1950 51 Romantik Oyuncu 6.1 507
1949 50 Kara Film Oyuncu 7.0 3,622
1949 50 Macera Oyuncu 6.7 886
1940 41 Komedi Oyuncu 6.9 44
1934 35 Dram Oyuncu 4.8 101
1931 32 Dram Oyuncu 6.7 2,951
1930 31 Oyuncu 6.2 17
1930 31 Müzikal Oyuncu 6.5 99
1928 29 Dram Oyuncu 7.2 875

Ben Hur
1925 26 Macera Oyuncu 8.0 6,770
1921 22 Dram Oyuncu 7.8 2,868
Dizi Altyazıları
True Detective (3,620) The Flash (2,499) Vikings (2,172) Shameless (2,137) Star Trek: Discovery (1,841) Project Blue Book (1,731) Inside No. 9 (1,616) Counterpart (1,604) This Is Us (1,209) The Big Bang Theory (1,105)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019