Giriş Kayıt
Daniel Attias

Daniel Attias


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Daniel Attias, yönetmen, yönetmen asistanı, yapımcı.

Doktor House (2004), Homeland (2011), It's Always Sunny in Philadelphia (2005), Entourage (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dan Arrias | Dan Attias
9.5 (2 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen 8.0 17,518
2018 Suç Yönetmen 7.7 8,709
2017 Komedi Yönetmen 8.0 2,263
2016 Dram Yönetmen 7.7 7,600
2016 Dram Yönetmen 6.8 2,856
2015 Dram Yönetmen 8.2 4,243

Aşkın Ritmi
2015 Dram 6.2 30,597
2014 Dram Yönetmen 7.8 7,023
2014 Macera Yönetmen 6.5 6,407

Diriliş
2014 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.4 14,341
2013 Suç Yönetmen 8.3 62,646
2013 Suç Yönetmen 8.4 67,606
2011 Suç Yönetmen 8.4 270,334
2011 Suç Yönetmen 8.3 85,336

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Yönetmen 8.4 755,058
2010 Yönetmen 6.2 627
2010 Komedi Yönetmen 8.0 32,838
2009 Komedi Yönetmen 7.2 19,644
2008 Dram Yönetmen 7.9 215,808
2006 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.6 18,799

Kahramanlar
2006 Dram Yönetmen 7.6 215,287
2005 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.8 163,508

Doktor House
2004 Dram Yönetmen 8.8 361,526
2004 Macera Yönetmen 8.4 440,505
2004 Komedi Yönetmen 8.5 148,845
2002 Dram Yönetmen 7.5 2,663
2002 Suç Yönetmen 9.3 232,425
2001 Aksiyon Yönetmen 7.6 41,152
2001 Komedi Yönetmen 8.7 106,655

Soprano Ailesi
1999 Suç Yönetmen 9.2 235,638
1997 Suç Yönetmen 7.7 6,681

Erken Baskı
1996 Dram Yönetmen 7.6 10,239

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Yönetmen 8.2 114,630
1994 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.8 8,348
1993 Dram Yönetmen 6.7 8,711

Melrose Place 1
1992 Dram Yönetmen 5.8 9,656

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 26,614

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Yönetmen 8.3 13,354

21. Cadde
1987 Suç Yönetmen 7.3 9,604
1986 Aksiyon Yönetmen 8.2 5,214

Gümüş Kurşun
1985 Macera Yönetmen 6.4 19,983

Alacakaranlık Kuşağı
1983 Fantastik Yönetmen Asistanı 6.5 29,282

E.T.
1982 Aile Yönetmen Asistanı 7.9 324,553

Beyaz Köpek
1982 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 7,525
1982 Suç Yönetmen Asistanı 6.5 2,559
1981 Müzikal Yönetmen Asistanı 6.5 4,455
1981 Macera Yönetmen Asistanı 5.7 901
1980 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 2,418

Uçak
1980 Komedi Yönetmen Asistanı 7.8 184,040
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,663) Supernatural (4,503) The Big Bang Theory (3,193) The Flash (2,554) Better Call Saul (1,872) A Discovery of Witches (1,822) Shameless (1,678) Titans (1,611) La Casa de Papel (1,127) Manifest (1,098)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018