Giriş Kayıt
J. André Chaintreuil

J. André Chaintreuil (47)


Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Özel Efekt

J. André Chaintreuil, 11 Nisan 1972 Fairport, New York, ABD doğumlu sanat bölümü, görsel efekt, Özel efekt.

Dogtown'ın Lordları (2005), Bak Şu Köpeğe (2006), (2002) Azınlık Raporu (2002), (2004) Terminal (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Nisan 1972
Doğum Yeri: Fairport, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: J. Andre | J. Andre Chaintreuil | Jean André Chain
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 41 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 108,445

Beyaz Saray Düştü
2013 41 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 190,671

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 41 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 187,493

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 40 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 521,392

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 40 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 224,516

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 40 Macera Sanat Bölümü 5.6 79,142

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 40 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 238,093

Ölümsüzler
2011 39 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 152,381

Hayvan Bakıcısı
2011 39 Komedi Sanat Bölümü 5.2 52,065

Yeşil Fener
2011 39 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 250,928
2011 39 Gizem Sanat Bölümü 7.0 319,244

X-Men: Birinci Sınıf
2011 39 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 603,667

Durdurulamaz
2010 38 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 172,059
2009 37 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 1,036,202

Kartal Göz
2008 36 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 166,514

Kara Şövalye
2008 36 Aksiyon Sanat Bölümü 9.0 2,042,552

Hızlı Yarışçı
2008 36 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 64,858

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 35 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 237,495

Örümcek Adam 3
2007 35 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 456,609

Superman Dönüyor
2006 34 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 259,654

Bak Şu Köpeğe
2006 34 Komedi Sanat Bölümü 4.4 17,040

Görevimiz Tehlike 3
2006 34 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 304,320
2005 33 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 268,976

Dogtown'ın Lordları
2005 33 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 49,031

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 32 Macera Sanat Bölümü 6.8 184,115

Terminal
2004 32 Komedi Sanat Bölümü 7.3 363,326

Örümcek Adam 2
2004 32 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 495,420

Şapkalı Kedi
2003 31 Macera Sanat Bölümü 3.9 45,025

X-Men 2
2003 31 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 476,883

Azınlık Raporu
2002 30 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 466,941

Panik Odası
2002 30 Gerilim Görsel Efekt 6.8 235,991

İki Yüzlü
2001 29 Bilim-Kurgu Özel Efekt 6.2 21,587
2001 29 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 271,186
2001 29 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 291,774

Görev Mars
2000 28 Macera Görsel Efekt 5.6 66,752
2000 28 Korku Görsel Efekt 4.8 16,232

Robot Adam
1999 27 Dram Görsel Efekt 6.9 101,792
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (469,001) American Gods (3,450) Into the Badlands (2,694) Gotham (2,259) The Flash (2,255) The Big Bang Theory (1,853) Vikings (1,742) Arrow (1,655) Supernatural (1,608) The Blacklist (1,312)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019