Giriş Kayıt
Dan Harris

Dan Harris (43)


Senarist, Oyuncu, Yönetmen

Dan Harris, 28 Ağustos 1979 Kingston, Pennsylvania, ABD doğumlu senarist, oyuncu, yönetmen.

X-Men: Apocalypse (2016), Superman Dönüyor (2006), Hayali Kahramanlar (2004), Mezara Kadar (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1979
Doğum Yeri: Kingston, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Daniel P. Harris | Daniel Harris
Burcu: Başak
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 38 Komedi Yönetmen 5.9 1,410
2016 37 Aksiyon Senarist 6.9 432,419

Cadılar Bayramı Katliamı
2007 28 Komedi Yapımcı 6.7 91,915

Mezara Kadar
2007 28 Aksiyon Senarist 5.7 9,929

Superman Dönüyor
2006 27 Aksiyon Senarist
Oyuncu
6.1 283,247
2006 Belgesel Oyuncu 7.8 1,321
2005 26 Dram Oyuncu 7.1 398

Gerçek Efsaneler 3
2005 Korku Senarist 4.1 8,732

Hayali Kahramanlar
2004 25 Komedi Yönetmen
Senarist
7.1 9,697

X-Men 2
2003 24 Aksiyon Senarist 7.4 548,244

Belalı Aşk
1999 20 Komedi Çeşitli 5.9 36,986
1999 20 Dram Oyuncu 5.9 1,838

Şöhret
1998 19 Komedi Çeşitli 6.3 27,105
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022