Giriş Kayıt
Aaron Lipstadt

Aaron Lipstadt (66)


Yönetmen, Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Oyuncu

Aaron Lipstadt, 12 Kasım 1952 Southington, Connecticut, ABD doğumlu yönetmen, yapım yöneticisi, yapımcı, oyuncu.

Grimm (2011), Medium (2005), Pijama Partisi Katliamı (1982), Powers (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Kasım 1952
Doğum Yeri: Southington, Connecticut, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Yönetmen 6.8 5,891
2012 Suç Yönetmen 7.9 94,409
2011 Dram Yönetmen 7.8 102,808
2010 Komedi Yönetmen 7.5 2,280
2006 54 Belgesel Oyuncu 7.3 3,134
2005 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.0 24,241
2005 53 Komedi Oyuncu 6.3 366
2001 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
6.6 389
1999 Suç Yönetmen 8.0 69,589
1998 46 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.3 504

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Yönetmen 8.1 23,937
1988 Dram Yönetmen 7.8 75
1987 Aksiyon Yönetmen 8.4 3,504
1986 Suç Yönetmen 8.4 2,215
1985 Aksiyon Yönetmen 7.8 3,905

Kanun Namına
1984 Aksiyon Yönetmen 7.5 20,816

Pijama Partisi Katliamı
1982 30 Komedi Oyuncu
Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.7 8,620
1982 30 Bilim-Kurgu Yönetmen 5.9 2,156
1982 30 Korku Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
5.2 3,353

New York'tan Kaçış
1981 29 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 112,868
1981 29 Komedi Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
4.6 3,027

Uzayda Terör
1981 29 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.1 5,703
1980 28 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.5 6,880
- Belgesel 6.4 93
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019