Giriş Kayıt
Darren Kaliciak

Darren Kaliciak


Darren Kaliciak,

The Listener (2009), jPod (2008), (2003) Bekarlığa Veda (2003), (2008) Center Stage: Turn It Up (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Suç Çeşitli 7.0 435
2009 Suç Çeşitli 6.8 7,173
2008 Dram Çeşitli 6.2 5,526
2008 Komedi Çeşitli 6.6 948
2007 Dram Çeşitli 6.9 410

Yeniden Başlamak
2005 Dram Çeşitli 7.0 26,901

Bekarlığa Veda
2003 Komedi Çeşitli 5.6 15,691

Ajan Cody Banks
2003 Aksiyon Çeşitli 5.1 30,411
2001 Dram Çeşitli 7.4 4,562
2000 Dram Çeşitli 5.7 744
2000 Dram Çeşitli 7.1 411
1999 Dram Çeşitli 6.1 340
Dizi Altyazıları
True Detective (6,965) Vikings (3,517) Shameless (2,988) Gotham (2,316) Shooter (1,980) The Umbrella Academy (1,840) Inside No. 9 (1,703) Doom Patrol (1,468) Star Trek: Discovery (1,387) The Big Bang Theory (1,220)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019