Giriş Kayıt
Marc Shaiman

Marc Shaiman (59)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu, Senarist

Marc Shaiman, 22 Ekim 1959 New Jersey, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu, senarist.

Birkaç İyi Adam (1992), Şimdi Ya Da Asla (2007), Ölüm Kitabı (1990), Sevginin Bağladıkları (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ekim 1959
Doğum Yeri: New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Marc 'Marc' Shaiman
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Müzik Oyuncu 5.3 1,027

Mary Poppins Dönüyor
2018 59 Komedi Müzik
Müzik
6.9 52,477
2016 Komedi Müzik 7.0 2,488
2016 57 Komedi Müzik 5.9 8,427
2016 57 Dram Müzik 6.5 4,409
2015 Komedi Senarist 8.1 1,898
2014 55 Komedi Müzik
Müzik
5.8 11,601

Ben Divine
2013 54 Belgesel 7.7 2,015

Evde Curcuna
2012 53 Komedi Müzik 6.1 23,717
2012 53 Komedi Müzik 7.0 16,249

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Senarist 7.3 1,782
2012 Dram Müzik
Oyuncu
Yapımcı
Müzik
7.7 15,573
2011 52 Belgesel Oyuncu 6.1 471

İlk Aşk
2010 51 Komedi Müzik 7.7 74,993
2010 Senarist
Müzik
6.8 1,672
2008 49 Belgesel Oyuncu
5.6 446

Şimdi Ya Da Asla
2007 48 Macera Müzik
Müzik
7.4 214,374
2007 48 Komedi Müzik
Oyuncu
Yapımcı
Müzik
6.7 113,156

Arı Filmi
2007 48 Animasyon 6.1 128,039
2007 Müzik 7.2 1,354

Gerçek Dedikodu
2005 46 Komedi Müzik
Müzik
5.5 48,513
2004 45 Müzik Senarist
Oyuncu
Müzik
6.4 1,170

Aşka Veda
2003 44 Komedi Müzik
Oyuncu
Müzik
6.3 37,430

Alex Ve Emma
2003 44 Komedi Müzik 5.6 12,531

Daha Kötüsü Olamaz
2001 42 Komedi Müzik 5.5 14,114

Onunla Bir Gece
2001 42 Komedi Müzik 6.1 27,489
2001 42 Biyografi Müzik 7.8 12,926

Darısı Başıma
2001 42 Komedi Oyuncu
Müzik
5.3 71,003

İçimdeki Çocuk
2000 41 Komedi Müzik 6.1 38,192
2000 41 Aile Senarist 6.1 592

İkimizin Hikayesi
1999 40 Dram Müzik
Müzik
5.9 20,271

Taşralılar
1999 40 Komedi Müzik 5.4 12,096

South Park - Sinema Filmi
1999 40 Animasyon Müzik
Müzik
7.8 182,214

Küçük Mucize
1998 39 Komedi Müzik 6.9 19,796
1998 39 Biyografi Müzik
Müzik
6.8 95,574

Benim Devim
1998 39 Komedi Müzik
Müzik
4.9 6,310

Vücut Dili
1997 38 Komedi Müzik 6.4 36,220

Orman Kaçkını
1997 38 Aksiyon Müzik
Müzik
5.5 65,494

Geçmişten Ruhlar
1996 37 Dram Müzik 6.7 9,524

İlk Eşler Kulübü
1996 37 Komedi Müzik
Müzik
6.3 38,460

Anne
1996 37 Komedi Müzik 6.9 5,304
1996 37 Komedi Müzik
Müzik
5.3 5,772

Amerikan Başkanı
1995 36 Komedi Müzik
Müzik
6.8 48,339

Ah Paris
1995 36 Komedi Müzik
Müzik
6.4 10,557

Kuzey
1994 35 Macera Müzik
Oyuncu
Müzik
4.4 12,563
1994 35 Komedi Müzik 5.7 4,576

Şehirli Züppeler 2
1994 35 Macera Müzik
Müzik
5.5 16,965
1994 35 Belgesel Müzik 7.6 1,285

Yırtık Rahibe 2
1993 34 Komedi Yapımcı
Müzik
5.5 44,466

Addams Ailesi 2
1993 34 Komedi Müzik 6.7 69,586
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,103

Kalpler ve Ruhlar
1993 34 Komedi Oyuncu
Müzik
6.9 14,968

Hokus Pokus
1993 34 Komedi Müzik 6.8 80,038

Sevginin Bağladıkları
1993 34 Komedi Müzik
Müzik
6.8 144,978

Mikey'le Yaşam
1993 34 Komedi Müzik 5.6 5,006

Birkaç İyi Adam
1992 33 Dram Müzik
Müzik
7.7 214,704
1992 33 Komedi Müzik
Oyuncu
5.8 4,258

Yırtık Rahibe
1992 33 Komedi Müzik
Müzik
6.4 78,946
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,654

Addams Ailesi
1991 32 Komedi Oyuncu
Müzik
Müzik
6.9 115,515
1991 32 Komedi Müzik 6.3 4,779

Sıkı Atışlar
1991 32 Aksiyon Oyuncu 6.7 91,845

Alışveriş Manzaraları
1991 32 Komedi Müzik
Oyuncu
Müzik
5.3 4,374

Şehir Züppeleri
1991 32 Komedi Müzik 6.7 44,314

Ölüm Kitabı
1990 31 Suç Müzik 7.8 164,512
1990 31 Komedi Müzik 4.7 9

Harry Sally İle Tanışınca
1989 30 Komedi Müzik 7.6 177,388
1988 29 Komedi Oyuncu
Müzik
6.9 21,304
1988 29 Komedi Müzik 6.4 10,811

Haberler
1987 28 Komedi Oyuncu 7.2 24,762
1975 Komedi Oyuncu
Senarist
8.1 39,235
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,818
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,965) Black Mirror (1,990) The 100 (1,912) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,785) Swamp Thing (1,743) Big Little Lies (1,725) The Big Bang Theory (1,594) Shingeki no kyojin (1,461)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019