Giriş Kayıt
Jordi Mollà

Jordi Mollà (54)


Oyuncu

Jordi Mollà Perales, 01 Temmuz 1968 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu oyuncu.

Çılgın İkili 2 (2003), Gece ve Gündüz (2010), Riddick (2013), Kolombiyalı: İntikam Meleği (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jordi Mollà Perales
Doğum Tarihi: 01 Temmuz 1968
Doğum Yeri: L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Catalonia, İspanya
Diğer Bir İsmi: Jordi Molla | Jordi Mollá
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.75 m
8.5 (6 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Don Kişot’u Öldüren Adam
2018 50 Macera Oyuncu 6.3 20,230
2018 Aksiyon Oyuncu 8.0 121,491
2018 50 Suç Oyuncu 4.2 3,264
2018 50 Komedi Oyuncu 5.2 17,863
2017 49 Komedi Oyuncu 4.7 230
2017 49 Biyografi Oyuncu 6.5 2,073

Deha
2017 Biyografi Oyuncu 8.2 18,777
2017 49 Komedi Oyuncu 5.8 31
2017 49 Macera Oyuncu 7.8 2,758
2016 48 Suç Oyuncu 6.0 6
2016 48 Komedi Oyuncu 5.3 634
2016 48 Komedi Oyuncu 5.2 869

Perşembe Olan Adam
2016 48 Gizem Oyuncu 4.8 339
2016 Aksiyon Oyuncu 8.0 30,661

Suç/lu
2016 48 Aksiyon Oyuncu 6.3 67,006

Vadeli Hayat
2016 48 Suç Oyuncu 5.6 8,206
2016 48 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,392

Denizin Ortasında
2015 47 Aksiyon Oyuncu 6.9 140,237

Karınca Adam
2015 47 Aksiyon Oyuncu 7.3 666,047
2015 47 Dram Oyuncu 6.0 958
2013 45 Aksiyon Oyuncu 6.4 167,762
2012 44 Dram Oyuncu    
2012 44 Komedi Oyuncu 6.5 3,261

Kolombiyalı: İntikam Meleği
2011 43 Aksiyon Oyuncu 6.4 102,179

Devlerin Günahı
2011 43 Biyografi Oyuncu 5.7 4,821

Nefes Nefese
2010 42 Dram Oyuncu 6.6 6,547
2010 42 Aksiyon Oyuncu 6.1 20,027

Gece ve Gündüz
2010 42 Aksiyon Oyuncu 6.3 197,591
2010 42 Komedi Oyuncu 4.9 105
2009 41 Komedi Oyuncu 5.8 138
2009 41 Biyografi Oyuncu 5.8 402
2008 40 Dram Oyuncu 5.2 410

Che
2008 40 Biyografi Oyuncu 6.8 33,991
2008 40 Belgesel Oyuncu 7.5 82
2008 40 Dram Oyuncu 4.9 605

Güneyin Sultanları
2007 39 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,166

Elizabeth: Altın Çağ
2007 39 Biyografi Oyuncu 6.8 72,099
2006 38 Dram Oyuncu 5.2 559

The Stone Merchant
2006 38 Dram Oyuncu 4.3 997

Anthony, Warrior of God
2006 38 Biyografi Oyuncu 5.9 196
2005 37 Gerilim Oyuncu 4.9 505
2005 37 Dram Oyuncu 6.2 278

Alamo
2004 36 Dram Oyuncu 6.0 21,267

Çılgın İkili 2
2003 35 Aksiyon Oyuncu 6.6 252,346
2003 35 Macera Oyuncu 6.7 1,210

Beyaz Şeytan
2001 33 Biyografi Oyuncu 7.5 261,949

Sound Of The Sea
2001 33 Dram Oyuncu 6.0 2,141

İkinci Ten
1999 31 Dram Oyuncu 6.3 1,627
1999 31 Romantik Oyuncu 5.9 2,539
1999 31 Dram Oyuncu 5.7 958
1998 30 Western Oyuncu 5.2 903
1997 29 Dram Oyuncu 7.0 2,612
1996 28 Dram Oyuncu 5.2 811

Sırrımın Çiçeği
1995 27 Dram Oyuncu 7.0 12,027
1994 26 Komedi Oyuncu 6.5 569
1994 Dram Oyuncu 7.8 25
1992 24 Komedi Oyuncu 5.2 611
1992 24 Komedi Oyuncu 6.4 14,019
1991 News Oyuncu 6.9 312
- Biyografi Oyuncu    
- Gizem Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022