Giriş Kayıt
Jordi Mollà

Jordi Mollà (50)


Oyuncu

Jordi Mollà Perales, 01 Temmuz 1968 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu oyuncu.

Çılgın İkili 2 (2003), Gece ve Gündüz (2010), Riddick (2013), Kolombiyalı: İntikam Meleği (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jordi Mollà Perales
Doğum Tarihi: 01 Temmuz 1968
Doğum Yeri: L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Catalonia, İspanya
Diğer Bir İsmi: Jordi Molla | Jordi Mollá
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.78 m
8.4 (5 Oy)
  • Currently 168/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Don Kişot’u Öldüren Adam
2018 50 Macera Oyuncu 6.8 3,187
2018 Aksiyon Oyuncu 8.2 36,819
2018 50 Suç Oyuncu 3.9 669
2018 50 Komedi Oyuncu 5.2 10,826
2017 49 Komedi Oyuncu 4.4 147
2017 49 Biyografi Oyuncu 6.6 702

Deha
2017 Biyografi Oyuncu 8.4 13,328
2017 49 Macera Oyuncu 7.0 13
2016 48 Suç Oyuncu    
2016 48 Komedi Oyuncu 5.2 390
2016 48 Komedi Oyuncu 5.2 641

Perşembe Olan Adam
2016 48 Gizem Oyuncu 5.2 160

Suç/lu
2016 48 Aksiyon Oyuncu 6.3 49,549

Vadeli Hayat
2016 48 Suç Oyuncu 5.5 5,596
2016 48 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,758

Denizin Ortasında
2015 47 Aksiyon Oyuncu 6.9 105,025

Karınca Adam
2015 47 Aksiyon Oyuncu 7.3 460,614
2015 47 Dram Oyuncu 6.1 676
2013 45 Aksiyon Oyuncu 6.4 141,782
2012 44 Dram Oyuncu    
2012 44 Komedi Oyuncu 6.5 2,625

Kolombiyalı: İntikam Meleği
2011 43 Aksiyon Oyuncu 6.4 85,615

Devlerin Günahı
2011 43 Biyografi Oyuncu 5.8 4,245

Nefes Nefese
2010 42 Dram Oyuncu 6.6 5,911
2010 42 Aksiyon Oyuncu 6.2 18,126

Gece ve Gündüz
2010 42 Aksiyon Oyuncu 6.3 166,604
2010 42 Komedi Oyuncu 4.8 86
2009 41 Komedi Oyuncu 5.3 80
2009 41 Biyografi Oyuncu 5.8 339
2008 40 Dram Oyuncu 5.3 324

Che
2008 40 Biyografi Oyuncu 6.9 30,128
2008 40 Belgesel Oyuncu 7.4 60
2008 40 Dram Oyuncu 5.1 484

Güneyin Sultanları
2007 39 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,041

Elizabeth: Altın Çağ
2007 39 Biyografi Oyuncu 6.9 60,753
2006 38 Dram Oyuncu 5.2 488

The Stone Merchant
2006 38 Dram Oyuncu 4.3 889

Anthony, Warrior of God
2006 38 Biyografi Oyuncu 6.4 166
2005 37 Gerilim Oyuncu 4.9 421
2005 37 Dram Oyuncu 6.6 177

Alamo
2004 36 Dram Oyuncu 6.0 18,281

Çılgın İkili 2
2003 35 Aksiyon Oyuncu 6.6 201,482
2003 35 Macera Oyuncu 6.9 1,020

Beyaz Şeytan
2001 33 Biyografi Oyuncu 7.6 219,872

Sound Of The Sea
2001 33 Dram Oyuncu 6.0 1,807

İkinci Ten
1999 31 Dram Oyuncu 6.4 1,467
1999 31 Romantik Oyuncu 6.0 2,236
1999 31 Dram Oyuncu 5.8 818
1998 30 Western Oyuncu 5.3 772
1997 29 Dram Oyuncu 7.4 1,878
1996 28 Dram Oyuncu 5.2 645

Sırrımın Çiçeği
1995 27 Dram Oyuncu 7.1 8,982
1994 26 Komedi Oyuncu 6.6 492
1992 24 Komedi Oyuncu 6.5 10,850
- Biyografi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Arrow (3,286) Vikings (2,654) The Flash (2,634) Doctor Who (1,597) Outlander (1,397) Supergirl (1,110) Supernatural (1,017) La Casa de Papel (973) Titans (926) The Big Bang Theory (900)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018