Giriş Kayıt
David S. Cass Sr.

David S. Cass Sr.


Dublör, Oyuncu, Yönetmen, Yönetmen Asistanı

David S. Cass, dublör, oyuncu, yönetmen, yönetmen asistanı.

Tehlikeli Kokteyl (1988), İntikam (1990), Cennetin Kapısı (1980), Şerefli Kahramanlar (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David S. Cass
Diğer Bir İsmi: Dave Cass Sr. | David Cass Sr. | Dave Cass | David
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kitaba Uygun Aşk
2014 Dram Yönetmen 6.3 1,006
2013 Western Yönetmen 6.5 345
2011 Komedi Yönetmen 5.6 440
2011 Dram Yönetmen 6.6 549
2011 Aile Yönetmen 7.0 864
2010 Dram Yönetmen 7.0 346
2009 Aile Yönetmen 7.0 828
2009 Dram Yönetmen 6.3 145
2008 Western Yönetmen 5.3 366
2008 Western Yönetmen 5.3 574
2007 Dram Yönetmen 5.7 449
2007 Gizem Yönetmen 7.2 353
2006 Western Yönetmen 5.7 305
2005 Dram Yönetmen 6.8 446
2004 Western Yönetmen 6.0 319
2003 Aile Yönetmen 5.1 243
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 5,920
2003 Dram Yönetmen 7.0 1,369
2002 Western Yönetmen 6.8 550

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Yapımcı 5.2 5,207

Atilla: İmparatorluğun Yükselişi
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.7 9,511
1998 Dram Dublör 6.7 457
1998 Romantik Dublör 6.2 5,784
1997 Biyografi Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.8 1,931
1996 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 1,353
1995 Dram Oyuncu 7.4 1,563
1995 Western Dublör 6.7 724
1994 Dram Yönetmen Asistanı
Dublör
6.5 2,614
1994 Dram Dublör 6.1 1,874
1993 Komedi Dublör 5.4 3,939
1991 Western Dublör 6.8 293
1991 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
4.4 8,621

Kara Şimşek 2000
1991 Aksiyon Dublör 4.7 2,344

İntikam
1990 Aksiyon Dublör 6.2 14,848

Tehlikeli Kokteyl
1988 Suç Dublör
Yönetmen Asistanı
6.0 26,415
1987 Suç Oyuncu 6.5 4,155
1987 Komedi Dublör
Oyuncu
4.6 1,014
1987 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
6.2 489
1985 Aksiyon Oyuncu 4.1 63

Smokey ve Bandit 3
1983 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
Oyuncu
3.4 7,427
1983 Biyografi Dublör 6.7 1,147

Kara Şimşek
1982 Aksiyon Oyuncu 6.9 26,237
1982 Suç Oyuncu
Dublör
6.7 824
1982 Aksiyon Oyuncu 6.8 105,260
1982 Komedi Dublör 5.9 2,371

Barbarlar
1982 Aksiyon Dublör 5.6 5,102
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,754

Cennetin Kapısı
1980 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.8 12,017
1980 Komedi Oyuncu
Dublör
7.2 92

Ada
1980 Aksiyon Dublör 5.3 3,467
1980 Western Dublör
Oyuncu
6.3 591
1979 Komedi Dublör 7.2 48,689
1979 Komedi Dublör 5.3 3,677
1979 Aile Oyuncu 6.0 2,044
1979 Aksiyon Oyuncu
Dublör
8.5 2,569
1978 Aile Oyuncu 6.1 1,037

Karanlıklar Hakimi
1978 Korku Dublör 6.1 2,221

Elveda Güzelim
1977 Komedi Oyuncu 7.4 11,270
1977 Macera Oyuncu 6.6 5,699

Doktor Moro'nun Adası
1977 Macera Oyuncu 5.9 4,991
1977 Dram Oyuncu 5.5 914
1976 Dram Oyuncu
Dublör
6.1 3,004
1976 Macera Oyuncu 6.3 374

Elveda Sevgilim
1975 Suç Dublör 7.2 5,468
1975 Aksiyon Dublör 7.0 6,310

Zelzele
1974 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.9 12,353

Kadın Polis
1974 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,395
1974 Suç Oyuncu 8.1 5,900
1973 Oyuncu 7.5 674

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.3 4,410
1972 Korku Oyuncu
Senarist
5.0 258
1970 Komedi Oyuncu 5.6 321

Cennette Bile Affetmem
1969 Western Dublör 6.4 679

Genç Billy Young
1969 Romantik Dublör 5.7 907

İyiler ve kötüler
1969 Komedi Dublör
Oyuncu
6.2 1,017

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Oyuncu 8.0 6,903
1965 Dram Oyuncu 7.6 749

Şerefli Kahramanlar
1965 Dram Dublör 7.4 7,190
1963 Komedi Dublör 7.2 11,327
1959 Aksiyon Oyuncu 7.4 6,870
1955 Dram Oyuncu 8.0 4,328
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019