Giriş Kayıt
Ken Wheat

Ken Wheat (72)


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Ken Wheat, 01 Ocak 1950 doğumlu senarist, yapımcı, yönetmen.

Derin Karanlık (2000), Riddick Günlükleri (2004), Riddick (2013), Sinek 2 (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1950
Diğer Bir İsmi: Scott Pierce
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 63 Aksiyon Senarist 6.4 167,762

Riddick Günlükleri
2004 54 Aksiyon Senarist 6.6 230,189

Dark Fury
2004 54 Aksiyon Senarist 6.5 11,650

Derin Karanlık
2000 50 Aksiyon Senarist 7.1 241,388
1996 Gizem Senarist 3.7 369
1994 44 Korku Senarist 3.1 1,727

Sinek 2
1989 39 Korku Senarist 5.1 23,351

Gece Yarısından Sonra
1989 39 Korku Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.5 2,001

Elm Sokağında Kabus 4 : Rüya Ustası
1988 38 Korku Senarist 5.6 57,075
1985 35 Macera Yönetmen
Senarist
5.4 10,045
1980 30 Gizem Senarist 3.6 630
1979 29 Korku Yapımcı
Senarist
5.8 1,817
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022