Giriş Kayıt
Francesco Marras

Francesco Marras (54)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Marras Francesco, 06 Ocak 1965 Rome, Lazio, İtalya doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı.

Bruno (2009), Uluslararası (2009), Para Avcısı (2013), Kardeşlerin Aşkı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Marras Francesco
Doğum Tarihi: 06 Ocak 1965
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 50 Macera Yapımcı 7.1 178,222
2014 Komedi Yapımcı 8.2 20,006

Para Avcısı
2013 48 Biyografi Yapım Yöneticisi 8.2 1,010,147

Roma'ya Sevgilerle
2012 47 Komedi Yapımcı 6.3 78,628

Turist
2010 45 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.0 204,020
2009 44 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 132,875

Uluslararası
2009 44 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 86,087

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 42 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.2 153,985

Kardeşlerin Aşkı
2004 39 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 1,034

Bir Yaz Gecesi Rüyası
1999 34 Komedi 0 6.4 23,055
1997 32 Biyografi 0 7.0 23,965
1996 31 Macera 0 6.2 818
1994 29 Biyografi 0 6.5 682
1988 23 Komedi Çeşitli 5.4 81
1988 23 Suç Çeşitli 6.1 67
1987 22 Korku Çeşitli 7.1 12,311
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019