Giriş Kayıt
Greg Walker

Greg Walker


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Greg Walker, yapımcı, senarist, yönetmen.

(2014) Extant (2014), (2012) Vegas (2012), (2010) The Defenders (2010), (2010) Three Rivers (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı
Çeşitli
6.6 22,274
2012 Dram Yapımcı
Senarist
7.3 6,913
2010 Dram Yapımcı
Senarist
7.0 1,231
2010 Dram Yapımcı 7.4 3,672
2002 Suç Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.9 16,378
2001 Macera Senarist
Yapımcı
7.5 106,689

Haşin Krallık
2000 Aksiyon Çeşitli 7.2 917

Gizli Dosyalar
1993 Dram Senarist
Çeşitli
8.7 178,613
Dizi Altyazıları
Vikings (3,196) Supernatural (3,054) Arrow (2,403) The Flash (1,959) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (950) Counterpart (920) Friends (754) The Protector (739) Black Mirror (678)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018