Giriş Kayıt
Larry Lalonde

Larry Lalonde


Senarist, Yapımcı

Larry Lalonde, senarist, yapımcı.

Tangled (2010), Kung Fu: The Legend Continues (1993), (2008) Murdoch Vakaları (2008), (2016) Aftermath (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Yapımcı
Senarist
4.9 3,887
2014 Suç Yapımcı 6.9 516
2010 Dram Senarist 7.8 299,820
2009 Suç Çeşitli 6.8 7,084

Murdoch Vakaları
2008 Suç Yapımcı
Senarist
8.1 7,820
2001 Macera Senarist    
1999 Aksiyon Senarist 6.4 1,763
1996 Suç Yapımcı
Senarist
7.8 1,960
1993 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.7 1,735
Film Altyazıları
Upgrade (12,333) Tag (6,609) Deadpool 2 (6,547) Avengers: Infinity War (3,518) Skyscraper (2,663) The Endless (2,343) Adrift (2,163) Down a Dark Hall (954) Ah-ga-ssi (872) Bad Samaritan (834)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,258) La casa de papel (2,233) The 100 (2,195) Better Call Saul (2,175) Suits (1,627) Yellowstone (1,308) Black Mirror (1,189) Friends (1,158) Vikings (1,141) Westworld (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018