Giriş Kayıt
Michael A. Levine

Michael A. Levine (55)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu, Yapımcı

Michael Alan Levine, 20 Şubat 1964 Tokyo, Japonya doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu, yapımcı.

Adrift in Manhattan (2007), Hep Seni Aradım (2004), Wonderland (2003), Outsourced (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Alan Levine
Doğum Tarihi: 20 Şubat 1964
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: Michael Alan Levine | Michael Levine
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Müzik 7.1 7,721
2017 53 Belgesel Müzik
Müzik
7.6 268
2017 53 Dram Müzik 6.3 1,620
2017 53 Aksiyon Müzik 7.9 453,730
2016 52 Belgesel Yapımcı
Müzik
6.5 1,144
2016 Animasyon Müzik 6.8 134
2015 51 Belgesel Müzik 8.0 174

Sahte Sağdıç
2015 51 Komedi Müzik 6.7 66,363
2015 Komedi Müzik 7.1 30,785
2014 Aksiyon Müzik 7.1 4,067

Dracula: Başlangıç
2014 50 Aksiyon Müzik 6.3 163,003
2014 50 Aksiyon Müzik 6.1 2,426
2014 50 Korku Müzik 5.2 7,397
2014 Bilim-Kurgu Müzik 6.8 27,103

Kardeşim İçin
2013 49 Suç Müzik 6.8 98,204
2013 49 Komedi Müzik 6.5 827
2013 49 Komedi Müzik 4.3 282
2013 49 Komedi Müzik 5.7 2,768
2012 48 Gerilim Müzik 3.8 123
2011 47 Dram Müzik
Müzik
5.2 421

Yaman Çelişki
2011 47 Komedi Müzik 5.3 47,930

Megazeka
2010 46 Animasyon Müzik 7.3 204,954

Bir Katedralin Öyküsü
2010 Dram Müzik 8.1 26,295

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 46 Aksiyon Müzik 6.6 252,229
2010 Komedi Müzik 7.5 11,364
2009 45 Aksiyon Müzik 7.6 543,714

Canavarlar Yaratıklara Karşı
2009 45 Animasyon Müzik 6.5 134,179
2008 44 Animasyon Müzik 6.7 1,105
2008 44 Komedi Müzik 4.8 202

Kara Şövalye
2008 44 Aksiyon Müzik 9.0 2,032,085
2008 44 Suç Müzik 5.4 3,162

Arı Filmi
2007 43 Animasyon Müzik 6.1 126,027

Simpsonlar: Sinema Filmi
2007 43 Animasyon Müzik 7.3 289,409

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 43 Aksiyon Müzik 7.1 551,019
2007 43 Dram Müzik
Müzik
5.4 1,586
2007 Dram Müzik 6.8 1,174

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 42 Aksiyon Oyuncu 7.3 607,025

Tehlikeli Masumiyet
2005 41 Dram Müzik 6.7 10,482

Hep Seni Aradım
2004 40 Dram Müzik 7.0 49,799

Köpekbalığı Hikayesi
2004 40 Animasyon Müzik 6.0 152,880

Şrek 2
2004 40 Animasyon Müzik 7.2 376,101

Ejderin Peşinde: Veronica Guerin
2003 39 Biyografi Müzik 6.9 17,877
2003 Suç Müzik 7.6 22,083
2003 39 Suç Müzik 6.6 20,265

Kazanma Hırsı
1999 35 Dram Müzik 6.9 106,032
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019