Giriş Kayıt
Laura Julian

Laura Julian


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Laura Julian, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi.

Timsah Gözyaşları (1998), On Emir (2006), Arn: Riket vid vägens slut (2008), Sihirli Oyuncaklar (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı 6.2 20,331
2014 Biyografi Yapımcı 6.0 1,223
2010 Aksiyon Yapımcı    

Sihirli Oyuncaklar
2010 Aksiyon Yapımcı 4.4 2,614
2008 Aksiyon Yapımcı 6.6 6,188

Arn: Tapınak Şövalyeleri
2007 Aksiyon Yapımcı 6.6 19,262

On Emir
2006 Aksiyon Yapımcı 5.3 1,045

Bayan Henderson Sunar
2005 Komedi Çeşitli 7.1 13,605
2001 Macera Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.9 2,952
2000 Macera Yapım Yöneticisi    
1999 Macera Yapım Yöneticisi    
1998 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.5 83,138

Timsah Gözyaşları
1998 Suç Yapımcı 6.3 5,052
1992 Suç Yapımcı 6.9 267
1988 Korku Yapım Yöneticisi 5.9 8,369

Gotik
1986 Korku Yapım Yöneticisi 5.7 5,525
1986 Suç Çeşitli 7.4 10,116

Nil'in incisi
1985 Aksiyon Çeşitli 6.1 44,645
1985 Biyografi Çeşitli 6.8 1,934
1985 Dram Çeşitli 7.1 1,116
1984 Dram Çeşitli    
1979 Macera Yapımcı 7.8 1,473
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,278) The Sinner (2,033) La Casa de Papel (1,351) Castle Rock (1,344) Shameless (1,303) A Discovery of Witches (1,262) Suits (1,206) Bodyguard (1,185) The 100 (1,182) Fear the Walking Dead (920)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018