Giriş Kayıt
Laura Julian

Laura Julian


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Laura Julian, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi, oyuncu.

Timsah Gözyaşları (1998), On Emir (2006), Arn: Riket vid vägens slut (2008), Sihirli Oyuncaklar (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı 6.2 21,072
2014 Biyografi Yapımcı 6.2 1,602
2010 Aksiyon Yapımcı 7.4 1,455

Sihirli Oyuncaklar
2010 Aksiyon Yapımcı 4.4 2,893
2008 Aksiyon Yapımcı 6.6 6,893

Arn: Tapınak Şövalyeleri
2007 Aksiyon Yapımcı 6.6 19,685

On Emir
2006 Aksiyon Yapımcı 5.4 1,138

Bayan Henderson Sunar
2005 Komedi Çeşitli 7.0 14,427
2001 Macera Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.9 3,174
2000 Macera Yapım Yöneticisi 6.7 728
1999 Macera Yapım Yöneticisi 7.1 3,477
1998 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.5 83,697

Timsah Gözyaşları
1998 Suç Yapımcı 6.3 5,353
1992 Suç Yapımcı 6.9 285
1989 Oyuncu 6.3 1,456
1988 Korku Yapım Yöneticisi 5.9 8,559

Gotik
1986 Korku Yapım Yöneticisi 5.8 6,310
1986 Suç Çeşitli 7.4 11,390

Nil'in incisi
1985 Aksiyon Çeşitli 6.1 45,063
1985 Biyografi Çeşitli 6.8 2,177
1985 Dram Çeşitli 7.0 1,255
1984 Dram Çeşitli 6.3 423
1979 Macera Yapımcı 7.8 1,514
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,149) Origin (3,452) Supernatural (3,165) The Big Bang Theory (3,157) Titans (1,760) Doctor Who (1,753) The Last Ship (1,317) Better Call Saul (1,150) Outlander (1,119) La Casa de Papel (1,050)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018