Giriş Kayıt
Emmy Rossum

Emmy Rossum (32)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Emmanuelle Grey Rossum, 12 Eylül 1986 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

2017 yılının Mayıs ayında Sam Esmail ile evlendi.

Yarından Sonra (2004), Utanmaz (2011), Operadaki Hayalet (2004), Ejder Topu: Başlangıç (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Emmanuelle Grey Rossum
Doğum Tarihi: 12 Eylül 1986
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Takma İsmi: Em
Burcu: Başak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.73 m
9.2 (102 Oy)
  • Currently 183.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (87)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 6.5 11,255
2018 32 Biyografi Oyuncu 6.8 10,200
2018 32 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 72

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 4.9 276

Ben Kaybolmadan Önce
2014 28 Dram Oyuncu 7.2 8,360

Sen, Sen Değilsin
2014 28 Dram Oyuncu 7.4 21,893
2014 28 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.8 16,045
2013 Reality-TV Oyuncu 7.7 1,284

Muhteşem Yaratıklar
2013 27 Dram Oyuncu 6.2 79,198

Utanmaz
2011 Komedi Yönetmen
Oyuncu
8.7 167,142
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,564

Ejder Topu: Başlangıç
2009 23 Aksiyon Oyuncu 2.6 65,258
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,636
2009 23 Dram Oyuncu 5.9 3,884
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,232

Poseidon'dan Kaçış
2006 20 Aksiyon Oyuncu 5.6 91,401
2006 Game-Show Oyuncu 7.6 5,000
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248
2005 Müzik Oyuncu 6.8 105
2005 19 Müzik Oyuncu 6.1 1,077
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,804

Operadaki Hayalet
2004 18 Dram Oyuncu 7.3 108,885
2004 Game-Show Oyuncu 7.3 9,465

Yarından Sonra
2004 18 Aksiyon Oyuncu 6.4 381,743

Gizemli Nehir
2003 17 Suç Oyuncu 8.0 385,270

Tutku Üçgeni
2002 16 Komedi Oyuncu 6.2 1,247

Amerikan Rapsodi
2001 15 Dram Oyuncu 6.8 3,605
2000 14 Biyografi Oyuncu 5.9 2,282

Aklım Sende
2000 14 Komedi Oyuncu 5.7 1,665
2000 14 Dram Oyuncu 7.2 3,045
1998 12 Dram Oyuncu 6.7 457
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,903
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,586
1956 Dram Oyuncu 6.3 1,673
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,140) American Gods (2,066) The Flash (1,770) Arrow (1,698) The Blacklist (1,558) The Passage (1,437) Vikings (1,382) Star Trek: Discovery (1,087) Supernatural (1,018) Love, Death & Robots (947)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019