Giriş Kayıt
Emmy Rossum

Emmy Rossum (36)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Emmanuelle Grey Rossum, 12 Eylül 1986 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

2017 yılının Mayıs ayında Sam Esmail ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Yarından Sonra (2004), Utanmaz (2011), Operadaki Hayalet (2004), Ejder Topu: Başlangıç (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Emmanuelle Grey Rossum
Doğum Tarihi: 12 Eylül 1986
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Takma İsmi: Em
Burcu: Başak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.73 m
9.1 (109 Oy)
  • Currently 182.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (87)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.9 1,112
2020 Komedi Oyuncu 7.8 96
2019 Komedi Yönetmen 7.9 33,005

Soğuk İntikam
2019 33 Aksiyon Oyuncu 6.2 69,987
2018 32 Biyografi Oyuncu 6.7 16,538
2018 32 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 125

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.1 321
2015 Suç Oyuncu 8.6 387,558

Ben Kaybolmadan Önce
2014 28 Dram Oyuncu 7.2 9,766

Sen, Sen Değilsin
2014 28 Dram Oyuncu 7.3 25,839
2014 28 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.7 18,875
2013 Reality-TV Oyuncu 7.7 1,505

Muhteşem Yaratıklar
2013 27 Dram Oyuncu 6.1 88,487

Utanmaz
2011 Komedi Yönetmen
Oyuncu
8.6 243,372
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,380
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,245

Ejder Topu: Başlangıç
2009 23 Aksiyon Oyuncu 2.6 75,158
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,447
2009 23 Dram Oyuncu 5.8 4,328
2007 Komedi Oyuncu 6.0 4,640

Poseidon'dan Kaçış
2006 20 Aksiyon Oyuncu 5.7 105,894
2006 Game-Show Oyuncu 7.7 6,264
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 409
2005 Müzik Oyuncu 7.1 172
2005 19 Müzik Oyuncu 6.1 1,183
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,139

Operadaki Hayalet
2004 18 Dram Oyuncu 7.2 124,036
2004 Game-Show Oyuncu 7.4 11,166

Yarından Sonra
2004 18 Aksiyon Oyuncu 6.4 449,951

Gizemli Nehir
2003 17 Suç Oyuncu 7.9 457,468
2003 17 Komedi Oyuncu 5.4 476

Tutku Üçgeni
2002 16 Komedi Oyuncu 6.2 1,346

Amerikan Rapsodi
2001 15 Dram Oyuncu 6.8 4,421
2000 14 Biyografi Oyuncu 5.9 2,537

Aklım Sende
2000 14 Komedi Oyuncu 5.6 2,237
2000 14 Dram Oyuncu 7.3 3,555
1998 Dram Oyuncu 6.6 344
1998 12 Dram Oyuncu 6.6 546
1997 Suç Oyuncu 7.7 9,381
1994 News Oyuncu 3.3 901
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,644
1981 News Oyuncu 3.5 2,517
1956 Dram Oyuncu 6.1 2,118
1952 News Oyuncu 4.6 2,223
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022