Giriş Kayıt
Cam Cronin

Cam Cronin (47)


Oyuncu

Cam Cronin, 28 Mart 1972 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu.

Son Durak 2 (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Mart 1972
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Cameron Cronin
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 42 Suç Oyuncu 5.4 437
2012 40 Romantik Oyuncu 6.6 1,646
2009 37 Komedi Oyuncu 6.4 69
2008 Dram Oyuncu 8.4 207,132
2007 35 Dram Oyuncu 4.2 150

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 353,363
2005 33 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.6 429
2005 Suç Oyuncu 6.9 412

Son Durak 2
2003 31 Korku Oyuncu 6.2 140,478

Taken 1
2002 Dram Oyuncu 7.9 18,289

Gölün Sırrı
2000 28 Komedi Oyuncu 5.7 2,141
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,253) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,748) Shingeki no kyojin (1,559) Black Mirror (1,547) The Big Bang Theory (1,422) Vikings (1,139) Swamp Thing (1,114) Agents of S.H.I.E.L.D. (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019