Giriş Kayıt
Alik Sakharov

Alik Sakharov (59)


Yönetmen, Görüntü Yönetmeni, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Alik Sakharov, 17 Mayıs 1959 Tashkent, USSR doğumlu yönetmen, görüntü yönetmeni, yapımcı, yönetmen asistanı.

Black Sails (2014), Marco Polo (2014), Goliath (2016), Counterpart (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mayıs 1959
Doğum Yeri: Tashkent, USSR
Burcu: Boğa
2.0 (1 Oy)
  • Currently 40/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
   
2017 Dram Yönetmen 8.1 13,961
2017 Dram Yönetmen 6.9 11,223
2016 Dram Yönetmen 8.2 23,574
2015 Kısa Metraj Yönetmen 8.0 822
2015 Dram Yönetmen 8.0 8,813
2014 Macera Yönetmen 8.1 54,630
2014 Macera Yapımcı
Yönetmen
8.3 79,365

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Yönetmen 8.1 21,304
2013 Dram Yönetmen 8.8 420,299
2012 Aksiyon Yönetmen 7.9 29,526

Köpekler
2011 52 Gerilim Görüntü Yönetmeni 5.8 30,346

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
9.5 1,399,599
2010 Suç Yönetmen 8.6 156,651
2008 Komedi Yönetmen 6.7 218

Gizli Gerçekler
2008 49 Suç Görüntü Yönetmeni 7.2 33,805
2006 Suç Yönetmen 7.8 6,431
2006 Suç Yönetmen 8.7 585,880

Roma
2005 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 8.8 137,344

Soprano Ailesi
1999 Suç Görüntü Yönetmeni
Yönetmen Asistanı
9.2 241,854
1998 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.1 93,817

Köprüdeki Lulu
1998 39 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 3,682

Hayvanlar, Melekler Ve İnsanlar
1998 39 Romantik Görüntü Yönetmeni 6.9 410
1997 38 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.7 509
1997 38 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.8 3,122

Ölüm ve İntikam
1996 37 Suç Görüntü Yönetmeni 5.8 160
Dizi Altyazıları
Vikings (11,446) The Punisher (5,421) True Detective (3,486) The Big Bang Theory (3,024) Supernatural (3,022) Luther (2,417) Gotham (2,128) The Blacklist (1,601) Star Trek: Discovery (1,537) Project Blue Book (1,534)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019