Giriş Kayıt
Christopher Young

Christopher Young (62)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu, Editör

Robert Gilchrist Ilsley Young, 28 Nisan 1957 Redbank, New Jersey, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu, editör.

Örümcek Adam 3 (2007), Lanet (2012), Kara Büyü (2009), Kod Adı Kılıçbalığı (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Gilchrist Ilsley Young
Doğum Tarihi: 28 Nisan 1957
Doğum Yeri: Redbank, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Chris Young
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayvan Mezarlığı
2019 62 Korku Müzik 5.9 46,197

Maymun Kral 3: Kadın Krallığı
2018 61 Aksiyon Müzik 5.5 989
2016 59 Belgesel Oyuncu 7.5 3,291
2016 59 Aksiyon Müzik 6.0 2,610

Bizi Kötüden Koru
2014 57 Korku Müzik 6.2 64,061
2014 57 Komedi Müzik 5.3 5,381

Maymun Kral
2014 57 Aksiyon Müzik 4.9 4,414
2013 56 Komedi Müzik 4.9 5,471

Av Zamanı
2013 56 Aksiyon Müzik 5.4 33,740

Lanet
2012 55 Korku Müzik
Müzik
6.8 199,617
2012 55 Korku Müzik 4.0 3,546

Sır
2012 55 Suç Müzik 5.9 36,462

Baytown Haydutları
2012 55 Aksiyon Müzik 6.4 13,034

Tutku Günlükleri
2011 54 Komedi Müzik
Müzik
6.2 94,985
2011 54 Belgesel Oyuncu 7.5 1,103

Katilin Yüzü
2011 54 Suç Müzik 5.8 17,646
2011 54 Korku Müzik 4.9 2,024

Kutsal Savaşçı
2011 54 Aksiyon Müzik 5.8 108,715
2010 53 Dram Müzik 7.2 79
2010 53 Belgesel Oyuncu 7.1 834
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 3,758

Aşk Çeşmesi
2010 53 Komedi Müzik 5.6 57,572
2009 Aksiyon Müzik 8.0 887

Kara Büyü
2009 52 Korku Müzik
Oyuncu
Müzik
6.6 177,657

Aşk Olur
2009 52 Dram Müzik 5.7 28,958

Yaratılış
2009 52 Biyografi Müzik 6.7 13,065

Davetsiz
2009 52 Dram Müzik
Müzik
6.4 71,826

Garez 3
2009 52 Korku Müzik 4.8 15,757
2008 51 Suç Müzik 5.0 15,421

Uyurgezer
2008 51 Dram Müzik 6.2 5,349

Öldür.com
2008 51 Suç Müzik
Müzik
6.2 45,339

Örümcek Adam 3
2007 50 Aksiyon Müzik 6.2 464,270

Şans Sende
2007 50 Dram Müzik
Müzik
5.9 19,585

Hayalet Sürücü
2007 50 Aksiyon Müzik 5.2 210,157

Garez 2
2006 49 Korku Müzik 5.0 44,505
2006 49 Kısa Metraj Müzik 6.3 110

Yeniden Başlamak
2005 48 Dram Müzik 7.0 27,349

Şeytan Çarpması
2005 48 Dram Müzik
Müzik
6.7 111,358

Güzellik Salonu
2005 48 Komedi Müzik
Müzik
5.6 15,334

Garez
2004 47 Korku Müzik 5.9 131,669

Örümcek Adam 2
2004 47 Aksiyon Müzik 7.3 504,176

Tanrıyı Oynayanlar
2004 47 Biyografi Müzik 8.2 11,180

Aşkta Herşey Mümkün
2003 46 Komedi Müzik 6.7 103,856

Jüri
2003 46 Dram Müzik 7.1 85,887

Kumarbaz
2003 46 Suç Müzik
Müzik
6.4 11,599

Kor
2003 46 Aksiyon Müzik
Müzik
5.5 86,456

Shortcut to Happiness
2003 46 Komedi Müzik
Müzik
5.5 4,659
2002 45 Komedi Müzik 4.1 4,604

Çok Özel Haber
2001 44 Dram Müzik
Müzik
6.8 30,887

Haydut
2001 44 Komedi Müzik
Müzik
6.5 62,580

Korkunç Şüphe
2001 44 Gerilim Müzik 5.8 29,579

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 44 Aksiyon Müzik 6.5 169,411

Kasımda Aşk Başkadır
2001 44 Dram Müzik
Müzik
6.7 80,607
2001 44 Dram Müzik 5.9 34
2001 44 Gerilim Müzik 5.8 1,708

Üçüncü Göz
2000 43 Dram Müzik 6.7 59,000

Kutsanmış Çocuk
2000 43 Suç Müzik 5.1 13,316

Harika Çocuklar
2000 43 Dram Müzik
Müzik
7.4 58,875

Onaltıncı Raund
1999 42 Biyografi Müzik
Müzik
7.6 86,668

Büyük Kahuna
1999 42 Dram Müzik
Müzik
6.6 13,339
1999 42 Suç Müzik
Müzik
6.2 5,358

Kurda Tuzak
1999 42 Aksiyon Müzik 6.3 100,823

Gerçek Efsaneler
1998 41 Korku Müzik
Müzik
5.5 55,555

Tutku Ağı
1998 41 Suç Müzik
Müzik
7.3 134,648
1998 41 Suç Müzik 6.3 3,387

Sel
1998 41 Aksiyon Müzik
Müzik
5.8 30,515

Sessiz Kabus
1998 41 Dram Müzik 5.3 9,044

Beyaz Saray'da Cinayet
1997 40 Aksiyon Müzik
Müzik
6.1 26,803

Az Şey Bilen Adam
1997 40 Komedi Müzik
Müzik
6.6 27,995

İz Peşinde
1996 39 Komedi Müzik
Müzik
6.0 7,015
1996 39 Aksiyon Müzik
Müzik
6.9 12,642

Marilyn Ve Ben
1996 39 Biyografi Müzik 6.1 2,417
1996 39 Dram Müzik
Müzik
6.0 4,575

Kopya Cinayetler
1995 38 Suç Müzik
Müzik
6.6 50,160

Tehlikeli Tür
1995 38 Aksiyon Müzik
Müzik
5.8 69,503

Sanal Gerçek
1995 38 Aksiyon Müzik
Müzik
5.6 26,407
1995 38 Korku Müzik
Müzik
6.3 5,998

İlk Canilik
1995 38 Dram Müzik
Müzik
7.3 24,867

Hayalimdeki Sevgili
1993 36 Dram Müzik
Müzik
6.2 3,748
1993 36 Gerilim Müzik 5.0 26,585

Hayatı Emen Karanlık
1993 36 Korku Müzik
Müzik
5.9 14,491

Jennifer 8
1992 35 Suç Müzik
Müzik
6.3 14,192
1992 35 Korku Müzik 5.5 24,971
1992 35 Aksiyon Müzik
Müzik
6.3 7,613
1992 35 Komedi Müzik
Müzik
5.8 1,169

Sinek 2
1989 32 Korku Müzik
Müzik
5.0 19,920
1989 32 Gerilim Müzik
Müzik
5.9 1,059

Yarasa 21
1988 31 Dram Müzik
Müzik
6.4 7,371
1988 31 Korku Müzik
Müzik
6.5 37,615
1987 30 Dram Müzik 5.7 8,654
1987 30 Macera Müzik 5.2 1,870
1987 30 Korku Müzik
Müzik
7.0 92,777
1986 29 Komedi Müzik 5.8 5,298

Marslı İstilacılar
1986 29 Korku Müzik 5.5 6,982
1985 28 Macera Müzik 4.0 1,795

Elm Sokağında Kabus 2 : Freddy' nin İntikamı
1985 28 Korku Müzik 5.4 55,173
1985 28 Aksiyon Müzik 2.6 1,207
1985 28 Fantastik Editorial Department 5.3 2,702
1985 28 Aksiyon Müzik 4.6 520
1985 28 Aksiyon Müzik 4.4 1,597
1985 28 Aksiyon Müzik 4.8 1,018

Godzilla'nın Dönüşü
1984 27 Aksiyon Müzik 6.2 5,499
1984 27 Korku Müzik 4.7 326
1982 25 Korku Müzik 5.0 1,543
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019