Giriş Kayıt
Thomas Newman

Thomas Newman (63)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Thomas Montgomery Newman, 20 Ekim 1955 Los Angeles, California, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Esaretin Bedeli (1994), Yeşil Yol (1999), Amerikan Güzeli (1999), Skyfall (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Montgomery Newman
Doğum Tarihi: 20 Ekim 1955
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Takma İsmi: Tommy
Burcu: Terazi
Boyu: 1.78 m
9.8 (6 Oy)
  • Currently 196.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Müzik    
2019 Biyografi Müzik 7.0 4,329
2019 Biyografi Müzik 7.0 44,723

Dul Kadınlar
2018 63 Suç Müzik 7.0 62,012
2018 Dram Müzik 7.7 24,936

Saplantı
2018 63 Korku Müzik 6.4 32,164

Victoria ve Abdul
2017 62 Biyografi Müzik 6.8 25,031
2017 Belgesel Müzik 8.4 2,793
2016 61 Belgesel Oyuncu 7.5 3,237

Uzay Yolcuları
2016 61 Macera Müzik 7.0 311,507

Kayıp Balık Dori
2016 61 Animasyon Müzik 7.3 213,826
2016 Oyuncu 6.4 1,926

Casuslar Köprüsü
2015 60 Dram Müzik 7.6 263,242
2015 60 Aksiyon Müzik
Müzik
6.8 352,770
2015 60 Belgesel Müzik 6.9 4,170

Marigold Otelinde Hayatımın Tatili 2
2015 60 Komedi Müzik 6.6 28,948

Yargıç
2014 59 Suç Müzik 7.4 163,071
2014 59 Biyografi Müzik 6.9 19,035

Mr. Banks
2013 58 Biyografi Müzik
Müzik
7.5 140,766
2013 Dram Müzik 7.2 103

Acı Reçete
2013 58 Suç Müzik 7.1 168,572
2013 58 Oyuncu 7.4 3,026
2012 57 Kısa Metraj Müzik 6.5 96
2012 57 Aksiyon Müzik
Müzik
7.8 592,527
2012 57 Kısa Metraj Müzik 6.8 318
2012 Dram Müzik 7.1 53
2012 Dram Müzik
Müzik
8.1 385
2012 Dram Müzik 6.5 84

Haber Stüdyosu
2012 Dram Müzik 8.6 95,991
2012 Dram Müzik 7.9 1,097
2012 57 Kısa Metraj Müzik 6.4 161

Duyguların Rengi
2011 56 Dram Müzik 8.1 393,012

Demir Leydi
2011 56 Biyografi Müzik
Müzik
6.4 96,103

Hayatımın Tatili
2011 56 Komedi Müzik 7.3 85,854

Kader Ajanları
2011 56 Romantik Müzik 7.1 227,722

Sır
2010 55 Gerilim Müzik
Müzik
6.9 61,074

Kardeşler
2009 54 Dram Müzik 7.1 103,136
2009 Oyuncu 8.0 2,193

Hayallerin Peşinde
2008 53 Dram Müzik 7.3 178,515

Vol. İ
2008 53 Animasyon Müzik
Müzik
8.4 907,896

Tabu
2007 52 Dram Müzik 7.0 11,070

Hasta
2007 52 Belgesel 8.0 71,641
2007 Oyuncu 7.2 1,354

İyi Alman
2006 51 Dram Müzik 6.1 23,134

Tutku Oyunları
2006 51 Dram Müzik
Müzik
7.5 100,510
2006 51 Aksiyon 3.1 1,050

Odadaki Kadın
2005 50 Kısa Metraj Müzik 5.5 39

Kavanoz Kafa
2005 50 Dram Müzik 7.0 162,033
2005 50 Biyografi Müzik 8.0 166,569
2005 50 Müzik Oyuncu 6.1 1,080

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 49 Macera Müzik
Müzik
6.8 184,949

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 48 Animasyon Müzik 8.1 868,343

Melekler Amerika'da
2003 Dram Müzik 8.3 24,429

Buz Devri
2002 47 Animasyon Müzik 7.5 402,606

Beyaz Zakkum
2002 47 Dram Müzik 7.2 28,214

Azap Yolu
2002 47 Suç Müzik 7.7 228,301

Salton Denizi
2002 47 Suç Müzik
Müzik
7.1 28,554

Yatak Odasında
2001 46 Suç Müzik 7.4 35,386
2001 46 Dram 5.6 468
2001 Komedi Müzik 8.7 110,811

İyilik Bul, İyilik Yap
2000 45 Dram Müzik 7.2 107,275
2000 Komedi Müzik 7.3 5,056

Tatlı Bela
2000 45 Biyografi Müzik 7.3 158,921
2000 45 Aile Oyuncu 6.1 592

Yeşil Yol
1999 44 Suç Müzik
Müzik
8.6 1,017,844

Amerikan Güzeli
1999 44 Dram Müzik
Müzik
8.4 991,620

Joe Black
1998 43 Dram Müzik 7.2 195,404

Atlara Fısıldayan Adam
1998 43 Dram Müzik 6.6 36,728

Çılgın Şehir
1997 42 Dram Müzik 6.2 18,184

Kızıl Köşe
1997 42 Suç Müzik 6.3 15,052

Oscar Ve Lucinda
1997 42 Dram Müzik 6.7 6,197

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 41 Biyografi Müzik 7.3 82,378

Mucize
1996 41 Dram Müzik 6.4 71,001

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 41 Dram Müzik 6.1 12,731

Amerikan Sığırı
1996 41 Dram Müzik
Müzik
5.7 3,224

Yorgan hikayesi
1995 40 Komedi Müzik 6.2 9,982
1995 40 Komedi Müzik 6.7 2,880

Savaş
1994 39 Dram Müzik 6.7 11,347

Küçük Kadınlar
1994 39 Dram Müzik 7.3 43,723

Esaretin Bedeli
1994 39 Suç Müzik
Müzik
9.3 2,103,496

Üçü Birarada
1994 39 Komedi Müzik 6.2 12,024
1994 39 Komedi Müzik 6.6 11,515

Bana Bir İyilik Yap
1994 39 Komedi Müzik 5.3 2,387
1993 38 Macera Müzik 5.8 1,321

Et Ve Kemik
1993 38 Dram Müzik 6.2 4,560

Kadın Kokusu
1992 37 Dram Müzik 8.0 233,140

Oyuncu
1992 37 Komedi Müzik 7.6 49,533

Kızarmış Yeşil Domatesler
1991 36 Dram Müzik 7.7 61,302

JFK: Kapanmayan Dosya
1991 36 Dram Müzik 8.0 130,952

Aldanış
1991 36 Gerilim Müzik 6.2 6,098
1991 36 Dram Müzik 6.4 4,564

Kariyer Fırsatları
1991 36 Komedi Müzik 5.9 8,668
1990 35 Dram Müzik 5.9 4,497

Çıplak Tango
1990 35 Dram Müzik 6.1 560
1989 34 Komedi Müzik 5.3 980
1989 Suç Müzik 7.7 1,975

Balık Tutma
1988 33 Komedi Müzik 6.6 35,419

Sıfırın Altı
1987 32 Suç Müzik
Müzik
6.4 16,892

Kayıp Gençler
1987 32 Komedi Müzik 7.3 111,856

Gün isigi
1987 32 Dram Müzik 5.5 2,324
1986 31 Komedi Müzik 5.8 16,939
1986 31 Komedi Müzik 6.2 10,855

Çılgın Madonna
1985 30 Komedi Müzik 5.9 19,082

Gerçek Sevgili
1985 30 Komedi Müzik 7.0 27,992

Kırmızı Pabuçlu Adam
1985 30 Komedi Müzik
Müzik
5.7 13,797
1985 30 Komedi Müzik 6.0 9,097
1984 29 Dram Müzik 5.3 1,599

İneklerin İntikamı
1984 29 Komedi Müzik 6.6 45,628
1984 29 Dram Müzik 6.3 1,734

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 28 Aksiyon Müzik 8.3 863,263
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,021) Swamp Thing (1,664) Black Mirror (1,614) The Big Bang Theory (1,562) Shingeki no kyojin (1,513) The 100 (1,406) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,189)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019