Giriş Kayıt
Allen Coulter

Allen Coulter


Yönetmen, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Allen Coulter, yönetmen, yapımcı, yönetmen asistanı.

Soprano Ailesi (1999), Boardwalk Empire (2010), Roma (2005), Beni Unutma (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alan Coulter
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Bilim-Kurgu Yönetmen    
2016 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.8 19,515
2013 Suç Yönetmen 8.3 68,565
2013 Dram Yönetmen 8.8 431,485
2011 Dram Yönetmen 7.5 5,159

Beni Unutma
2010 Dram Yönetmen 7.1 129,490
2010 Suç Yapımcı
Yönetmen
8.6 159,921

Hollywood Ülkesi
2006 Biyografi Yönetmen 6.5 31,429

Roma
2005 Aksiyon Yönetmen 8.8 141,199

Soprano Ailesi
1999 Suç Yönetmen
Yapımcı
9.2 254,398
1998 Komedi Yönetmen 7.1 96,164
1996 Suç Yönetmen 8.0 9,114
1994 Suç Yönetmen
Yönetmen Asistanı
7.9 1,798
1991 Dram Yönetmen 5.3 2,597
1990 Korku Yönetmen 7.5 1,299
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,164) Game of Thrones (11,412) Warrior (2,377) The 100 (2,199) Black Mirror (1,925) Big Little Lies (1,812) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,415) The Big Bang Theory (1,315) Jessica Jones (1,308) Swamp Thing (1,295)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019