Giriş Kayıt
Timm Zemanek

Timm Zemanek (71)


Oyuncu

Timm Zemanek, 08 Ekim 1947 Bad Ischl, Avusturya doğumlu oyuncu.

Boz Bahçeler (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ekim 1947
Doğum Yeri: Bad Ischl, Avusturya
Diğer Bir İsmi: Tim Zemmanek | Tim Zenmanek
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu 7.8 4,251
2017 70 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,108
2014 67 Komedi Oyuncu 6.3 691
2010 63 Komedi Oyuncu 6.3 56
2010 63 Suç Oyuncu 5.9 2,529

Boz Bahçeler
2009 62 Biyografi Oyuncu 7.5 8,377
2005 58 Biyografi Oyuncu 7.3 6,253

Kabus
2003 56 Dram Oyuncu 4.9 19,701
2002 55 Komedi Oyuncu 6.0 3,726
2002 55 Komedi Oyuncu 5.2 5,282
2002 55 Dram Oyuncu 6.5 10

Seks Dedikoduları
2000 53 Dram Oyuncu 5.9 13,431
2000 Dram Oyuncu 6.9 3,731
2000 53 Biyografi Oyuncu 6.4 2,061

Dünya Haritası
1999 52 Dram Oyuncu 6.6 3,745
1997 50 Dram Oyuncu 6.9 1,499

Gerçek Sarışın
1997 50 Komedi Oyuncu 6.0 3,640

Eve Uçuş
1996 49 Macera Oyuncu 6.8 21,561
1996 Dram Oyuncu 8.1 288
1994 Macera Oyuncu 8.1 5,336
1994 47 Komedi Oyuncu 6.9 21,444
1992 Biyografi Oyuncu 7.4 1,979
1987 Dram Oyuncu 8.2 2,385
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018