Giriş Kayıt
Timm Zemanek

Timm Zemanek (71)


Oyuncu

Timm Zemanek, 08 Ekim 1947 Bad Ischl, Avusturya doğumlu oyuncu.

Boz Bahçeler (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ekim 1947
Doğum Yeri: Bad Ischl, Avusturya
Diğer Bir İsmi: Tim Zemmanek | Tim Zenmanek
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.0 2,516
2018 Aksiyon Oyuncu 7.8 5,048
2017 70 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,173
2014 67 Komedi Oyuncu 6.3 802
2010 63 Komedi Oyuncu 6.3 56
2010 63 Suç Oyuncu 5.9 2,697

Boz Bahçeler
2009 62 Biyografi Oyuncu 7.5 8,443
2005 58 Biyografi Oyuncu 7.3 6,322

Kabus
2003 56 Dram Oyuncu 4.9 19,783
2002 55 Komedi Oyuncu 5.8 4,032
2002 55 Komedi Oyuncu 5.2 5,338
2002 55 Dram Oyuncu 6.0 11

Seks Dedikoduları
2000 53 Dram Oyuncu 5.9 13,485
2000 Dram Oyuncu 6.9 3,770
2000 53 Biyografi Oyuncu 6.4 2,122

Dünya Haritası
1999 52 Dram Oyuncu 6.6 3,757
1997 50 Dram Oyuncu 6.9 1,514

Gerçek Sarışın
1997 50 Komedi Oyuncu 6.0 3,674

Eve Uçuş
1996 49 Macera Oyuncu 6.8 21,668
1996 Dram Oyuncu 8.4 375
1994 Macera Oyuncu 8.1 5,401
1994 47 Komedi Oyuncu 6.9 21,595
1992 Biyografi Oyuncu 7.4 2,011
1987 Dram Oyuncu 8.2 2,406
Film Altyazıları
Venom (3,065) A Simple Favor (2,761) First Man (1,982) Roma (1,503) Between Worlds (1,271) Lukas (1,013) The Predator (1,006) Sky Hunter (864) Mowgli (792) Goosebumps 2: Haunted Halloween (715)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,955) Vikings (2,876) The Flash (1,891) Supergirl (1,651) Supernatural (1,396) Counterpart (1,112) La Casa de Papel (864) Friends (717) The Big Bang Theory (707) Doctor Who (677)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018