Giriş Kayıt
Axel Sand

Axel Sand


Görüntü Yönetmeni, Yönetmen

Axel Sand, görüntü yönetmeni, yönetmen.

Kobra Takibi (1996), Mädchen Mädchen! (2001), Fast Track: No Limits (2008), Final Contract: Death on Delivery (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yönetmen 7.0 100
2008 Aksiyon Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
5.1 2,195
2006 Aksiyon Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
5.7 761
2001 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.3 3,590
2000 Gerilim Görüntü Yönetmeni 7.2 275

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
6.4 4,398
Dizi Altyazıları
True Detective (6,985) Shameless (3,363) Vikings (2,719) Inside No. 9 (1,928) Shooter (1,599) Gotham (1,480) The Umbrella Academy (1,111) The Blacklist (1,046) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (872)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019