Giriş Kayıt
John Debney

John Debney (62)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

John Debney, 18 Ağustos 1956 Glendale, California, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Günah Şehri (2005), Demir Adam 2 (2010), Aman Tanrım! (2003), Yalancı Yalancı (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1956
Doğum Yeri: Glendale, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Müzik 6.4 1,119
2018 62 Suç Müzik 6.4 13,611

Kapımdaki Aşk
2017 61 Komedi Müzik 5.8 21,503

Muhteşem Showman
2017 61 Biyografi Müzik 7.6 188,885
2017 Dram Müzik 6.3 227
2017 Komedi Müzik 7.2 21,310
2017 Macera Müzik 7.9 42,017
2017 Komedi Müzik 7.8 37,917
2016 60 Belgesel Oyuncu 7.5 3,031
2016 Animasyon Müzik 6.5 660

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
2016 60 Animasyon Müzik
Müzik
5.7 46,965
2016 60 Aksiyon Müzik 4.6 1,722

Özel Bir Gün
2016 60 Komedi Müzik 5.6 27,804

Orman Çocuğu
2016 60 Macera Müzik 7.4 237,079
2016 60 Dram Müzik 5.6 2,753
2016 Dram Müzik 7.1 2,274
2015 Dram Müzik 6.8 3,335
2015 59 Aksiyon Müzik 5.7 1,943
2015 59 Gerilim Müzik 5.7 6,543
2015 Aksiyon Müzik 7.3 5,565

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 59 Animasyon Müzik
Müzik
6.0 42,537
2015 59 Dram Müzik 6.2 569

Şans Ayağıma Geldi
2014 58 Komedi Müzik 5.8 46,821
2014 Biyografi Müzik 7.4 10,275

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 58 Komedi Müzik 6.0 47,561
2014 58 Komedi Müzik 7.1 12,440
2014 58 Korku Müzik 6.8 45,133

Karar Günü
2014 58 Dram Müzik 6.8 47,779
2014 Dram Müzik 7.5 8,112
2014 Dram Müzik 8.3 48,570
2013 57 Biyografi Müzik 5.9 87,809

Acil Arama
2013 57 Suç Müzik 6.7 102,347
2013 Biyografi Müzik
Müzik
6.5 4,689
2012 56 Aksiyon Müzik 5.1 30,729
2012 Dram Müzik 8.0 21,839

Üç Ahbap Çavuş
2012 56 Komedi Müzik 5.1 28,230

Kelimeler Yetmez
2012 56 Komedi Müzik
Müzik
5.9 35,832

Yılbaşı Gecesi
2011 55 Komedi Müzik 5.7 75,954

İkili Oyun
2011 55 Aksiyon Müzik 5.9 26,736

Hayat Sana Güzel
2011 55 Komedi Müzik 6.3 153,249

Korku Evi
2011 55 Dram Müzik 6.0 58,951

Bağlanmak Yok
2011 55 Komedi Müzik
Müzik
6.2 194,880
2011 Komedi Müzik 5.0 1,416

Ayı Yogi
2010 54 Animasyon Müzik 4.6 18,693

Ustura
2010 54 Aksiyon Müzik 6.6 180,634

Av
2010 54 Aksiyon Müzik 6.4 196,986

Demir Adam 2
2010 54 Aksiyon Müzik
Müzik
7.0 633,491
2010 54 Aile Müzik 6.1 582

Sevgililer Günü
2010 54 Komedi Müzik
Müzik
5.7 105,770

İki Babalık
2009 53 Komedi Müzik 5.4 34,216

Evimde Uzaylı Var
2009 53 Macera Müzik 5.4 19,173

Hannah Montana
2009 53 Komedi Müzik
Müzik
4.4 36,362

Köpek Oteli
2009 53 Komedi Müzik 5.4 19,424

Soraya'yı Taşlamak
2008 52 Dram Müzik 8.0 16,886

Arkadaşımın Aşkı
2008 52 Komedi Müzik 5.9 40,459

Oyum Kime?
2008 52 Komedi Müzik
Müzik
6.1 16,610

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 52 Aksiyon Müzik 5.2 138,642

Bir Çılgının İçinde
2008 52 Macera Müzik
Müzik
5.0 35,559

Uslu Dur
2007 51 Aksiyon Müzik 6.2 38,619

Aman Tanrım
2007 51 Komedi Müzik 5.4 129,122

Georgia Yasası
2007 51 Komedi Müzik 5.9 22,771

Örümcek Adam 3
2007 51 Aksiyon Müzik 6.2 451,839

Küçük Kahraman
2006 50 Animasyon Müzik 5.8 7,198

Parti Hayvanları
2006 50 Animasyon Müzik 5.6 24,471

Bitirim Karınca
2006 50 Animasyon Müzik
Müzik
5.8 34,063
2006 50 Suç Müzik
Müzik
6.3 4,951
2006 50 Komedi Müzik 5.4 2,905

Hayalperest
2005 49 Dram Müzik
Müzik
6.9 11,270

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 49 Aksiyon Müzik
Müzik
6.2 82,484

Sürüsüne Bereket 2
2005 49 Macera Müzik 5.5 49,651

Cesur Civciv
2005 49 Animasyon Müzik
Müzik
5.8 76,717

Avrupalı Jigolo: Deuce Bigalow
2005 49 Komedi Müzik 4.7 45,430

Zehir
2005 49 Gerilim Müzik 4.7 9,095

Günah Şehri
2005 49 Suç Müzik
Müzik
8.0 710,433

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 49 Aksiyon Müzik 3.5 26,104
2005 49 Macera Müzik
Müzik
7.3 7,251

Komando Dadı
2005 49 Aksiyon Müzik 5.6 79,047
2005 49 Müzik Oyuncu 6.1 1,075

Çılgın Yılbaşı
2004 48 Komedi Müzik 5.3 36,570

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 48 Komedi Müzik 5.8 66,305

Örümcek Adam 2
2004 48 Aksiyon Müzik 7.3 490,122

Helen İle Büyümek
2004 48 Komedi Müzik 6.0 33,720

Katil Komşum Geri Döndü
2004 48 Komedi Müzik 5.5 50,710

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 48 Dram Müzik
Müzik
7.2 198,414

Mooseport'a Hoş Geldiniz
2004 48 Komedi Müzik 5.2 11,554

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 47 Animasyon Müzik 5.7 29,559
2003 47 Komedi Müzik
Müzik
6.9 188,831

Aman Tanrım!
2003 47 Komedi Müzik 6.7 341,381

Herkes Onun Peşinde
2003 47 Komedi Müzik 5.2 17,504
2003 47 Kısa Metraj Müzik 8.0 1,417

Ateşli Piliç
2002 46 Komedi Müzik 5.5 83,765

Ölümcül Tutku
2002 46 Gerilim Müzik 5.0 17,847

Smokin
2002 46 Aksiyon Müzik 5.4 72,131

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 46 Aksiyon Müzik 5.1 53,622

Kar Köpekleri
2002 46 Macera Müzik 5.1 23,245

Sonsuz Aşk
2002 46 Dram Müzik
Müzik
6.1 34,611

Akrep Kral
2002 46 Aksiyon Müzik 5.5 120,956

Dahi Çocuk
2001 45 Animasyon Müzik 6.0 27,783

Acemi Prenses
2001 45 Komedi Müzik
Müzik
6.3 114,194

Kediler Ve Köpekler
2001 45 Komedi Müzik 5.1 52,215

Çılgın Çocuklar
2001 45 Aksiyon Müzik 5.5 97,705

Aşk Oyunları
2001 45 Komedi Müzik
Müzik
6.2 48,272

Spot
2001 45 Aksiyon Müzik
Müzik
5.4 8,222

Şaşkın İmparator
2000 44 Animasyon Müzik
Müzik
7.3 156,871

Büyük Yarış
2000 44 Komedi Müzik 5.8 592

Yedek Oyuncular
2000 44 Komedi Müzik
Müzik
6.5 53,643
2000 44 Komedi Müzik
Müzik
6.5 2,130
2000 44 Belgesel Müzik 7.5 1,907

Şeytanın Günü
1999 43 Aksiyon Müzik 5.7 98,970

Müfettiş Gadget
1999 43 Aksiyon Müzik 4.1 41,390
1999 43 Macera Müzik 5.8 2,555
1999 43 Korku Müzik 4.1 3,012
1999 43 Komedi Müzik 6.1 17,378

En Sevdiğim Marslı
1999 43 Komedi Müzik 5.0 11,938

Tatlı Tesadüf
1999 43 Komedi Müzik 5.0 6,008

Geveze Papağan Paulie
1998 42 Macera Müzik
Müzik
6.5 13,270
1998 42 Komedi Müzik
Müzik
5.4 8,100

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 41 Korku Müzik
Müzik
5.7 121,608

Yalancı Yalancı
1997 41 Komedi Müzik
Müzik
6.9 255,172

Kalıntı
1997 41 Korku Müzik
Müzik
5.7 22,172
1997 Aksiyon Müzik 3.1 913
1996 Dram Müzik 7.5 13,779
1996 40 Komedi Müzik
Müzik
4.9 4,100
1996 40 Macera Müzik
Müzik
6.4 8,200

Korsan
1995 39 Aksiyon Müzik 5.6 23,849

Ani Ölüm
1995 39 Aksiyon Müzik
Müzik
5.7 29,473
1995 39 Dram Müzik
Müzik
7.3 1,007
1995 39 Komedi Müzik 6.0 6,052
1994 38 Komedi Müzik
Müzik
6.4 22,945
1994 38 Macera Müzik
Müzik
5.4 1,900
1993 Aksiyon Müzik
Müzik
6.7 5,543

Hokus Pokus
1993 37 Komedi Müzik
Müzik
6.8 79,230

Silahların Günü
1993 37 Aksiyon Müzik 5.2 3,033
1993 37 Aksiyon Müzik
Müzik
5.6 339

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Müzik
Müzik
7.9 43,526
1991 Dram Müzik 7.6 1,645
1990 Animasyon Müzik
Müzik
7.6 10,276

Jetgiller
1990 34 Animasyon Müzik
Müzik
5.6 4,233
1989 33 Bilim-Kurgu Müzik 7.3 119

Polis Akademisi
1988 Animasyon Müzik 5.6 693

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Müzik 8.6 84,301
1987 Aksiyon Müzik 7.6 1,065
1982 Dram Müzik 7.0 2,675
1975 19 Aile Oyuncu 6.1 2,302
1954 Aksiyon Müzik
Müzik
8.6 1,411
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019