Giriş Kayıt
John Debney

John Debney (62)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

John Debney, 18 Ağustos 1956 Glendale, California, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Günah Şehri (2005), Demir Adam 2 (2010), Aman Tanrım! (2003), Yalancı Yalancı (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1956
Doğum Yeri: Glendale, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Müzik    
2018 62 Suç Müzik 6.4 9,081

Muhteşem Showman
2017 61 Biyografi Müzik 7.7 153,272
2017 Dram Müzik 6.4 189
2017 Komedi Müzik 7.1 16,691

Kapımdaki Aşk
2017 61 Komedi Müzik 5.8 18,813
2017 Komedi Müzik 7.8 34,871
2017 Macera Müzik 7.9 34,017
2016 60 Belgesel Oyuncu 6.9 1,488
2016 Animasyon Müzik 6.5 259

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
2016 60 Animasyon Müzik
Müzik
5.7 44,496
2016 60 Aksiyon Müzik 4.6 1,548

Özel Bir Gün
2016 60 Komedi Müzik 5.6 26,604

Orman Çocuğu
2016 60 Macera Müzik 7.4 229,814
2016 60 Dram Müzik 5.6 2,668
2016 Dram Müzik 7.0 1,942
2015 Dram Müzik 6.7 2,132
2015 59 Aksiyon Müzik 5.7 1,635
2015 59 Gerilim Müzik 5.6 6,273
2015 Aksiyon Müzik 7.3 5,383

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 59 Animasyon Müzik
Müzik
6.0 41,366
2015 59 Dram Müzik 6.2 540

Şans Ayağıma Geldi
2014 58 Komedi Müzik 5.8 45,525
2014 Biyografi Müzik 7.4 7,563

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 58 Komedi Müzik 6.0 46,773
2014 58 Komedi Müzik 7.1 11,670
2014 58 Korku Müzik 6.8 43,796

Karar Günü
2014 58 Dram Müzik 6.8 46,586
2014 Dram Müzik    
2014 Dram Müzik 8.3 47,667
2013 57 Biyografi Müzik 5.9 86,483

Acil Arama
2013 57 Suç Müzik 6.7 100,615
2013 Biyografi Müzik
Müzik
6.5 3,380
2012 56 Aksiyon Müzik 5.1 30,400
2012 Dram Müzik 8.0 20,569

Üç Ahbap Çavuş
2012 56 Komedi Müzik 5.1 27,749

Kelimeler Yetmez
2012 56 Komedi Müzik
Müzik
5.9 33,018

Yılbaşı Gecesi
2011 55 Komedi Müzik 5.7 74,086

İkili Oyun
2011 55 Aksiyon Müzik 5.9 25,904

Hayat Sana Güzel
2011 55 Komedi Müzik 6.3 150,174

Korku Evi
2011 55 Dram Müzik 6.0 57,555

Bağlanmak Yok
2011 55 Komedi Müzik
Müzik
6.2 190,832
2011 Komedi Müzik 4.9 1,392

Ayı Yogi
2010 54 Animasyon Müzik 4.6 18,308

Ustura
2010 54 Aksiyon Müzik 6.6 178,303

Av
2010 54 Aksiyon Müzik 6.4 191,776

Demir Adam 2
2010 54 Aksiyon Müzik
Müzik
7.0 614,364
2010 54 Aile Müzik 6.1 499

Sevgililer Günü
2010 54 Komedi Müzik
Müzik
5.7 104,018

İki Babalık
2009 53 Komedi Müzik 5.4 33,737

Evimde Uzaylı Var
2009 53 Macera Müzik 5.4 18,557

Hannah Montana
2009 53 Komedi Müzik
Müzik
4.3 35,661

Köpek Oteli
2009 53 Komedi Müzik 5.4 18,894

Soraya'yı Taşlamak
2008 52 Dram Müzik 8.0 15,580

Arkadaşımın Aşkı
2008 52 Komedi Müzik 5.9 40,004

Oyum Kime?
2008 52 Komedi Müzik
Müzik
6.1 15,882

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 52 Aksiyon Müzik 5.2 135,081

Bir Çılgının İçinde
2008 52 Macera Müzik
Müzik
4.9 32,836

Uslu Dur
2007 51 Aksiyon Müzik 6.2 37,924

Aman Tanrım
2007 51 Komedi Müzik 5.4 126,913

Georgia Yasası
2007 51 Komedi Müzik 5.9 22,265

Örümcek Adam 3
2007 51 Aksiyon Müzik 6.2 440,718

Küçük Kahraman
2006 50 Animasyon Müzik 5.8 6,633

Parti Hayvanları
2006 50 Animasyon Müzik 5.6 23,808

Bitirim Karınca
2006 50 Animasyon Müzik
Müzik
5.8 33,424
2006 50 Suç Müzik
Müzik
6.2 4,628
2006 50 Komedi Müzik 5.4 2,736

Hayalperest
2005 49 Dram Müzik
Müzik
6.9 10,181

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 49 Aksiyon Müzik
Müzik
6.2 80,409

Sürüsüne Bereket 2
2005 49 Macera Müzik 5.5 48,601

Cesur Civciv
2005 49 Animasyon Müzik
Müzik
5.8 74,865

Avrupalı Jigolo: Deuce Bigalow
2005 49 Komedi Müzik 4.6 44,616

Zehir
2005 49 Gerilim Müzik 4.7 8,818

Günah Şehri
2005 49 Suç Müzik
Müzik
8.0 704,138

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 49 Aksiyon Müzik 3.5 24,863
2005 49 Macera Müzik
Müzik
7.3 6,502

Komando Dadı
2005 49 Aksiyon Müzik 5.6 77,229
2005 49 Müzik Oyuncu 6.1 1,043

Çılgın Yılbaşı
2004 48 Komedi Müzik 5.2 31,489

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 48 Komedi Müzik 5.8 64,244

Örümcek Adam 2
2004 48 Aksiyon Müzik 7.3 478,191

Helen İle Büyümek
2004 48 Komedi Müzik 6.0 33,241

Katil Komşum Geri Döndü
2004 48 Komedi Müzik 5.5 49,418

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 48 Dram Müzik
Müzik
7.2 196,018

Mooseport'a Hoş Geldiniz
2004 48 Komedi Müzik 5.2 11,309

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 47 Animasyon Müzik 5.7 28,770
2003 47 Komedi Müzik
Müzik
6.9 174,970

Aman Tanrım!
2003 47 Komedi Müzik 6.7 334,463

Herkes Onun Peşinde
2003 47 Komedi Müzik 5.1 17,202
2003 47 Kısa Metraj Müzik 8.0 1,182

Ateşli Piliç
2002 46 Komedi Müzik 5.5 82,342

Ölümcül Tutku
2002 46 Gerilim Müzik 5.0 17,613

Smokin
2002 46 Aksiyon Müzik 5.3 70,538

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 46 Aksiyon Müzik 5.1 52,212

Kar Köpekleri
2002 46 Macera Müzik 5.1 22,639

Sonsuz Aşk
2002 46 Dram Müzik
Müzik
6.1 34,134

Akrep Kral
2002 46 Aksiyon Müzik 5.5 116,192

Dahi Çocuk
2001 45 Animasyon Müzik 6.0 25,545

Acemi Prenses
2001 45 Komedi Müzik
Müzik
6.3 111,017

Kediler Ve Köpekler
2001 45 Komedi Müzik 5.1 51,353

Çılgın Çocuklar
2001 45 Aksiyon Müzik 5.5 95,645

Aşk Oyunları
2001 45 Komedi Müzik
Müzik
6.2 47,699

Spot
2001 45 Aksiyon Müzik
Müzik
5.4 7,562

Şaşkın İmparator
2000 44 Animasyon Müzik
Müzik
7.3 151,979

Büyük Yarış
2000 44 Komedi Müzik 5.8 549

Yedek Oyuncular
2000 44 Komedi Müzik
Müzik
6.5 52,912
2000 44 Komedi Müzik
Müzik
6.5 1,962
2000 44 Belgesel Müzik 7.5 1,742

Şeytanın Günü
1999 43 Aksiyon Müzik 5.7 97,497

Müfettiş Gadget
1999 43 Aksiyon Müzik 4.1 40,630
1999 43 Macera Müzik 5.8 2,077
1999 43 Korku Müzik 4.0 2,696
1999 43 Komedi Müzik 6.1 17,068

En Sevdiğim Marslı
1999 43 Komedi Müzik 4.9 10,974

Tatlı Tesadüf
1999 43 Komedi Müzik 5.0 5,581

Geveze Papağan Paulie
1998 42 Macera Müzik
Müzik
6.5 12,968
1998 42 Komedi Müzik
Müzik
5.4 7,345

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 41 Korku Müzik
Müzik
5.7 118,712

Yalancı Yalancı
1997 41 Komedi Müzik
Müzik
6.9 249,961

Kalıntı
1997 41 Korku Müzik
Müzik
5.7 21,601
1997 Aksiyon Müzik 3.1 846
1996 Dram Müzik 7.5 13,585
1996 40 Komedi Müzik
Müzik
4.9 3,924
1996 40 Macera Müzik
Müzik
6.4 7,330

Korsan
1995 39 Aksiyon Müzik 5.6 23,423

Ani Ölüm
1995 39 Aksiyon Müzik
Müzik
5.7 28,677
1995 39 Dram Müzik
Müzik
   
1995 39 Komedi Müzik 5.9 4,588
1994 38 Komedi Müzik
Müzik
6.4 22,418
1994 38 Macera Müzik
Müzik
5.4 1,666
1993 Aksiyon Müzik
Müzik
6.7 5,431

Hokus Pokus
1993 37 Komedi Müzik
Müzik
6.8 72,609

Silahların Günü
1993 37 Aksiyon Müzik 5.2 2,716
1993 37 Aksiyon Müzik
Müzik
5.5 202

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Müzik
Müzik
7.9 41,821
1991 Dram Müzik 7.6 1,613
1990 Animasyon Müzik
Müzik
7.6 9,557

Jetgiller
1990 34 Animasyon Müzik
Müzik
5.5 3,620
1989 33 Bilim-Kurgu Müzik    

Polis Akademisi
1988 Animasyon Müzik 5.8 532

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Müzik 8.6 81,296
1987 Aksiyon Müzik 7.7 863
1982 Dram Müzik 6.9 2,570
1975 19 Aile Oyuncu 6.0 1,981
1954 Aksiyon Müzik
Müzik
8.6 1,351
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018