Giriş Kayıt
William Axt

William Axt (70)


Müzisyen, Müzisyen, Editör

William Axt, 19 Nisan 1888 New York City, New York, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, editör.

Sıska Adam (1934), Hırs (1924), The Navigator (1924), Ben Hur (1925) gibi yapımlarla biliniyor.

William Axt, 13 Şubat 1959 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Nisan 1888
Ölüm Tarihi: 13 Şubat 1959
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Dr. William Axt
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1953 65 Suç Müzik 6.5 304

Adem'in Kaburgası
1949 61 Komedi Müzik 7.6 17,418

Bud Abbott ve Lou Costello Hollywood'da
1945 57 Komedi Müzik 7.0 1,972

Haremde Kaybolanlar
1944 56 Komedi Müzik 7.0 1,002
1943 55 Biyografi Müzik 7.2 2,223
1940 52 Komedi Müzik 6.5 434

Kuzeybatı Geçidi
1940 52 Aksiyon Müzik 7.1 2,831

Rüzgar Gibi Geçti
1939 51 Dram Müzik 8.2 255,755
1939 51 Müzikal Müzik 6.4 261
1939 51 Gizem Müzik 6.3 464
1939 51 Komedi Müzik 6.3 425
1939 51 Dram Müzik 6.5 255

Çiçekçi Kız
1938 50 Komedi Müzik 7.9 6,896
1938 50 Dram Müzik 6.9 1,895
1938 50 Gizem Müzik 6.7 282
1938 50 Aksiyon Müzik 5.0 425
1938 50 Komedi Müzik 6.4 103
1938 50 Komedi Müzik 6.6 469

Tom Sawyer'ın Maceraları
1938 50 Aile Müzik 7.3 1,465

Bir Kadının Talihi
1937 49 Komedi Müzik 6.2 939
1937 49 Komedi Müzik
Müzik
6.4 414
1937 49 Komedi Müzik 6.2 209
1937 49 Dram Müzik 6.4 406
1937 49 Suç Müzik 5.4 183
1937 49 Biyografi Müzik 5.3 413
1936 48 Komedi Müzik 6.4 54

Tarzan Kaçıyor
1936 48 Aksiyon Müzik 6.9 2,893
1936 48 Komedi Müzik 7.9 6,184
1936 48 Dram Müzik 6.5 1,091
1936 48 Korku Müzik 3.2 1,297
1936 48 Suç Müzik 6.7 374

Büyük Ziegfeld
1936 48 Biyografi Müzik 6.8 6,167
1935 47 Komedi Müzik 6.7 588
1935 47 Macera Müzik 7.5 3,311
1935 47 Suç Müzik 6.5 286
1935 47 Suç Müzik 6.8 896
1934 46 Dram Müzik 6.8 130

Beklenilmeyen Şahit
1934 46 Dram Müzik 6.9 1,213
1934 46 Müzikal Müzik 5.2 107
1934 46 Dram Müzik 6.3 267
1934 46 Komedi Müzik 6.7 923
1934 46 Romantik Müzik 6.4 344
1934 46 Gizem Müzik 6.3 284
1934 46 Dram Müzik
Müzik
7.7 1,151

Sıska Adam
1934 46 Komedi Müzik 8.1 23,437
1934 46 Komedi Müzik 6.3 630
1934 46 Dram Müzik
Müzik
6.6 969

Son Günah
1934 46 Suç Müzik
Editorial Department
Müzik
7.2 3,072

Tarzan ve Sevgilisi
1934 46 Aksiyon Müzik 7.6 4,348
1934 46 Dram Müzik 6.4 442
1933 45 Komedi Müzik 7.8 6,684
1933 45 Dram Müzik 7.1 247

Çölün Oğulları
1933 45 Komedi Müzik 7.7 6,576
1933 45 Dram Müzik 6.5 133
1933 45 Komedi Müzik 7.3 1,972
1933 45 Suç Müzik 6.9 819
1933 45 Suç Müzik 7.1 1,005
1933 45 Dram Müzik 6.0 206
1933 45 Dram Müzik 7.6 680
1933 45 Dram Müzik 6.4 1,029
1933 45 Dram Müzik 6.7 255

Büyük Otel
1932 44 Dram Müzik 7.5 15,138
1932 44 Dram Müzik 5.4 288
1932 44 Dram Müzik 6.7 735
1932 44 Macera Müzik 6.4 2,702
1932 44 Dram Müzik 6.8 413
1932 44 Dram Müzik 7.0 906
1932 44 Komedi Müzik 6.0 749
1932 44 Aksiyon Müzik 7.2 6,273
1931 43 Dram Müzik 6.4 412
1931 43 Dram Müzik 6.7 2,918
1931 43 Dram Müzik 6.8 1,416

Bir Özgür Ruh
1931 43 Suç Müzik 6.7 1,911
1930 42 Dram Müzik 7.2 1,503
1930 42 Dram Müzik 6.2 94

Bayan Şeytan
1930 42 Müzikal Müzik 6.6 682
1930 42 Komedi Müzik 7.3 1,181
1930 42 Komedi Müzik 5.9 328
1930 42 Dram Müzik 6.0 567
1930 42 Müzikal Müzik 6.5 99
1930 42 Kısa Metraj Müzik 7.7 1,396
1930 42 Müzikal Müzik 6.2 89
1930 42 Kısa Metraj Müzik 7.4 1,213

Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok
1930 42 Dram Müzik 8.1 52,299
1930 42 Komedi Müzik 5.6 765
1930 42 Aksiyon Müzik 5.4 93
1930 42 Dram Müzik 6.9 2,398
1929 41 Komedi Müzik 7.3 827

Buse
1929 41 Romantik Müzik
Müzik
7.0 823
1929 41 Komedi Müzik 7.3 776

Amerikalı Bakireler
1929 41 Dram Müzik 5.7 530
1929 41 Dram Müzik 8.1 1,040
1929 41 Kısa Metraj Müzik 7.1 946
1929 41 Komedi Müzik 7.1 1,586
1929 41 Western Müzik 6.3 155
1929 41 Romantik Müzik 6.8 498

Gülen Adam
1928 40 Dram Müzik 7.8 4,553
1928 40 Komedi Müzik 7.1 739
1928 40 Dram Müzik 7.7 1,206
1928 40 Dram Müzik 7.3 1,384

Rüzgar
1928 40 Dram Müzik 8.3 5,394
1928 40 Dram Müzik 7.4 23
1928 40 Komedi Müzik 8.2 3,144
1928 40 Aksiyon Müzik 6.8 310
1928 40 Komedi Müzik 8.5 8

Yeni Bakireler
1928 40 Dram Müzik 7.3 1,316
1928 40 Dram Müzik 7.3 1,041
1928 40 Dram Müzik 7.1 647
1927 39 Dram Müzik 7.4 1,646
1926 38 Dram Müzik 5.3 119
1926 38 Macera Müzik
Müzik
7.1 659

Faust – Bir Alman Halk Hikayesi
1926 38 Dram Müzik 8.1 12,241

Ben Hur
1925 37 Macera Müzik 8.0 6,682

Büyük Resmigeçit
1925 37 Dram Müzik 8.2 5,570
1925 37 Dram Müzik 8.0 1,987

Hırs
1924 36 Dram Müzik 7.9 8,067
1924 36 Dram Müzik 7.9 2,573
1924 36 Aksiyon Müzik 8.0 7,878
1920 32 Macera Müzik 7.2 1,884
1919 31 Biyografi Müzik 6.9 653

Bir Ulusun Doğuşu
1915 27 Dram Müzik 6.7 19,686
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,213) Arrow (1,914) Outlander (1,332) Supernatural (1,260) Better Call Saul (1,103) La Casa de Papel (1,058) The Last Ship (1,042) Titans (982) Legends of Tomorrow (948) Doctor Who (876)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018