Giriş Kayıt
William Axt

William Axt (70)


Müzisyen, Müzisyen, Editör

William Axt, 19 Nisan 1888 New York City, New York, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, editör.

Sıska Adam (1934), Hırs (1924), The Navigator (1924), Ben Hur (1925) gibi yapımlarla biliniyor.

William Axt, 13 Şubat 1959 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Nisan 1888
Ölüm Tarihi: 13 Şubat 1959
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Dr. William Axt
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1953 65 Suç Müzik 6.5 313

Adem'in Kaburgası
1949 61 Komedi Müzik 7.6 17,591

Bud Abbott ve Lou Costello Hollywood'da
1945 57 Komedi Müzik 7.0 2,010

Haremde Kaybolanlar
1944 56 Komedi Müzik 7.0 1,019
1943 55 Biyografi Müzik 7.2 2,249
1940 52 Komedi Müzik 6.5 442

Kuzeybatı Geçidi
1940 52 Aksiyon Müzik 7.1 2,864

Rüzgar Gibi Geçti
1939 51 Dram Müzik 8.2 258,762
1939 51 Müzikal Müzik 6.4 264
1939 51 Gizem Müzik 6.3 471
1939 51 Komedi Müzik 6.3 475
1939 51 Dram Müzik 6.5 260

Çiçekçi Kız
1938 50 Komedi Müzik 7.9 6,974
1938 50 Dram Müzik 6.9 1,912
1938 50 Gizem Müzik 6.8 287
1938 50 Aksiyon Müzik 5.1 440
1938 50 Komedi Müzik 6.4 105
1938 50 Komedi Müzik 6.6 476

Tom Sawyer'ın Maceraları
1938 50 Aile Müzik 7.3 1,494

Bir Kadının Talihi
1937 49 Komedi Müzik 6.2 985
1937 49 Komedi Müzik
Müzik
6.5 423
1937 49 Komedi Müzik 6.2 211
1937 49 Dram Müzik 6.4 408
1937 49 Suç Müzik 5.4 185
1937 49 Biyografi Müzik 5.3 419
1936 48 Komedi Müzik 6.4 54

Tarzan Kaçıyor
1936 48 Aksiyon Müzik 6.9 2,924
1936 48 Komedi Müzik 7.8 6,266
1936 48 Dram Müzik 6.5 1,105
1936 48 Korku Müzik 3.2 1,317
1936 48 Suç Müzik 6.7 377

Büyük Ziegfeld
1936 48 Biyografi Müzik 6.8 6,222
1935 47 Komedi Müzik 6.7 593
1935 47 Macera Müzik 7.5 3,352
1935 47 Suç Müzik 6.5 289
1935 47 Suç Müzik 6.9 911
1934 46 Dram Müzik 6.8 133

Beklenilmeyen Şahit
1934 46 Dram Müzik 6.9 1,235
1934 46 Müzikal Müzik 5.2 107
1934 46 Dram Müzik 6.2 271
1934 46 Komedi Müzik 6.7 938
1934 46 Romantik Müzik 6.4 346
1934 46 Gizem Müzik 6.3 382
1934 46 Dram Müzik
Müzik
7.7 1,163

Sıska Adam
1934 46 Komedi Müzik 8.1 23,690
1934 46 Komedi Müzik 6.2 664
1934 46 Dram Müzik
Müzik
6.7 980

Son Günah
1934 46 Suç Müzik
Editorial Department
Müzik
7.2 3,097

Tarzan ve Sevgilisi
1934 46 Aksiyon Müzik 7.5 4,386
1934 46 Dram Müzik 6.4 448
1933 45 Komedi Müzik 7.8 6,749
1933 45 Dram Müzik 7.1 277

Çölün Oğulları
1933 45 Komedi Müzik 7.7 6,781
1933 45 Dram Müzik 6.5 166
1933 45 Komedi Müzik 7.3 2,004
1933 45 Suç Müzik 6.9 833
1933 45 Suç Müzik 7.1 1,030
1933 45 Dram Müzik 6.0 208
1933 45 Dram Müzik 7.6 691
1933 45 Dram Müzik 6.4 1,037
1933 45 Dram Müzik 6.7 255

Büyük Otel
1932 44 Dram Müzik 7.5 15,277
1932 44 Dram Müzik 5.8 318
1932 44 Dram Müzik 6.7 750
1932 44 Macera Müzik 6.4 2,753
1932 44 Dram Müzik 6.8 418
1932 44 Dram Müzik 7.0 916
1932 44 Komedi Müzik 6.0 760
1932 44 Aksiyon Müzik 7.2 6,337
1931 43 Dram Müzik 6.4 418
1931 43 Dram Müzik 6.7 2,945
1931 43 Dram Müzik 6.9 1,463

Bir Özgür Ruh
1931 43 Suç Müzik 6.7 1,927
1930 42 Dram Müzik 7.2 1,547
1930 42 Dram Müzik 6.2 95

Bayan Şeytan
1930 42 Müzikal Müzik 6.6 699
1930 42 Komedi Müzik 7.4 1,215
1930 42 Komedi Müzik 5.9 333
1930 42 Dram Müzik 6.0 575
1930 42 Müzikal Müzik 6.5 99
1930 42 Kısa Metraj Müzik 7.7 1,431
1930 42 Müzikal Müzik 6.2 92
1930 42 Kısa Metraj Müzik 7.4 1,266

Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok
1930 42 Dram Müzik 8.1 52,681
1930 42 Komedi Müzik 5.6 769
1930 42 Aksiyon Müzik 5.4 94
1930 42 Dram Müzik 6.9 2,421
1929 41 Komedi Müzik 7.3 849

Buse
1929 41 Romantik Müzik
Müzik
7.0 836
1929 41 Komedi Müzik 7.3 789

Amerikalı Bakireler
1929 41 Dram Müzik 5.7 536
1929 41 Dram Müzik 8.1 1,053
1929 41 Kısa Metraj Müzik 7.1 966
1929 41 Komedi Müzik 7.1 1,595
1929 41 Western Müzik 6.3 159
1929 41 Romantik Müzik 6.8 505

Gülen Adam
1928 40 Dram Müzik 7.8 4,621
1928 40 Komedi Müzik 7.1 750
1928 40 Dram Müzik 7.7 1,218
1928 40 Dram Müzik 7.3 1,409

Rüzgar
1928 40 Dram Müzik 8.3 5,433
1928 40 Dram Müzik 7.5 24
1928 40 Komedi Müzik 8.1 3,192
1928 40 Aksiyon Müzik 6.7 326
1928 40 Komedi Müzik 8.5 8

Yeni Bakireler
1928 40 Dram Müzik 7.3 1,328
1928 40 Dram Müzik 7.3 1,054
1928 40 Dram Müzik 7.1 654
1927 39 Dram Müzik 7.4 1,688
1926 38 Dram Müzik 5.3 119
1926 38 Macera Müzik
Müzik
7.1 674

Faust – Bir Alman Halk Hikayesi
1926 38 Dram Müzik 8.1 12,381

Ben Hur
1925 37 Macera Müzik 8.0 6,746

Büyük Resmigeçit
1925 37 Dram Müzik 8.2 5,616
1925 37 Dram Müzik 8.0 1,996

Hırs
1924 36 Dram Müzik 7.9 8,138
1924 36 Dram Müzik 7.9 2,634
1924 36 Aksiyon Müzik 7.9 7,986
1920 32 Macera Müzik 7.2 1,923
1919 31 Biyografi Müzik 7.0 666

Bir Ulusun Doğuşu
1915 27 Dram Müzik 6.7 19,913
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,530) A Star Is Born (3,569) Bohemian Rhapsody (3,544) Suspiria (1,743) IO (1,695) Close (1,584) The Girl in the Spider's Web (1,283) Keepers (1,278) Museo (1,073) Venom (1,028)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,430) True Detective (7,164) Luther (3,038) The Punisher (2,580) The Flash (2,247) The Big Bang Theory (1,399) The Blacklist (1,347) Project Blue Book (1,292) Black Mirror (1,194) Peaky Blinders (1,152)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019