Giriş Kayıt


Oyuncu

, oyuncu.

Aşktan Kaçılmaz (1945), Pasifik'i Geçmek (1942), Conflict (1945), İzmirli Dimitriyos'un Maskesi (1944) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1949 Komedi Oyuncu 6.2 1,140
1949 Dram Oyuncu 7.0 1,941
1948 Dram Oyuncu 6.6 1,026
1948 Dram Oyuncu 6.8 645
1948 Kara Film Oyuncu 6.9 720
1947 Dram Oyuncu 6.7 1,116
1946 Dram Oyuncu 7.2 1,473
1946 Suç Oyuncu 7.0 1,279

Aşktan Kaçılmaz
1945 Komedi Oyuncu 7.5 5,591
1945 Dram Oyuncu 7.2 2,590

İzmirli Dimitriyos'un Maskesi
1944 Suç Oyuncu 7.2 2,539
1944 Komedi Oyuncu 7.3 1,539
1944 Dram Oyuncu 6.5 801
1944 Gizem Oyuncu 7.3 1,334

Marsilya Geçidi
1944 Dram Oyuncu 6.9 3,317
1943 Dram Oyuncu 6.4 779

Kazablanka
1942 Dram Oyuncu 8.5 455,693

Pasifik'i Geçmek
1942 Aksiyon Oyuncu 6.9 3,693

Malta Şahini
1941 Suç Oyuncu 8.1 135,557

Çizmeleriyle Gömüldüler
1941 Biyografi Oyuncu 7.3 5,062
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,012) Suits (1,823) The Sinner (1,801) Shameless (1,586) La Casa de Papel (1,437) Fear the Walking Dead (1,377) Castle Rock (1,355) Bodyguard (1,294) Mayans M.C. (1,197) The 100 (1,178)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018