Giriş Kayıt
Carter Burwell

Carter Burwell (64)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu, Görsel Efekt

Carter Benedict Burwell, 18 Kasım 1954 New York City, New York, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu, görsel efekt.

İhtiyarlara Yer Yok (2007), Büyük Lebowski (1998), Fargo (1996), Brüj'da (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Carter Benedict Burwell
Doğum Tarihi: 18 Kasım 1954
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
9.7 (7 Oy)
  • Currently 194.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Müzik    
2019 Korku Müzik    
2019 Animasyon Müzik 7.0 3,289
2018 64 Komedi Müzik 7.3 87,566

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2017 63 Suç Müzik 8.2 344,455
2017 63 Dram Müzik 6.2 8,175
2017 63 Biyografi Müzik 7.1 20,339
2016 62 Biyografi Müzik
Müzik
7.2 97,940
2016 Oyuncu 6.4 1,926

Yüce Sezar!
2016 62 Komedi Müzik
Müzik
6.3 111,466

Zor Saatler
2016 62 Aksiyon Müzik
Müzik
6.8 56,001
2016 62 Oyuncu 7.0 757
2015 61 Dram Müzik
Müzik
7.2 100,732

Efsane
2015 61 Biyografi Müzik
Müzik
7.0 139,035
2015 61 Dram Müzik 6.1 6,965

Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı
2015 61 Dram Müzik 6.9 57,991
2015 61 Animasyon Müzik
Müzik
7.3 58,023
2014 Dram Müzik 8.3 15,340

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 59 Biyografi Müzik
Müzik
6.2 36,401

Yedi Psikopat
2012 58 Komedi Müzik
Müzik
7.2 223,536

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 58 Macera Müzik
Müzik
5.5 215,158

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 57 Macera Müzik
Müzik
4.9 208,450
2011 Dram Müzik
Müzik
7.7 17,441

İki Kadın, Bir Erkek
2010 56 Komedi Müzik
Müzik
7.0 120,668

İz Peşinde
2010 56 Macera Müzik
Müzik
7.6 284,117

Uluma
2010 56 Animasyon Müzik
Müzik
6.8 12,098
2010 56 Korku Çeşitli 4.2 132

Ciddi Bir Adam
2009 55 Komedi Müzik
Müzik
7.1 121,860

Arkadaşım Canavar
2009 55 Macera Müzik 6.8 96,494

Kör Nokta
2009 55 Biyografi Müzik
Müzik
7.7 267,394

Alacakaranlık
2008 54 Dram Müzik
Müzik
5.2 394,637

Aramızda Casus Var
2008 54 Komedi Müzik
Müzik
7.0 287,715

Brüj'da
2008 54 Komedi Müzik
Müzik
7.9 361,376

İhtiyarlara Yer Yok
2007 53 Suç Müzik 8.1 767,634

Şeytan Duymadan Önce
2007 53 Suç Müzik
Müzik
7.3 90,258

Sahtekar (III)
2006 52 Komedi Müzik
Müzik
6.7 15,542

Tutku
2006 52 Biyografi Müzik
Müzik
6.5 14,603
2004 50 Biyografi Müzik
Müzik
7.1 45,871

Kadın Avcıları
2004 50 Komedi Müzik
Müzik
6.2 93,985

Alamo
2004 50 Dram Müzik
Müzik
6.0 18,606

Dayanılmaz Zulüm
2003 49 Komedi Müzik
Müzik
6.3 85,508

Tersyüz
2002 48 Komedi Müzik 7.7 165,198

Simone
2002 48 Komedi Müzik
Müzik
6.1 56,413

Çaylak
2002 48 Dram Müzik 7.0 29,912

Orada Olmayan Adam
2001 47 Suç Müzik
Müzik
7.6 97,364

Şövalye
2001 47 Aksiyon Müzik
Müzik
6.9 157,598
2000 46 Komedi Müzik 5.6 8,782

Karanlıktan Önce
2000 46 Biyografi Müzik
Müzik
7.3 22,841

Blair Cadısı 2: Gölgelerin Dili
2000 46 Korku Müzik
Müzik
4.0 33,923

Nerdesin Be Birader?
2000 46 Komedi Müzik 7.8 264,845
2000 46 Dram Müzik
Müzik
6.0 8,754

John Malkovich Olmak
1999 45 Komedi Müzik
Müzik
7.8 288,908

Üç Kral
1999 45 Aksiyon Müzik
Müzik
7.1 152,662

General'in Kızı
1999 45 Suç Müzik 6.3 49,077
1999 45 Komedi Müzik
Müzik
6.7 24,384

Rüşvetçi
1999 45 Aksiyon Müzik
Müzik
6.0 16,691

Ihtiras tomurcuklari
1998 44 Dram Müzik
Müzik
6.1 3,938
1998 44 Dram Müzik 7.0 31,746

Büyük Lebowski
1998 44 Komedi Müzik
Müzik
8.1 663,757

Şifre Merkür
1998 44 Aksiyon Müzik 6.1 62,782
1998 44 Biyografi Müzik
Müzik
7.5 27,476

Bir Koca Şart Mı?
1997 43 Komedi Müzik
Müzik
5.5 17,859

Çakal
1997 43 Aksiyon Müzik 6.4 99,704

Komplo Teorisi
1997 43 Aksiyon Müzik
Müzik
6.7 87,494

İspanyol Mahkum
1997 43 Dram Müzik
Müzik
7.3 20,552
1997 43 Dram Müzik 6.2 1,577
1997 43 Dram Müzik 6.5 1,832

Dava
1996 42 Dram Müzik
Müzik
6.0 11,880
1996 42 Suç Müzik
Müzik
8.1 562,002

Joe'nin Böcekli Evi
1996 42 Komedi Müzik
Oyuncu
5.4 11,843

Korku (II)
1996 42 Dram Müzik 6.2 37,134

Gufi ile Oğlu
1995 41 Animasyon Müzik 6.8 40,955

İki Metelik
1995 41 Dram Müzik 6.3 3,048

Sakıncalı Film Dolabı
1995 41 Belgesel Müzik
Müzik
7.8 5,793
1995 41 Aksiyon Müzik
Müzik
6.9 38,413

Kötü Dostlar
1995 41 Suç Müzik
Müzik
5.4 2,559

Boş Kafalılar
1994 40 Komedi Müzik 6.1 43,070

Size De Çıkabilir
1994 40 Komedi Müzik 6.4 32,210

Bir Şirket Komedisi
1994 40 Komedi Müzik 7.3 72,807

Wayne\'nin Dünyası 2
1993 39 Komedi Müzik 6.2 71,788
1993 Dram Müzik
Müzik
7.8 8,747
1993 39 Dram Müzik 5.9 1,475
1993 39 Suç Müzik
Müzik
6.7 47,670

Bu Çocuğun Hayatı
1993 39 Biyografi Müzik 7.3 42,589
1992 38 Dram Müzik 6.7 1,970

Vampir Avcısı Buffy
1992 38 Komedi Müzik 5.6 37,077
1991 37 Komedi Müzik
Oyuncu
6.0 492
1991 37 Komedi Müzik 6.2 30,492
1991 37 Komedi Müzik 7.7 104,446

Miller Kavşağı
1990 36 Suç Müzik 7.8 118,254
1989 35 Komedi Müzik 4.8 370
1988 34 Komedi Müzik 6.2 451
1987 33 Komedi Müzik 7.4 116,598

Sapık 3
1986 32 Korku Müzik 5.3 11,619

Kansız
1984 30 Suç Müzik 7.6 79,819
1984 30 Animasyon Görsel Efekt 6.7 547
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,565) Game of Thrones (11,292) The 100 (3,340) Black Mirror (2,178) Warrior (2,101) Big Little Lies (1,595) Vikings (1,226) The Big Bang Theory (1,175) Jessica Jones (1,153) The Blacklist (1,115)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019