Giriş Kayıt
Rob Bottin

Rob Bottin (59)


Makyaj, Özel Efekt, Görsel Efekt

Rob Bottin, 01 Nisan 1959 El Monte, California, ABD doğumlu makyaj, Özel efekt, görsel efekt.

Dövüş Kulübü (1999), Yedi (1995), Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut (1977), Şey (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Nisan 1959
Doğum Yeri: El Monte, California, ABD
Takma İsmi: Ro Bot
Burcu: Koç
Boyu: 1.96 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tehlikeli Dişi
2002 43 Komedi Özel Efekt 5.3 15,794

Kazara Zengin
2002 43 Komedi Makyaj 5.8 124,798

Charlie'nin Melekleri
2000 41 Aksiyon Makyaj 5.5 160,626

Dövüş Kulübü
1999 40 Dram Makyaj 8.8 1,634,280

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 39 Komedi Makyaj 7.7 238,727

Derinlikte Dehşet
1998 39 Aksiyon Özel Efekt
Çeşitli
6.0 30,207
1998 Belgesel Oyuncu 7.8 755

Şeytanın Avukatı
1997 38 Dram Görsel Efekt 7.5 296,389

Tehlikeli Yaratıklar
1997 38 Korku Çeşitli 5.9 42,093

Görevimiz Tehlike
1996 37 Aksiyon Makyaj 7.1 352,285

Yedi
1995 36 Suç Makyaj 8.6 1,250,420
1994 Aksiyon Çeşitli 5.9 1,659
1993 34 Aksiyon Özel Efekt
Çeşitli
4.0 41,379

Oyuncaklar
1992 33 Komedi Animasyon 5.0 28,859

Temel İçgüdü
1992 33 Dram Görsel Efekt
Makyaj
6.9 153,743
1991 32 Biyografi Makyaj 6.8 23,347
1990 31 Aksiyon Kostüm Bölümü
Çeşitli
5.8 74,073

Gerçeğe Çağrı
1990 31 Aksiyon Görsel Efekt
Makyaj
7.5 273,233

Balık Tutma
1988 29 Komedi Makyaj 6.6 34,455
1987 28 Aksiyon Makyaj
Çeşitli
7.6 210,617

İçimde Biri Var
1987 28 Aksiyon Makyaj 6.8 48,763

Kasabanın Cadıları
1987 28 Komedi Makyaj 6.5 55,407

Efsane
1985 26 Fantastik Makyaj 6.5 53,820

Gümüş Kurşun
1985 26 Macera Görsel Efekt 6.4 20,456

Genç Astronotlar
1985 26 Macera Makyaj 6.6 17,448

Alacakaranlık Kuşağı
1983 24 Fantastik Makyaj
Özel Efekt
6.5 29,649

Şey
1982 23 Korku Makyaj 8.1 322,645

Çığlık
1981 22 Korku Yapımcı
Makyaj
6.6 27,217

Sis
1980 21 Korku Oyuncu
Özel Efekt
Makyaj
6.8 55,921
1980 21 Dram Makyaj
Özel Efekt
4.3 285

Uçak
1980 21 Komedi Makyaj 7.8 186,383
1980 21 Korku Oyuncu
Çeşitli
5.7 6,216

Manyak
1980 21 Dram Makyaj 6.5 12,110
1979 20 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.8 7,834
1978 19 Komedi Makyaj 5.9 16,679

Gizli Kuvvet
1978 19 Dram Makyaj 6.4 11,823

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 18 Aksiyon Makyaj 8.6 1,095,342
1976 17 Macera Makyaj 5.9 26,871
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019