Giriş Kayıt
Marco Beltrami

Marco Beltrami (51)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Marco Beltrami, 07 Ekim 1966 New York City, New York, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Logan (2017), Dünya Savaşı Z (2013), Ben, Robot (2004), Ölümcül Tuzak (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ekim 1966
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sessiz Bir Yer
2018 Dram Müzik 7.7 184,982
2018 Suç Müzik 8.0 5,531

Kardan Adam
2017 51 Suç Müzik 5.1 39,700

Önce Babamı Öldürdüler
2017 51 Biyografi Müzik 7.2 8,264
2017 51 Komedi Müzik 5.7 13,501
2017 51 Aksiyon Müzik 8.1 500,482
2017 51 Biyografi Müzik 5.4 1,248
2017 Aksiyon Müzik 7.3 7,712
2016 50 Belgesel Oyuncu 6.9 1,488
2016 50 Aksiyon Müzik 5.7 35,447

Karanlık Sular
2016 50 Dram Müzik 6.3 98,766

Mısır'ın Tanrıları
2016 50 Aksiyon Müzik 5.4 88,233
2015 Suç Müzik
Müzik
8.2 119,418
2015 49 Komedi Müzik 6.4 53,967

Kaçış Yok
2015 49 Aksiyon Müzik 6.8 66,299

Hitman: Ajan 47
2015 49 Aksiyon Müzik 5.7 77,157

Fantastik Dörtlü
2015 49 Aksiyon Müzik 4.3 134,086
2015 49 Aksiyon Müzik 5.8 34,347

Gerçek Hikaye
2015 49 Suç Müzik 6.3 46,686
2015 49 Aksiyon Müzik 5.3 6,475

Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği
2014 48 Dram Müzik 4.9 23,590

Yedinci Oğul
2014 48 Aksiyon Müzik 5.5 64,339

Kirli Para
2014 48 Suç Müzik 7.1 126,467

Seçilmiş
2014 48 Dram Müzik 6.5 101,345
2014 Dram Müzik 6.5 2,392

Hedefteki Adam
2014 48 Aksiyon Müzik 6.3 57,219

Yolcu
2014 48 Dram Müzik
Müzik
6.6 26,337
2014 Dram Müzik 8.1 16,810

Carrie: Günah Tohumu
2013 47 Dram Müzik 5.9 120,780

Kar Küreyici
2013 47 Aksiyon Müzik 7.0 222,701
2013 47 Aksiyon Müzik 6.7 382,573

Dünya Savaşı Z
2013 47 Aksiyon Müzik 7.0 530,552

Sıcak Kalpler
2013 47 Komedi Müzik 6.9 203,277

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 47 Aksiyon Müzik 5.3 182,229

Aşk Seansları
2012 46 Biyografi Müzik 7.2 38,989

Ölüme Doğru
2012 46 Suç Müzik 6.3 35,337

Hayatımın Atışı
2012 46 Dram Müzik 6.8 53,906

Siyahlı Kadın
2012 46 Dram Müzik 6.4 159,826

Şey
2011 45 Korku Müzik
Müzik
6.2 107,092
2011 45 Komedi 4.2 396

Çığlık 4
2011 45 Korku Müzik 6.2 114,477
2011 45 Biyografi Müzik 7.1 40,053

Günbatımı Sınırı
2011 45 Dram Müzik 7.4 19,566

Karanlıktan Korkma
2010 44 Korku Müzik 5.6 43,599
2010 44 Aksiyon Müzik 4.7 50,224

Satılık Ruh
2010 44 Korku Müzik 4.8 17,851
2010 44 Aksiyon Müzik 6.3 93,857

Kehanet
2009 43 Dram Müzik 6.2 203,311

Sislerin İçinden
2009 43 Suç Müzik 6.1 14,310

Ziyaretçiler
2009 Dram Müzik 6.8 49,723

Ölümcül Tuzak
2008 42 Dram Müzik 7.6 376,823
2008 42 Aksiyon Müzik 7.5 23,834

Ölümcül İçgüdü 1
2008 42 Aksiyon Müzik
Müzik
7.6 26,816
2008 42 Aksiyon Müzik 5.4 115,166

Ölümcül Saplantı
2008 42 Korku Müzik 5.1 9,849

Göz
2008 42 Dram Müzik 5.4 47,382

3:10 Treni
2007 41 Macera Müzik
Müzik
7.7 261,097

Dehşet Odası
2007 41 Suç Müzik 4.7 21,248

Zor Ölüm 4.0
2007 41 Aksiyon Müzik
Müzik
7.2 361,898

Görünmez
2007 41 Suç Müzik 6.3 32,677

Vekil Öğretmen
2007 41 Komedi Müzik 6.0 2,731

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 40 Aksiyon Müzik
Müzik
6.7 174,958

Omen 666
2006 40 Korku Müzik
Müzik
5.5 52,313

Üç Defin
2005 39 Macera Müzik
Müzik
7.4 34,832

Gece Uçuşu
2005 39 Gizem Müzik 6.5 102,329

Xxx 2
2005 39 Aksiyon Müzik 4.4 61,322

Lanet
2005 39 Komedi Müzik 5.0 28,110

Anka'nın Uyanışı
2004 38 Aksiyon Müzik
Müzik
6.1 48,718

Ben, Robot
2004 38 Aksiyon Müzik
Müzik
7.1 444,346
2004 38 Aksiyon Müzik
Müzik
6.9 273,891

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 37 Aksiyon Müzik
Müzik
6.3 337,928
2003 Korku Müzik 4.7 3,355

Dina - Lanetli Kadın
2002 36 Dram Müzik 6.6 4,756

Tehlikeli Hayaller
2002 36 Komedi Müzik 7.1 12,110

Korku Bayramı 2
2002 36 Komedi Müzik 4.1 30,892

Ölümcül Deney
2002 36 Aksiyon Müzik 6.7 224,091

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 36 Aksiyon Müzik
Müzik
6.7 178,980

İlk 20 Milyon
2002 36 Komedi Müzik
Müzik
5.6 2,796

Asla Yabancılarla Oynama
2001 35 Dram Müzik
Müzik
6.6 58,405

Korkunç Bir Film 2
2001 35 Komedi Müzik 5.3 133,296

Melek Gözler
2001 35 Dram Müzik 5.6 19,833

Drakula 2000
2000 34 Korku Müzik
Müzik
4.9 29,520

İzleyici
2000 34 Suç Müzik
Müzik
5.3 23,746

Çığlık 3
2000 34 Korku Müzik
Müzik
5.5 109,700

Karga 3
2000 34 Aksiyon Müzik 5.0 9,740
1999 33 Biyografi Müzik    
1999 33 Komedi Müzik 5.7 526
1999 33 Gerilim Müzik    
1999 33 Suç Müzik
Müzik
6.2 5,624

Fakülte
1998 32 Korku Müzik
Müzik
6.5 100,185

Stüdyo 54
1998 32 Dram Müzik 5.8 29,634

Korku Bayramı
1998 32 Korku Müzik
Müzik
5.7 55,428

Gece Bekçisi
1997 31 Dram Müzik 6.2 16,947

Çığlık 2
1997 31 Korku Müzik
Müzik
6.1 138,697

Tehlikeli Yaratıklar
1997 31 Korku Müzik 5.9 41,303
1997 Suç Müzik 7.7 6,611
1997 31 Dram Müzik 6.8 88

Çığlık
1996 30 Korku Müzik
Müzik
7.2 249,461

Hayalimdeki Sevgili
1993 27 Dram Müzik 6.2 3,520
Dizi Altyazıları
The 100 (3,276) Better Call Saul (3,223) Castle Rock (2,574) La casa de papel (2,265) Preacher (1,409) Sharp Objects (1,407) Vikings (1,205) The Sinner (1,183) Westworld (1,025) Friends (980)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018