Giriş Kayıt
Richard Barthelmess

Richard Barthelmess (68)


Oyuncu

Richard Semler Barthelmess, 09 Mayıs 1895 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Maceralar Kralı (1939), Kırık Tomurcuklar (1919), Doğu Yolu (1920), Heroes for Sale (1933) gibi yapımlarla biliniyor.

Richard Barthelmess, 17 Ağustos 1963 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Richard Semler Barthelmess
Doğum Tarihi: 09 Mayıs 1895
Ölüm Tarihi: 17 Ağustos 1963
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Mr. Richard Barthelmess | Richard S. Barthelmess
Takma İsmi: Dick
Burcu: Boğa
Boyu: 1.75 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Belgesel Oyuncu 6.5 27
1995 Belgesel Oyuncu 8.5 4,957
1993 Belgesel Oyuncu 8.2 220
1965 Belgesel Oyuncu 7.0 679

Tahrik
1959 64 Korku Oyuncu 6.6 8,598
1942 47 Dram Oyuncu 6.7 2,993
1940 45 Dram Oyuncu 6.3 282

Maceralar Kralı
1939 44 Dram Oyuncu 7.6 14,501
1935 40 Dram Oyuncu 6.7 195
1934 39 Dram Oyuncu 6.3 257
1934 39 Komedi Oyuncu 6.4 304
1933 38 Dram Oyuncu 7.4 2,256
1933 38 Dram Oyuncu 6.3 433
1932 37 Dram Oyuncu 6.7 1,724
1932 37 Dram Oyuncu 6.1 315
1931 36 Dram Oyuncu 6.9 1,351
1931 36 Suç Oyuncu 5.9 463
1931 36 Komedi Oyuncu 5.8 1,092
1930 35 Savaş Oyuncu 7.1 1,878
1928 33 Dram Oyuncu    
1926 31 Kısa Metraj Oyuncu 4.7 226
1923 28 Macera Oyuncu 6.3 50
1921 26 Dram Oyuncu 7.1 1,882

Doğu Yolu
1920 25 Dram Oyuncu 7.4 5,579

Kırık Tomurcuklar
1919 24 Dram Oyuncu 7.3 10,477
1917 22 Dram Oyuncu 5.7 7
1917 22 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022