Giriş Kayıt
Hoyt Axton

Hoyt Axton (61)


Oyuncu, Müzisyen

Hoyt Wayne Axton, 24 Mart 1938 Duncan, Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen.

Gremlinler (1984), Biz Melek Değiliz (1989), Buried Alive (1990), Disorganized Crime (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Hoyt Axton, 26 Ekim 1999 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Hoyt Wayne Axton
Doğum Tarihi: 24 Mart 1938
Ölüm Tarihi: 26 Ekim 1999
Doğum Yeri: Duncan, Oklahoma, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 61 Korku Oyuncu 3.0 1,984
1993 55 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.6 191
1990 Belgesel Oyuncu 9.1 11,029
1990 Korku Oyuncu 6.6 3,462

Biz Melek Değiliz
1989 51 Komedi Oyuncu 6.1 19,976
1989 51 Aksiyon Müzik
Oyuncu
6.3 1,978
1988 50 Komedi Oyuncu 4.4 62
1987 49 Aile Oyuncu 7.0 363
1987 49 Korku Oyuncu 5.9 647
1986 48 Dram Oyuncu 7.0 304

Gremlinler
1984 46 Komedi Oyuncu 7.3 177,794
1983 45 Macera Oyuncu 6.5 74
1983 45 Biyografi Oyuncu 6.7 1,161
1983 45 Macera Oyuncu 5.9 1,832
1982 44 Aksiyon Oyuncu 5.5 591
1982 44 Dram Oyuncu 5.9 455

Siyah Kısrak
1979 41 Macera Oyuncu 7.4 10,628
1966 28 Western Oyuncu 6.9 152
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,821
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,398) Game of Thrones (2,194) Warrior (2,011) Black Mirror (1,895) Shingeki no kyojin (1,720) The Big Bang Theory (1,662) Vikings (1,305) Swamp Thing (1,183) Breaking Bad (1,160)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019