Giriş Kayıt
Margaret Avery

Margaret Avery (75)


Oyuncu

Margaret Avery, 20 Ocak 1944 Mangum, Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu.

Mor Yıllar (1985), Eve Hoş Geldin (2008), Being Mary Jane (2013), Beyaz Adamın Laneti (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ocak 1944
Doğum Yeri: Mangum, Oklahoma, ABD
Diğer Bir İsmi: Margret Avery
Burcu: Kova
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 75 Komedi Oyuncu 5.1 120
2018 74 Aksiyon Oyuncu 4.9 6,823
2013 Dram Oyuncu 7.5 3,330

Eve Hoş Geldin
2008 64 Komedi Oyuncu 5.4 12,601
2008 64 Komedi Oyuncu 4.2 6,250

Sıradaki Cinayet
2002 58 Gerilim Oyuncu 5.7 301
1999 55 Komedi Oyuncu 3.8 197

Beyaz Adamın Laneti
1995 51 Dram Oyuncu 5.2 4,414
1994 Aksiyon Oyuncu 3.4 669

Zenci Düşmanı Şerif
1989 45 Aksiyon Oyuncu 6.6 67
1986 Suç Oyuncu 8.4 2,203

Mor Yıllar
1985 41 Dram Oyuncu 7.8 71,524
1980 36 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.2 2,331
1977 33 Komedi Oyuncu 6.4 1,373

Silahın Gücü
1973 29 Aksiyon Oyuncu 7.2 51,271
1972 28 Korku Oyuncu 5.5 1,293
1972 28 Suç Oyuncu 5.3 273
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,699) The 100 (1,797) Black Mirror (1,797) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,690) Swamp Thing (1,643) The Big Bang Theory (1,345) Vikings (1,247)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019