Giriş Kayıt
Kirk Alyn

Kirk Alyn (88)


Oyuncu

John Feggo Jr., 08 Ekim 1910 Oxford, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu.

Superman (1948), The Trap (1946), (1951) Kıyamet Kopunca (1951), (1948) Üç Silahşörler (1948) gibi yapımlarla biliniyor.

Kirk Alyn, 14 Mart 1999 tarihinde (88 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: John Feggo Jr.
Doğum Tarihi: 08 Ekim 1910
Ölüm Tarihi: 14 Mart 1999
Doğum Yeri: Oxford, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Kirk Allen | Kirk Allyn | Jack Fago
Burcu: Terazi
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 73 Korku Oyuncu 3.6 998
1978 68 Aksiyon Oyuncu 7.3 146,354

Zafer Benimdir
1970 60 Dram Oyuncu 7.0 2,126

Sağında Silah Solunda Kadın
1968 58 Aksiyon Oyuncu 6.5 195

Sonun Başlangıcı
1957 47 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.5 2,001

Kırık Hayat
1956 46 Biyografi Oyuncu 6.9 1,504
1955 Western Oyuncu 7.5 57
1952 42 Macera Oyuncu 7.0 105

Kıyamet Kopunca
1951 41 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.7 6,223
1949 39 Aksiyon Oyuncu 5.0 173
1949 39 Macera Oyuncu 5.9 96
1949 39 Suç Oyuncu 5.7 190

Üç Silahşörler
1948 38 Aksiyon Oyuncu 7.2 5,255
1948 38 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.2 831
1947 37 Biyografi Oyuncu 6.8 472
1946 36 Komedi Oyuncu 7.0 817
1946 36 Komedi Oyuncu 7.9 2,727
1944 34 Komedi Oyuncu 6.1 814
1943 33 Savaş Oyuncu 5.7 248

Kahraman Gölge
1943 33 Dram Oyuncu 7.0 1,975
1943 33 Komedi Oyuncu 6.4 291

Kuzey Atlantik'e Hareket
1943 33 Dram Oyuncu 7.0 3,125
1942 32 Komedi Oyuncu 7.3 2,841
1942 32 Komedi Oyuncu 7.1 1,184
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019