Giriş Kayıt
Ally Walker

Ally Walker (57)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Allene Damian Walker, 25 Ağustos 1961 Tullahoma, Tennessee, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen, yapımcı.

1997 yılının Haziran ayında John Landgraf ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Evrenin Askerleri (1992), Kazaam (1996), Üçkagitçilar (1999), Ghosted (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Allene Damian Walker
Doğum Tarihi: 25 Ağustos 1961
Doğum Yeri: Tullahoma, Tennessee, ABD
Diğer Bir İsmi: Allene Walker
Burcu: Başak
Boyu: 1.78 m
9.6 (8 Oy)
  • Currently 192.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.3 4,548
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 21,949
2015 54 Komedi Senarist
Yönetmen
Yapımcı
5.2 297
2014 53 Aksiyon Oyuncu 2.9 752
2014 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,793

Yaramazlık Gecesi
2013 52 Dram Oyuncu 4.6 1,487
2013 52 Dram Oyuncu 6.1 103
2012 Talk-Show Oyuncu 6.5 196
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 24,786
2011 Dram Oyuncu 6.9 521
2009 48 Dram Oyuncu 6.2 2,253
2009 48 Dram Oyuncu 5.2 440
2009 Suç Oyuncu 8.4 23,181

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 223,159
2007 Dram Oyuncu 7.4 3,118
2007 46 Korku Senarist
Oyuncu
5.6 99
2005 Suç Oyuncu 8.1 5,566
2004 Komedi Oyuncu 8.4 39,333

Üçkagitçilar
1999 38 Komedi Oyuncu 6.3 9,150

Tutku Gülleri
1996 35 Romantik Oyuncu 6.1 7,406
1996 35 Komedi Oyuncu 2.9 21,131
1996 Suç Oyuncu 7.3 3,032
1995 34 Aksiyon Oyuncu 5.1 91

Sen Uyurken
1995 34 Komedi Oyuncu 6.7 81,598
1994 33 Dram Oyuncu 6.1 1,341
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,642
1993 32 Macera Oyuncu 4.9 191

Bekarlar
1992 31 Komedi Oyuncu 6.7 25,177

Evrenin Askerleri
1992 31 Aksiyon Oyuncu 6.0 75,869
1988 27 Komedi Oyuncu 5.8 210
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,659
1984 Dram Oyuncu 5.7 2,034
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,964) Supernatural (4,368) The Big Bang Theory (3,326) Origin (2,379) Doctor Who (1,280) Better Call Saul (1,267) The Last Ship (1,204) La Casa de Papel (1,203) Arrow (1,064) Friends (1,058)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018