Giriş Kayıt
Ally Walker

Ally Walker (57)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Allene Damian Walker, 25 Ağustos 1961 Tullahoma, Tennessee, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen, yapımcı.

1997 yılının Haziran ayında John Landgraf ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Evrenin Askerleri (1992), Kazaam (1996), Üçkagitçilar (1999), Ghosted (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Allene Damian Walker
Doğum Tarihi: 25 Ağustos 1961
Doğum Yeri: Tullahoma, Tennessee, ABD
Diğer Bir İsmi: Allene Walker
Burcu: Başak
Boyu: 1.78 m
9.6 (8 Oy)
  • Currently 192.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.3 4,701
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 22,654
2015 54 Komedi Senarist
Yönetmen
Yapımcı
5.3 299
2014 53 Aksiyon Oyuncu 2.9 757
2014 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,832

Yaramazlık Gecesi
2013 52 Dram Oyuncu 4.6 1,520
2013 52 Dram Oyuncu 6.2 104
2012 Talk-Show Oyuncu 6.6 203
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 25,099
2011 Dram Oyuncu 7.0 528
2009 48 Dram Oyuncu 6.2 2,260
2009 48 Dram Oyuncu 5.2 443
2009 Suç Oyuncu 8.4 23,318

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 225,315
2007 Dram Oyuncu 7.4 3,143
2007 46 Korku Senarist
Oyuncu
5.1 102
2005 Suç Oyuncu 8.1 5,611
2004 Komedi Oyuncu 8.4 39,573

Üçkagitçilar
1999 38 Komedi Oyuncu 6.3 9,205

Tutku Gülleri
1996 35 Romantik Oyuncu 6.1 7,437
1996 35 Komedi Oyuncu 2.9 21,311
1996 Suç Oyuncu 7.3 3,085
1995 34 Aksiyon Oyuncu 5.1 92

Sen Uyurken
1995 34 Komedi Oyuncu 6.7 82,761
1994 33 Dram Oyuncu 6.1 1,358
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,816
1993 32 Macera Oyuncu 4.9 191

Bekarlar
1992 31 Komedi Oyuncu 6.7 25,368

Evrenin Askerleri
1992 31 Aksiyon Oyuncu 6.0 76,347
1988 27 Komedi Oyuncu 5.8 211
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,724
1984 Dram Oyuncu 5.7 2,062
Dizi Altyazıları
Vikings (12,066) The Punisher (5,673) True Detective (3,791) The Big Bang Theory (3,188) Supernatural (3,166) Luther (2,499) Gotham (2,251) The Blacklist (1,773) Star Trek: Discovery (1,663) Project Blue Book (1,615)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019