Giriş Kayıt
Robert Wagner

Robert Wagner


Oyuncu, Yapımcı

Robert Wagner, oyuncu, yapımcı.

1957 yılının Aralık ayında Natalie Wood ile evlendi. 5 yılın ardından 1962 yılının Nisan ayında boşandılar. 1963 yılının Temmuz ayında Marion Marshall ile evlendi. 8 yılın ardından 1971 yılının Ekim ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.1972 yılının Temmuz ayında Natalie Wood ile evlendi. 9 yılın ardından 1981 yılının Kasım ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.1990 yılının Mayıs ayında Jill St. John ile evlendi.

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter (1999), Pembe Panter (1963), Ejder: Bruce Lee'nin Hayatı (1993), Tehlike Çemberi (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert J. Wagner
Takma İsmi: RJ
8.3 (3 Oy)
  • Currently 166.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Belgesel Oyuncu 7.1 1,643
2018 Belgesel Oyuncu 6.7 586

Yedinci Hayat
2017 Aksiyon Oyuncu 6.8 133,065
2015 Belgesel Oyuncu 7.6 3,542
2015 Belgesel Oyuncu 7.6 933
2014 Fantastik Oyuncu 6.3 2,030

Felekten Açlık Oyunları
2014 Komedi Oyuncu 3.5 16,756
2012 Belgesel Oyuncu 8.0 689
2011 Belgesel Oyuncu 7.3 711
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,363
2010 Komedi Oyuncu 3.6 281
2009 Dram Oyuncu 4.9 636
2008 Reality-TV Oyuncu 8.4 17
2008 Dram Oyuncu 7.0 450

Afacan Dennis'in Noel'i
2007 Komedi Oyuncu 4.7 2,224
2007 Komedi Oyuncu 5.5 1,448
2007 Komedi Oyuncu 7.0 1,717

Küçük Kahraman
2006 Animasyon Oyuncu 5.7 9,566
2006 Macera Oyuncu 5.5 8,759
2005 Aksiyon Oyuncu 4.5 2,933
2005 Korku Oyuncu 3.5 937
2004 Komedi Oyuncu 8.5 49,662

Hollywood Polisleri
2003 Aksiyon Oyuncu 5.3 39,176
2003 Komedi Oyuncu 5.5 4,887
2003 Belgesel Oyuncu 8.2 126

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Oyuncu 7.1 278,561

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.8 160,808
2003 Gizem Oyuncu 7.4 229

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Oyuncu 6.2 221,597
2001 Komedi Oyuncu 5.0 459
2001 Belgesel Oyuncu 7.8 405

Ölümüne Kadar
1999 Komedi Oyuncu 5.5 12,347

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Oyuncu 6.6 247,255
1999 Dram Oyuncu 5.1 167
1999 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.1 77
1999 Dram Oyuncu 6.2 7,346
1999 Komedi Oyuncu 4.7 913

Vahşi Şeyler
1998 Suç Oyuncu 6.6 129,442

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 Komedi Oyuncu 7.0 255,430
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,274
1997 Belgesel Oyuncu 7.0 137
1996 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.4 267
1994 News Oyuncu 3.2 949
1994 Macera Yapımcı
Oyuncu
6.4 258
1994 Dram Oyuncu 6.1 2,838
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,844

Ejder: Bruce Lee'nin Hayatı
1993 Aksiyon Oyuncu 7.0 32,699

Oyuncu
1992 Komedi Oyuncu 7.5 65,276
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,885

Hezeyanlı
1991 Komedi Oyuncu 5.8 9,441
1989 Macera Oyuncu 7.1 3,463
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,284
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,078
1987 Macera Oyuncu 6.0 485

Savaş ve Aşk
1984 Gerilim Oyuncu 5.7 172
1983 Komedi Oyuncu 4.3 6,573

Pembe Panterin izinde
1982 Komedi Oyuncu 4.8 11,130
1981 News Oyuncu 3.6 2,740

Havaalanı 80
1979 Aksiyon Oyuncu 4.4 6,897

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 8,684

Pasifik Savaşları
1976 Aksiyon Oyuncu 6.7 21,362

Yangın Kulesi
1974 Aksiyon Oyuncu 7.0 47,791
1971 Komedi Oyuncu 7.9 1,544
1970 Macera Oyuncu 7.5 2,160

Cehennem Yarışı
1969 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,190
1968 Komedi Oyuncu 5.6 131
1968 Komedi Oyuncu 5.2 813
1967 Komedi Oyuncu 8.0 3,602

Hedefi Arıyorum
1966 Suç Oyuncu 6.8 10,732

Pembe Panter
1963 Komedi Oyuncu 7.0 56,154
1963 Macera Oyuncu 7.6 233
1962 Macera Oyuncu 6.5 2,084

En Uzun Gün
1962 Aksiyon Oyuncu 7.7 58,760
1962 Dram Oyuncu 6.8 638
1962 Komedi Oyuncu 8.5 4,202
1961 Komedi Oyuncu 6.1 264
1960 Dram Oyuncu 6.0 882
1958 Dram Oyuncu 6.1 485
1958 Müzikal Oyuncu 5.4 240

Avcılar
1958 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,632
1957 Suç Oyuncu 5.6 321
1957 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,678
1956 Macera Oyuncu 6.8 2,224
1956 Dram Oyuncu 6.6 1,493

Ölmeden Evvel
1956 Suç Oyuncu 6.7 4,283
1955 Tarihi Oyuncu 6.4 1,144

Kırık Mızrak
1954 Western Oyuncu 6.9 4,260
1954 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,907
1953 Macera Oyuncu 5.7 1,591
1953 Western Oyuncu 6.6 433

Titanik Faciası
1953 Dram Oyuncu 7.0 7,571
1953 Oyuncu 6.6 212
1952 Biyografi Oyuncu 7.1 953
1952 Komedi Oyuncu 6.1 1,433
1952 Biyografi Oyuncu 6.7 1,490
1951 Komedi Oyuncu 6.1 1,362
1951 Dram Oyuncu 6.4 731
1951 Macera Oyuncu 6.5 1,528

Cehennem Köşesi
1951 Macera Oyuncu 6.6 2,940
1950 Komedi Oyuncu 8.6 1,620
1950 Komedi Oyuncu 6.8 758
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024