Giriş Kayıt
Robert Vaughn

Robert Vaughn (90)


Oyuncu

Robert Francis Vaughn, 22 Kasım 1932 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

1974 yılının Haziran ayında Linda Staab ile evlendi. 42 yılın ardından 2016 yılının Kasım ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Gangsterin kaderi (1968), Hustle (2004), Ecel Köprüsü (1969), Battle Beyond the Stars (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Francis Vaughn
Doğum Tarihi: 22 Kasım 1932
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Robert Vaughan
Burcu: Yay
Boyu: 1.75 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 84 Dram Oyuncu 5.7 126
2016 84 Dram Oyuncu 5.3 3,864
2014 82 Belgesel Oyuncu 6.9 729
2014 82 Korku Oyuncu 3.6 391
2012 80 Komedi Oyuncu 3.5 511
2012 80 Komedi Oyuncu 4.4 528
2012 Dram Oyuncu 6.8 310
2008 76 Belgesel Oyuncu 7.5 111

İhtiras Oyunları
2007 75 Dram Oyuncu 4.9 207
2005 73 Belgesel Oyuncu 7.5 319
2004 72 Komedi Oyuncu 4.6 260
2004 Suç Oyuncu 8.2 22,803
2003 71 Komedi Oyuncu 6.2 425
2002 70 Belgesel Oyuncu 7.6 490
2001 69 Komedi Oyuncu 5.2 14,506
1999 Suç Oyuncu 8.1 107,236
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,283
1998 66 Aksiyon Oyuncu 3.1 687
1998 66 Komedi Oyuncu 6.5 62,768
1998 Western Oyuncu 7.4 1,702
1997 65 Dram Oyuncu 3.5 216

Joe'nin Böcekli Evi
1996 64 Komedi Oyuncu 5.5 13,544
1995 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,476
1995 63 Macera Oyuncu 6.2 1,593
1993 Komedi Oyuncu 7.0 44,040
1993 Suç Oyuncu 6.8 7,850
1993 Aksiyon Oyuncu 6.5 2,429

Denizaltı Battı
1990 58 Komedi Oyuncu 3.4 791
1990 58 Aksiyon Oyuncu 4.9 96
1990 Suç Oyuncu 7.8 39,274
1990 58 Gerilim Oyuncu 4.3 975
1990 58 Komedi Oyuncu 5.5 659

Ölüm Nehri
1989 57 Macera Oyuncu 4.4 1,347
1989 57 Komedi Oyuncu 4.1 3,784
1988 56 Aksiyon Oyuncu 4.0 380
1988 56 Aksiyon Oyuncu 4.4 500
1987 55 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,933
1987 55 Korku Oyuncu 3.5 1,723
1987 Aksiyon Oyuncu 4.3 145

Zafer Topu
1986 54 Aksiyon Oyuncu 5.6 20,670

Kara Ay Yükseliyor
1986 54 Aksiyon Oyuncu 5.5 6,059

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.1 25,046
1983 51 Aksiyon Oyuncu 5.8 164

Superman 3
1983 51 Aksiyon Oyuncu 5.0 70,970

A Takımı
1983 Aksiyon Oyuncu 7.5 38,739
1982 Dram Oyuncu 7.5 1,699
1982 50 Dram Oyuncu 7.5 53

O'nun Çocuğu
1981 49 Komedi Oyuncu 6.4 6,160
1980 48 Aksiyon Oyuncu 5.5 9,341
1980 48 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,729
1980 48 Macera Oyuncu 6.2 2,737
1979 47 Dram Oyuncu 5.9 384
1979 Aksiyon Oyuncu 8.3 3,326
1978 46 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,257

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.2 11,911

Şeytan Tohumu
1977 45 Korku Oyuncu 6.3 9,246

Kapalı Kapılar Ardında Washington
1977 45 Dram Oyuncu 8.0 218

Kaptanlar ve Krallar
1976 44 Dram Oyuncu 7.9 458
1975 43 Suç Oyuncu 5.5 364

Yangın Kulesi
1974 42 Aksiyon Oyuncu 7.0 44,440

Kadın Polis
1974 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,049
1971 39 Komedi Oyuncu 4.8 287

Komiser Kolombo
1971 Suç Oyuncu 8.3 35,727
1970 38 Dram Oyuncu 6.3 803
1970 38 Dram Oyuncu 6.1 1,812

Ecel Köprüsü
1969 37 Aksiyon Oyuncu 6.7 9,873
1969 37 Macera Oyuncu 6.3 2,243
1968 36 Belgesel Oyuncu 7.8 163
1968 36 Aksiyon Oyuncu 5.7 401

Gangsterin kaderi
1968 36 Aksiyon Oyuncu 7.4 69,852
1968 36 Macera Oyuncu 5.3 348
1968 Dram Oyuncu 6.9 2,473
1967 35 Komedi Oyuncu 5.3 655
1967 35 Aksiyon Oyuncu 5.7 546
1967 35 Aksiyon Oyuncu 5.4 512
1966 34 Macera Oyuncu 5.8 558
1966 Aksiyon Oyuncu 6.6 476

Sirin hafiye
1966 34 Komedi Oyuncu 6.4 4,823
1965 33 Macera Oyuncu 6.0 506
1964 Dram Oyuncu 8.4 270
1964 32 Komedi Oyuncu 6.0 521
1963 31 Dram Oyuncu 5.6 891
1962 Western Oyuncu 7.6 2,782
1961 29 Dram Oyuncu 5.4 160
1960 Dram Oyuncu 5.6 5,556

Yedi Silahşörler
1960 28 Aksiyon Oyuncu 7.7 95,697

Cemiyet Kurbanı
1959 27 Dram Oyuncu 7.4 3,902
1959 Western Oyuncu 8.6 84
1959 27 Western Oyuncu 6.3 869
1958 26 Dram Oyuncu 4.9 54
1958 26 Macera Oyuncu 3.5 1,594
1957 Western Oyuncu 7.5 3,303
1957 Western Oyuncu 7.9 909
1957 25 Aksiyon Oyuncu 5.7 144

On Emir
1956 24 Macera Oyuncu 7.9 71,531
1956 Dram Oyuncu 7.6 505
1956 Komedi Oyuncu 8.5 379
1956 Dram Oyuncu 6.1 2,117
1955 Western Oyuncu 7.8 51
1955 Dram Oyuncu 8.1 7,366
1952 News Oyuncu 4.6 2,214
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022