Giriş Kayıt
David Ogden Stiers

David Ogden Stiers (80)


Oyuncu, Yönetmen

David Allen Ogden Stiers, 31 Ekim 1942 Peoria, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen.

Ölsem Daha İyi (1985), Gölgeler ve Sis (1991), Iron Will (1994), Gecenin Baykusu (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Allen Ogden Stiers
Doğum Tarihi: 31 Ekim 1942
Doğum Yeri: Peoria, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: David Ogden-Stiers | David Ogden Steers | David St
Burcu: Akrep
Boyu: 1.91 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Oyuncu 5.9 408
2017 75 Aksiyon Oyuncu 4.1 214

Kırmızı Başlıklı Kız: Kötülere Karşı
2011 69 Animasyon Oyuncu 4.7 13,246
2010 Suç Oyuncu 7.6 34,379

Sürekli Dizi
2009 Animasyon Oyuncu 8.5 45,720

Sudaki Kız
2006 64 Fantastik Oyuncu 5.5 100,302

Leroy ve Stiç
2006 64 Animasyon Oyuncu 6.1 6,278
2006 Komedi Oyuncu 8.1 322

Kırmızı Başlıklı Kız
2005 63 Animasyon Oyuncu 6.5 62,269
2005 63 Animasyon Oyuncu 6.3 1,224
2005 63 Animasyon Oyuncu 6.2 15,300
2005 Belgesel Oyuncu 6.4 45
2004 62 Animasyon Oyuncu 5.7 1,833

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Oyuncu 8.1 67,378
2004 62 Animasyon Oyuncu 6.3 2,318

Batman ve Batwoman'ın Gizemi
2003 61 Animasyon Oyuncu 6.6 13,103
2003 Animasyon Oyuncu 6.8 10,379
2003 61 Animasyon Oyuncu 6.1 10,152
2002 Belgesel Oyuncu 8.1 531

Lilo Ve Stitch
2002 60 Animasyon Oyuncu 7.3 192,111

"Ölü Bölge"
2002 Dram Oyuncu 7.4 9,431
2002 Animasyon Oyuncu 6.2 538

Ruhların Kaçışı
2001 59 Animasyon Oyuncu 8.6 759,551

Majestic
2001 59 Dram Oyuncu 6.9 55,312

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 59 Animasyon Oyuncu 6.9 121,296
2001 59 Animasyon Oyuncu 6.6 3,555

Adalet Birliği
2001 Animasyon Oyuncu 8.6 46,941

Akrebin Laneti
2001 59 Komedi Oyuncu 6.7 41,026

Mart Kedileri
2001 59 Komedi Oyuncu 5.3 18,764

En Sevdiğim Komşularım
1999 57 Animasyon Oyuncu 7.1 14,436
1998 56 Animasyon Oyuncu 4.8 15,875
1998 Komedi Oyuncu 7.4 17,182
1998 56 Komedi Oyuncu 5.0 5,996

Güzel ve Çirkin: Belle'nin Sihirli Dünyası
1998 56 Animasyon Oyuncu 4.9 3,070

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 55 Animasyon Oyuncu 5.9 10,942

Çılgın Ve Vahşi
1997 55 Komedi Oyuncu 5.1 24,691
1997 Aksiyon Oyuncu 2.9 1,244

Gecenin Baykusu
1997 55 Komedi Oyuncu 5.2 3,634

Herkes Seni Seviyorum Der
1996 54 Komedi Oyuncu 6.7 37,575

Notre Dame'ın Kamburu
1996 54 Animasyon Oyuncu 7.0 158,915
1996 54 Dram Oyuncu 6.0 144
1995 53 Komedi Oyuncu 4.7 1,028

Sevimli Fahişe
1995 53 Komedi Oyuncu 7.0 40,766
1995 53 Animasyon Oyuncu 6.7 188,589

Kötü Dostlar
1995 53 Suç Oyuncu 5.4 3,190
1994 Dram Oyuncu 6.0 7,294
1994 52 Aile Oyuncu 6.6 8,777

Yanlış Hüküm
1993 51 Suç Oyuncu 6.1 180

Kırmızı Kanatlar
1992 50 Animasyon Oyuncu 7.7 90,523
1992 50 Dram Oyuncu 6.9 571

Güzel Ve Çirkin 3D
1991 49 Animasyon Oyuncu 8.0 455,052

Gölgeler ve Sis
1991 49 Komedi Oyuncu 6.7 17,370
1991 49 Komedi Oyuncu 6.3 37,608
1989 Dram Oyuncu 7.0 371

Baska bir kadin
1988 46 Dram Oyuncu 7.2 14,239
1988 46 Dram Oyuncu 6.7 16,425
1988 Belgesel Oyuncu 8.6 1,955
1987 45 Aksiyon Oyuncu 6.0 668
1986 Suç Oyuncu 6.7 511

Alf 1
1986 Komedi Oyuncu 7.4 35,930
1986 Dram Oyuncu 8.0 5,748

Kuzey ve Güney
1985 Dram Oyuncu 8.0 11,038
1985 43 Komedi Oyuncu 6.1 3,311

Ölsem Daha İyi
1985 43 Komedi Oyuncu 7.1 45,651

Kırmızı Pabuçlu Adam
1985 43 Komedi Oyuncu 5.7 16,211
1985 43 Dram Oyuncu 5.5 482

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.1 25,046
1983 Belgesel Oyuncu 8.6 2,058
1982 40 Dram Oyuncu 7.5 53
1980 38 Dram Oyuncu 6.6 108
1978 36 Dram Oyuncu 6.8 11,659
1978 36 Komedi Oyuncu 6.4 5,022
1977 35 Komedi Oyuncu 6.6 9,880
1976 Aksiyon Oyuncu 7.0 877
1974 Komedi Oyuncu 6.8 2,653
1974 Belgesel Oyuncu 8.7 2,823
1972 Komedi Yönetmen
Oyuncu
8.4 57,879
1971 29 Dram Oyuncu 5.7 1,567
1971 29 Dram Oyuncu 6.7 52,077
1970 Komedi Oyuncu 8.2 9,121
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022