Giriş Kayıt
Patrick Stewart

Patrick Stewart (78)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Patrick Stewart, 13 Temmuz 1940 Mirfield, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

1966 yılının Mart ayında Sheila Falconer ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.2000 yılının Ağustos ayında Wendy Neuss ile evlendi. 2013 yılının Eylül ayında Sunny Ozell ile evlendi.

Logan (2017), X-Men (2000), X-Men 2 (2003), X-Men: Son Direniş (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Patrick Stewart
Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1940
Doğum Yeri: Mirfield, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Sir Patrick Stewart
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.78 m
8.8 (24 Oy)
  • Currently 176.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    

Kral Olacak Çocuk
2019 Aksiyon Oyuncu 6.0 8,161
2019 Dram Yapımcı
Oyuncu
   
2018 Komedi Oyuncu 5.7 1,306

Emoji Filmi
2017 77 Animasyon Oyuncu 3.2 47,352
2017 77 Fantastik Oyuncu 5.3 1,640
2017 77 Aksiyon Oyuncu 8.1 561,595
2017 77 Komedi Oyuncu 5.0 1,426

Spark: Bir Uzay Macerası
2016 76 Animasyon Oyuncu 4.5 871
2016 76 Dram Oyuncu 8.1 172
2016 Oyuncu 7.2 264
2016 76 Oyuncu 7.0 757

Dehşet Odası
2015 75 Suç Oyuncu 7.0 90,891
2015 Macera Oyuncu 8.6 260
2015 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.5 3,915

Ayı Teddy 2
2015 75 Komedi Oyuncu 6.3 166,010
2015 75 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 588

Noel Arifesi
2015 75 Komedi Oyuncu 5.1 2,073
2014 74 Belgesel Oyuncu 5.6 557
2014 Belgesel Oyuncu
7.0 987

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 74 Komedi Oyuncu 6.1 160,602

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 74 Aksiyon Oyuncu 8.0 621,183
2014 74 Komedi Oyuncu 6.7 1,962

Sinbad: Beşinci Seyahat
2014 74 Aksiyon Oyuncu 6.0 5,471

Oz Efsanesi
2013 73 Animasyon Oyuncu 5.5 5,351
2013 73 Aksiyon Oyuncu 6.7 401,744

Filleri Avlamak
2013 73 Komedi Oyuncu 6.4 942

Ayı Teddy
2012 72 Komedi Oyuncu 6.9 538,631

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 72 Animasyon Oyuncu 6.6 175,760

Afrika Kedileri
2011 71 Belgesel Oyuncu 7.6 5,786
2011 71 Belgesel Oyuncu
6.9 2,565

Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet
2011 71 Animasyon Oyuncu 6.0 49,580
2010 Dram Oyuncu 7.6 923
2010 70 Belgesel Oyuncu 7.3 592
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,823
2010 Macera Oyuncu 8.4 27
2010 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,132
2010 70 Belgesel Oyuncu 7.1 830
2010 70 Komedi Oyuncu 6.1 29
2010 70 Belgesel Oyuncu    
2009 69 Dram Oyuncu 8.2 2,867
2009 69 Belgesel Oyuncu 7.7 239
2009 69 Belgesel Oyuncu
8.0 218

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 69 Aksiyon Oyuncu 6.6 437,901

Yeryüzü
2007 67 Belgesel Oyuncu 8.0 13,837

Ninja Kaplumbağalar
2007 67 Animasyon Oyuncu 6.3 58,446
2007 Komedi Oyuncu 8.3 8,650
2006 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.6 243

X-Men: Son Direniş
2006 66 Aksiyon Oyuncu 6.7 453,597
2006 Aksiyon Oyuncu 6.7 573
2006 Aksiyon Oyuncu 9.0 10,500

Bambi 2
2006 66 Animasyon Oyuncu 6.2 8,234
2006 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.9 648

Karlar Kraliçesi
2005 65 Aile Oyuncu 6.1 371

Cesur Civciv
2005 65 Animasyon Oyuncu 5.8 78,317
2005 Komedi Oyuncu 8.4 36,785
2005 Aksiyon Oyuncu 8.3 749
2005 65 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.4 1,801
2005 65 Dram Oyuncu 6.2 2,949
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 106,894

Ejderlerin Dünyası
2004 64 Fantastik Oyuncu 6.7 943
2004 Aksiyon Oyuncu 8.1 622

Buhar Çocuk
2004 64 Animasyon Oyuncu 6.9 15,717
2004 64 Fantastik Oyuncu 5.2 1,477
2003 63 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.2 1,991

X-Men 2
2003 63 Aksiyon Oyuncu 7.4 481,528

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 62 Aksiyon Oyuncu 6.4 67,955
2002 62 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.4 583
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 37,451

Dahi Çocuk
2001 61 Animasyon Oyuncu 6.0 28,254
2000 60 Aksiyon Oyuncu 7.4 536,871

Hayvan Çiftliği
1999 59 Komedi Oyuncu 6.0 5,389
1999 59 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.1 27,400
1999 Talk-Show Oyuncu 2.6 895

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 58 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.4 65,178

Mısır Prensi
1998 58 Animasyon Oyuncu 7.1 108,418

Aile Reisi
1998 Animasyon Oyuncu 8.2 283,708
1998 58 Belgesel Oyuncu 7.3 56
1998 58 Belgesel Oyuncu 7.4 151
1998 58 Suç Oyuncu 5.9 383
1998 Macera Oyuncu 6.5 3,460

Komplo Teorisi
1997 57 Aksiyon Oyuncu 6.7 87,507
1997 57 Aksiyon Oyuncu 5.2 3,234
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,837

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 56 Aksiyon Oyuncu 7.6 110,318
1996 Komedi Oyuncu 8.4 42,203
1995 55 Dram Oyuncu 5.6 652
1995 55 Komedi Oyuncu 6.7 5,371
1995 Tarihi Oyuncu 8.5 444

Masallar Prensi
1994 54 Animasyon Oyuncu 6.0 19,183

Uzay Yolu VII: Yeni Nesil
1994 54 Aksiyon Oyuncu 6.6 70,378
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,103
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,012

Salaklar Prensi Robin Hood
1993 53 Macera Oyuncu 6.7 107,184

Silahların Günü
1993 53 Aksiyon Oyuncu 5.2 3,061
1993 53 Aksiyon Oyuncu 5.3 3,097
1993 53 Belgesel Oyuncu 7.2 73
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,652
1992 52 Belgesel Oyuncu 7.5 500
1991 Aile Oyuncu 8.7 11

L.a. Hikayesi
1991 51 Komedi Oyuncu 6.7 27,834
1991 News Oyuncu 6.6 202
1990 50 Dram Oyuncu 7.9 60

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 334,026

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
8.6 87,006
1986 46 Biyografi Oyuncu 7.2 5,697

Yaşam Savaşı: Uzay Vampirleri
1985 45 Korku Oyuncu 6.1 19,970

Doktor ve Şeytanlar
1985 45 Korku Oyuncu 6.2 934
1985 45 Macera Oyuncu 4.8 1,078

Rüzgârlı Vadi
1984 44 Animasyon Oyuncu 8.1 128,373

Dune: Çöl Gezegeni
1984 44 Aksiyon Oyuncu 6.6 111,673
1982 42 Macera Oyuncu 7.9 6,010

Krallar Savaşıyor
1981 41 Macera Oyuncu 7.4 53,619
1980 40 Dram Oyuncu 7.4 3,579
1980 40 Dram Oyuncu 8.1 502

Ben Claudius
1976 Dram Oyuncu 8.8 14,211
1975 35 Dram Oyuncu 6.8 234
1974 Dram Oyuncu 8.2 463
1964 Belgesel Oyuncu 8.7 877
1960 Dram Oyuncu 5.7 4,337
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,661) Black Mirror (1,790) The 100 (1,784) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,687) Swamp Thing (1,638) The Big Bang Theory (1,345) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019