Giriş Kayıt
Fisher Stevens

Fisher Stevens (55)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Steven Fisher, 27 Kasım 1963 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

Kısa Devre (1986), Yok Ya! (2003), Short Circuit 2 (1988), Suçlu Kim? (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Steven Fisher
Doğum Tarihi: 27 Kasım 1963
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Fisher 'Super Harp' Stevens
Burcu: Yay
Boyu: 1.7 m
1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Oyuncu    

Köpek Adası
2018 55 Animasyon Oyuncu 7.9 101,814
2018 Belgesel Yönetmen 8.2 4,467
2016 53 Belgesel Yönetmen 8.0 2,842
2016 53 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
8.3 22,744
2016 53 Belgesel Yapımcı 7.4 854
2016 Suç Oyuncu 8.6 96,714

Yüce Sezar!
2016 53 Komedi Oyuncu 6.3 109,952
2015 52 Belgesel Yapımcı 8.2 6,838
2014 51 Komedi 3.9 1,547

Büyük Budapeşte Oteli
2014 51 Macera Oyuncu 8.1 625,093
2014 51 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.4 427
2014 51 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
8.0 1,198
2014 51 Dram Oyuncu 2.1 3,856

Meydan
2013 50 Belgesel 8.1 7,942

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.1 154,424
2013 50 Belgesel Yapımcı 7.6 30
2013 50 Dram Yapımcı 5.6 2,722

Eski Dostlar
2012 49 Komedi Müzik
Yönetmen
6.5 50,286

Woody Allen: Bir Belgesel
2012 49 Belgesel Yapımcı 7.7 3,962

Korra Efsanesi
2012 Animasyon Oyuncu 8.5 84,140

Dikkat! Bay Baker Var
2012 49 Belgesel Yapımcı 7.7 2,915
2012 49 Komedi Oyuncu 4.4 50,993

Aşk ve Para
2012 49 Aksiyon Oyuncu 5.3 38,241
2011 Belgesel Yapımcı 7.7 4,826
2011 48 Suç Oyuncu 5.4 160

Suçlu Kim?
2010 47 Komedi Oyuncu 6.0 17,634

Deney
2010 47 Dram Oyuncu 6.5 47,763
2010 47 Komedi Oyuncu 4.8 626
2010 47 Belgesel Oyuncu 7.9 1,055
2010 Oyuncu 6.8 1,660
2010 47 Dram Oyuncu 4.5 192
2010 47 Belgesel Yapımcı 7.1 672

Koy
2009 46 Belgesel Yapımcı 8.4 44,954
2009 46 Dram Oyuncu 7.9 392

Şefkat
2009 46 Suç Yapımcı 5.5 7,259

Tenis Koçu Gary
2009 46 Komedi Yapımcı 5.5 9,113

Dehşet Treni
2008 45 Korku Yapımcı 6.1 54,920

Anestezi
2007 44 Suç Oyuncu
Yapımcı
6.5 69,204

Sevgi Ziyafeti
2007 44 Komedi Yapımcı 6.7 15,338

İçgüveysi Bill
2007 44 Komedi Yapımcı 6.3 18,808
2007 44 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
7.1 2,304
2007 44 Belgesel Oyuncu 5.7 361
2007 Suç Oyuncu 8.1 26,303

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 43 Komedi Yapımcı 5.7 14,347

Kır Evi Arkadaşı
2006 43 Komedi Yapımcı 6.8 20,963
2006 43 Belgesel Oyuncu 7.3 3,084
2006 43 Belgesel Oyuncu 6.3 371

Hapı Yuttuk
2006 43 Komedi Oyuncu 5.2 600
2006 43 Belgesel Yapımcı 7.3 1,386

Beni Keşfet
2005 42 Komedi Oyuncu 4.3 2,702

Kimseye Güvenme
2005 42 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.8 3,530

Acımasız Hayatlar
2005 42 Dram 6.6 6,016

İşin Adamı
2005 42 Komedi Oyuncu 6.6 13,139
2005 Suç Oyuncu 6.9 36,844

Evet
2004 41 Dram Yapımcı 6.8 2,900
2004 Macera Oyuncu 8.4 450,748

Kolay Seks
2003 40 Komedi Oyuncu 4.8 445

Yok Ya!
2003 40 Komedi Oyuncu 6.4 28,049

Sevimli Dadı
2003 40 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.1 32,808
2003 40 Dram Oyuncu 5.2 200

Ölümcül Tutku
2002 39 Gerilim Yapımcı 5.0 17,908

Yenilmez
2002 39 Aksiyon Oyuncu 6.2 26,547
2002 39 Komedi Yönetmen
Müzik
5.1 1,338
2002 39 Animasyon Oyuncu 8.2 3,094

Yatak Odasında
2001 38 Suç Çeşitli 7.4 35,170
2001 Suç Oyuncu 7.4 20,717
2001 38 Biyografi Oyuncu
Yapımcı
6.4 1,257
2001 38 Komedi Yapımcı 5.4 703
2000 37 Komedi 6.2 5,504
1999 Suç Oyuncu 8.0 67,601
1998 35 Dram Çeşitli 6.2 1,458

Merhaba Yoldaş
1997 34 Aksiyon Oyuncu 7.4 4,147

Erken Baskı
1996 Dram Oyuncu
Yönetmen
7.5 10,429
1995 32 Komedi Oyuncu 7.1 1,626
1995 32 Komedi Oyuncu 6.2 61,109

Sadece Sen
1994 31 Komedi Oyuncu 6.5 18,061
1994 31 Komedi Oyuncu 5.6 534
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,948

Süper Mario Kardeşler
1993 30 Macera Oyuncu 4.0 45,100
1992 29 Komedi Oyuncu 6.5 19,677
1992 29 Komedi Oyuncu 7.0 12,525
1991 28 Komedi Oyuncu 6.0 2,382

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 28 Komedi Oyuncu 5.7 4,769

Talihin Dönüşü
1990 27 Biyografi Oyuncu 7.3 13,070
1989 26 Komedi Oyuncu 5.6 1,078
1988 25 Komedi Oyuncu 5.7 21,646

Kısa Devre
1986 23 Komedi Oyuncu 6.6 51,133
1985 22 Aksiyon Oyuncu 6.0 4,793

Flamingo Çocuk
1984 21 Komedi Oyuncu 6.2 4,500
1984 21 Komedi Oyuncu 6.8 5,130
1983 20 Komedi Oyuncu 6.4 1,586

Hepiniz Öleceksiniz
1981 18 Korku Oyuncu 6.5 13,327
1968 Dram Oyuncu 7.1 2,019
- Dram Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,437) American Gods (2,756) This Is Us (2,753) Gotham (2,149) Into the Badlands (2,024) Vikings (1,418) Star Trek: Discovery (1,236) The Flash (1,165) The Blacklist (1,069) The Big Bang Theory (767)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019