Giriş Kayıt
Steven Soderbergh

Steven Soderbergh (60)


Yapımcı, Yönetmen, Görüntü Yönetmeni

Steven Andrew Soderbergh, 14 Ocak 1963 Atlanta, Georgia, ABD doğumlu yapımcı, yönetmen, görüntü yönetmeni.

1989 yılının Aralık ayında Betsy Brantley ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.2003 yılının Mayıs ayında Jules Asner ile evlendi.

Ocean's 11 (2001), Ocean's 12 (2004), Ocean's 13 (2007), Salgın (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Steven Andrew Soderbergh
Doğum Tarihi: 14 Ocak 1963
Doğum Yeri: Atlanta, Georgia, ABD
Diğer Bir İsmi: Peter Andrews | Mary Ann Bernard | Sam Lowry | Ste
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.83 m
8.8 (27 Oy)
  • Currently 175.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Magic Mike: Son Dans
2023 60 Komedi Yönetmen    
2022 59 Suç Yönetmen 6.3 9,650
2022 59 Belgesel Yapımcı 7.5 18
2021 Game-Show Yapımcı    
2021 58 Suç Yönetmen 6.5 15,709
2021 Müzik Yapımcı 3.5 949
2020 Gerilim Yapımcı 6.0 582
2020 57 Macera Yapımcı 5.9 48,972
2020 57 Komedi Yönetmen 6.1 8,954
2019 56 Biyografi Yapımcı 7.2 44,975
2019 Belgesel Yapımcı 7.0 60
2019 56 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.3 52,063
2019 56 Komedi Yapımcı 7.1 4,425
2019 Komedi Yapımcı 6.3 3,581
2019 56 Dram Yönetmen 6.2 8,856
2018 55 Korku Yapımcı 3.9 1,896

Ocean's 8
2018 55 Aksiyon Yapımcı 6.3 223,450

Saplantı
2018 55 Korku Yönetmen 6.4 47,425
2018 Suç Yönetmen
Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
6.4 3,463
2017 54 Belgesel Yapımcı 6.8 1,237
2017 Aksiyon Yapımcı 8.3 69,672

Şanslı Logan
2017 54 Komedi Yönetmen
Editör
Görüntü Yönetmeni
7.0 152,687

Kadın Affetmez
2017 54 Dram 6.3 58,618

Bir Ulusun Doğuşu
2016 53 Biyografi 6.5 21,312

Özgürlük Savaşçısı
2016 53 Aksiyon 6.9 58,991
2016 Dram Yapımcı 7.0 11,004
2015 Oyuncu 6.4 420

Striptiz Kulübü 2
2015 52 Komedi Editör
Görüntü Yönetmeni
Kameraman
Yapımcı
5.6 57,203
2014 51 Belgesel Yapımcı 8.0 56,267

Tek Aşkım
2014 51 Komedi 7.0 40,822

Kanunun Ötesinde
2014 51 Suç 6.5 123,122

İki Gecelik Aşk
2014 51 Komedi 6.3 71,520
2014 Yapımcı 7.9 12,055
2014 Dram Yönetmen
Editör
Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
8.5 49,558
2014 51 Belgesel 6.0 399
2014 51 Komedi Yapımcı 4.4 1,842
2014 51 Belgesel Oyuncu 7.1 1,491
2014 51 Belgesel 6.5 764

Aşk
2013 50 Dram 8.0 620,838
2013 50 Belgesel 5.6 7
2013 Oyuncu 6.8 392
2013 50 Biyografi Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
Editör
7.0 44,042

Acı Reçete
2013 50 Suç Editör
Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
7.1 191,407
2013 50 Belgesel Çeşitli 6.2 1,116

Arada Kalan
2012 49 Dram 7.4 28,061

Roman Polanski: İstenmeyen Adam
2012 49 Belgesel Yapımcı 6.3 325

Striptiz Kulübü
2012 49 Komedi Editör
Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
6.1 140,099
2012 49 Belgesel Oyuncu 7.6 13,541

Açlık Oyunları
2012 49 Macera Yönetmen Asistanı
7.2 925,608
2012 49 Kısa Metraj 7.8 177
2011 48 Komedi Yönetmen
Oyuncu
7.0 102

Çapraz Ateş
2011 48 Aksiyon Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
Editör
5.8 87,626

Kevin Hakkında Konuşmalıyız
2011 48 Suç Yapımcı 7.5 157,724

Salgın
2011 48 Dram Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
Oyuncu
6.8 306,134
2011 48 Dram 2.6 272
2011 Belgesel Yapımcı 6.8 424

Dört Psikopat
2011 48 Dram 5.9 6,235
2010 47 Dram 5.6 196

Her Şey Yolunda
2010 47 Belgesel Yönetmen 7.1 1,233

Arkadaşım Canavar
2009 46 Macera 6.7 106,044
2009 46 Belgesel Oyuncu 6.8 610

İspiyoncu
2009 46 Komedi Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
6.5 65,858
2009 46 Komedi Yapımcı 6.3 16,597
2009 46 Belgesel Yapımcı 6.8 236

Kiralık Sevgili
2009 46 Dram Editör
Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
5.5 16,839

Che
2008 45 Biyografi Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
6.8 34,118

Che: Birinci Bölüm
2008 45 Biyografi Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
7.2 46,696
2008 45 Komedi 6.3 17,112

Roman Polanski: Aranan Adam
2008 45 Belgesel Yapımcı 7.3 5,113

Beni Orada Arama
2007 44 Biyografi Yapımcı 6.8 59,510

Avukat
2007 44 Suç Yapımcı 7.2 168,040

Ölümden Daha Soğuk
2007 44 Dram Yapımcı 5.8 23,820

Ocean's 13
2007 44 Suç Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
6.9 351,364

İyi Alman
2006 43 Dram Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
Editör
6.0 25,470

Karanlığı Taramak
2006 43 Animasyon Yapımcı 7.0 113,257
2006 43 Dram Yapımcı 6.8 3,947

Kayıp Şehir
2005 42 Dram 6.5 9,687
2005 42 Suç Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
Editör
6.5 8,190
2005 42 Dram Yapımcı 6.9 131,482

İyi Geceler, İyi Şanslar
2005 42 Dram Yapımcı 7.4 98,788

Gerçek Dedikodu
2005 42 Komedi Yapımcı 5.5 59,355

Çılgın Kardeşler
2005 42 Aksiyon 5.9 122,840
2005 42 Dram Yapımcı 7.1 400

Çıldırış
2005 42 Dram Yapımcı 7.1 115,034
2005 Komedi Yapımcı 7.4 475
2005 42 Belgesel Yapımcı 6.4 373
2004 41 Dram Görüntü Yönetmeni
Editör
Senarist
Yönetmen
5.9 7,026

Ocean's 12
2004 41 Suç Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
6.5 395,197
2004 41 Dram Yapımcı 6.9 5,578
2004 41 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 10,516

Cennetten Çok Uzakta
2002 39 Dram Yapımcı 7.3 47,361
2002 39 Dram Görüntü Yönetmeni
Editör
Yönetmen
Senarist
6.2 83,972

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 39 Biyografi Yapımcı 7.0 89,334

Noqayqatsi
2002 39 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
6.4 5,980

Çok Özel
2002 39 Komedi Oyuncu
Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
4.7 11,120

Uykusuz
2002 39 Gizem Yapımcı 7.2 298,938
2002 39 Komedi Yapımcı 6.3 15,177

Ocean's 11
2001 38 Suç Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
Yönetmen
7.7 581,262
2001 38 Aile Oyuncu 6.5 894

Hayata Uyanmak
2001 38 Animasyon Oyuncu 7.7 64,945

Trafik
2000 37 Suç Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
7.6 209,619

Tatlı Bela
2000 37 Biyografi Yönetmen 7.4 201,743

Dehşetin Yankıları
1999 36 Gerilim 6.9 83,029

Denizci
1999 36 Suç Yönetmen 6.9 33,230

Yaşamın Renkleri
1998 35 Komedi Yapımcı 7.5 131,141

Aşk Ve Para
1998 35 Komedi Yönetmen 7.0 94,519

Gece Bekçisi
1997 34 Dram Senarist 6.2 20,242
1996 33 Komedi Yapımcı 7.0 6,102
1996 33 Komedi Müzik
Oyuncu
Yönetmen
Senarist
Görüntü Yönetmeni
6.7 5,821
1996 33 Komedi Yönetmen 6.8 2,408

Derinlerde
1995 32 Suç Senarist
Yönetmen
6.1 3,673
1993 30 Dram Yapımcı 6.5 2,045

Zor Hayatlar
1993 30 Dram Editör
Senarist
Yönetmen
7.3 8,478
1993 Dram Yönetmen 6.5 495
1992 News Oyuncu 4.3 380
1991 28 Komedi Editör
Yönetmen
6.8 10,182
1991 News Oyuncu 6.9 312

Seks Yalanları
1989 26 Dram Sesler
Yönetmen
Senarist
Editör
7.2 56,093
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023