Giriş Kayıt
Ione Skye

Ione Skye (48)


Oyuncu, Müzisyen

Ione Skye Leitch, 04 Eylül 1970 Hampstead, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, müzisyen.

Adam Horovitz ile evlendi. 2008 yılının Aralık ayında Ben Lee ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Birşey Söyle (1989), Nehrin Kıyısı (1986), Haunt (2014), Gas, Food Lodging (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ione Skye Leitch
Doğum Tarihi: 04 Eylül 1970
Doğum Yeri: Hampstead, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Ione Skye Leitch
Takma İsmi: Peyote
Burcu: Başak
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 4.5 987
2016 46 Dram Oyuncu 5.3 5,749
2016 46 Macera Oyuncu 6.0 1,448
2015 45 Dram Oyuncu 5.8 116
2014 Korku Oyuncu 4.4 303
2014 44 Korku Oyuncu 5.2 7,283
2013 43 Biyografi Oyuncu 6.2 112
2011 41 Kısa Metraj Müzik 7.3 854
2009 39 Dram Oyuncu 5.4 180
2007 37 Suç Oyuncu 7.7 374,295
2007 Komedi Oyuncu 7.5 595

Ölüme 12 Saat Kala
2006 36 Suç Oyuncu 5.0 205

Aşk Kupası
2005 35 Komedi Oyuncu 6.2 39,381
2003 Komedi Oyuncu 8.9 246,853
2001 31 Dram Oyuncu 6.2 161
2000 30 Belgesel Oyuncu 8.3 966
1999 29 Komedi Oyuncu
6.6 22,616

Bir Gecelik Aşk
1997 27 Dram Oyuncu 5.8 6,116
1996 26 Komedi Oyuncu 5.7 202

Dört Oda
1995 25 Komedi Oyuncu 6.7 88,097
1994 Dram Oyuncu 4.8 581
1992 22 Komedi Oyuncu 6.5 352
1992 22 Suç Oyuncu 5.6 1,858
1992 Macera Oyuncu 7.8 232

Wayne'in Dünyası
1992 22 Komedi Oyuncu 7.0 128,603
1992 22 Dram Oyuncu 6.7 3,014
1990 20 Dram Oyuncu 7.6 2,618

Birşey Söyle
1989 19 Komedi Oyuncu 7.4 74,628
1989 19 Dram Oyuncu 6.1 1,699
1988 18 Komedi Oyuncu 5.5 2,320
1987 17 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.4 332

Nehrin Kıyısı
1986 16 Suç Oyuncu 7.1 13,742
Dizi Altyazıları
Origin (3,198) Narcos: Mexico (2,733) The Big Bang Theory (1,935) Titans (1,918) Supernatural (1,776) Doctor Who (1,527) The Last Ship (1,250) Outlander (1,188) The Last Kingdom (1,104) The Flash (950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018