Giriş Kayıt
Ione Skye

Ione Skye (48)


Oyuncu, Müzisyen

Ione Skye Leitch, 04 Eylül 1970 Hampstead, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, müzisyen.

Adam Horovitz ile evlendi. 2008 yılının Aralık ayında Ben Lee ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Birşey Söyle (1989), Nehrin Kıyısı (1986), Haunt (2014), Gas, Food Lodging (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ione Skye Leitch
Doğum Tarihi: 04 Eylül 1970
Doğum Yeri: Hampstead, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Ione Skye Leitch
Takma İsmi: Peyote
Burcu: Başak
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 4.7 1,634
2016 46 Dram Oyuncu 5.3 5,869
2016 46 Macera Oyuncu 6.1 1,469
2015 45 Dram Oyuncu 5.8 119
2014 Korku Oyuncu 4.4 305
2014 44 Korku Oyuncu 5.2 7,342
2013 43 Biyografi Oyuncu 6.0 115
2011 41 Kısa Metraj Müzik 7.3 861
2009 39 Dram Oyuncu 5.4 181
2007 37 Suç Oyuncu 7.7 379,466
2007 Komedi Oyuncu 7.6 599

Ölüme 12 Saat Kala
2006 36 Suç Oyuncu 5.0 206

Aşk Kupası
2005 35 Komedi Oyuncu 6.2 39,647
2003 Komedi Oyuncu 8.9 249,560
2001 31 Dram Oyuncu 6.3 164
2000 30 Belgesel Oyuncu 8.3 971
1999 29 Komedi Oyuncu
6.6 22,860

Bir Gecelik Aşk
1997 27 Dram Oyuncu 5.8 6,141
1996 26 Komedi Oyuncu 5.8 203

Dört Oda
1995 25 Komedi Oyuncu 6.8 88,862
1994 Dram Oyuncu 4.8 582
1992 22 Komedi Oyuncu 6.5 352
1992 22 Suç Oyuncu 5.6 1,897
1992 Macera Oyuncu 7.8 238

Wayne'in Dünyası
1992 22 Komedi Oyuncu 7.0 129,706
1992 22 Dram Oyuncu 6.7 3,080
1990 20 Dram Oyuncu 7.6 2,632

Birşey Söyle
1989 19 Komedi Oyuncu 7.4 75,148
1989 19 Dram Oyuncu 6.1 1,716
1988 18 Komedi Oyuncu 5.5 2,343
1987 17 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.4 334

Nehrin Kıyısı
1986 16 Suç Oyuncu 7.1 13,881
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019