Giriş Kayıt
Rufus Sewell

Rufus Sewell


Oyuncu

Rufus Sewell, oyuncu.

Amy Gardner ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Sihirbaz (2006), Karanlık Şehir (1998), Şövalye (2001), Herkül: Özgürlük Savaşçısı (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Roof
8.6 (22 Oy)
  • Currently 172.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu    
2023 Dram Oyuncu 8.2 6,409
2023 Aksiyon Oyuncu 7.0 6,603

Zamanda Tutsak
2021 Dram Oyuncu 5.8 71,992

Baba
2020 Dram Oyuncu 8.3 40,815
2020 Gizem Oyuncu 6.2 876
2019 Biyografi Oyuncu 6.8 53,694
2016 Biyografi Oyuncu 8.2 29,740
2016 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 749

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Oyuncu 5.4 122,816

Kahraman Koala
2015 Animasyon Oyuncu 5.1 874

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Oyuncu 7.9 107,115

İsa'yı Öldürmek
2015 Biyografi Oyuncu 4.6 2,078

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 161,922
2014 Gerilim Oyuncu 5.0 4,105
2013 Dram Oyuncu 6.1 7,777
2013 Dram Oyuncu 5.8 440
2013 Suç Oyuncu 4.4 1,682
2013 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 190
2012 Aksiyon Oyuncu 7.5 10,582
2012 Dram Oyuncu 7.1 3,526

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Oyuncu 5.9 159,724
2012 Suç Oyuncu 5.5 1,522
2011 Suç Oyuncu 7.7 3,675

Turist
2010 Aksiyon Oyuncu 6.0 252,105

Bir Katedralin Öyküsü
2010 Dram Oyuncu 8.0 32,472
2009 Dram Oyuncu 7.2 4,197
2008 Dram Oyuncu 5.3 5,968
2008 Biyografi Oyuncu 8.5 35,295
2008 Dram Oyuncu 5.7 3,036

Paris, Seni Seviyorum
2006 Komedi Oyuncu 7.2 73,911

Tatil
2006 Komedi Oyuncu 6.9 304,565

Özgürlük Şarkısı
2006 Biyografi Oyuncu 7.4 25,415

Tristan Ve Isolde
2006 Dram Oyuncu 6.8 53,776

Sihirbaz
2006 Dram Oyuncu 7.5 384,241

Zorro Efsanesi
2005 Aksiyon Oyuncu 5.9 105,863
2003 Biyografi Oyuncu 7.5 1,771
2003 Aksiyon Oyuncu 6.2 6,651
2002 Aksiyon Oyuncu 4.4 5,629
2001 Fantastik Oyuncu 5.8 3,742

Şövalye
2001 Aksiyon Oyuncu 6.9 196,621

Kutsanmış Çocuk
2000 Suç Oyuncu 5.1 15,149
2000 Aile Oyuncu 7.4 5,461
1999 Macera Oyuncu 6.1 575

Tehlikeli Güzellik
1998 Biyografi Oyuncu 7.1 19,022

Karanlık Şehir
1998 Dram Oyuncu 7.6 207,964
1998 Dram Oyuncu 6.2 642
1998 Komedi Oyuncu 6.4 4,684
1998 Dram Oyuncu 6.0 1,711
1997 Dram Oyuncu 6.2 736
1996 Dram Oyuncu 7.7 39,326
1996 Dram Oyuncu 6.2 523
1995 Komedi Oyuncu 7.2 7,324
1995 Biyografi Oyuncu 6.8 5,677
1994 Dram Oyuncu 7.5 2,652
1993 Suç Oyuncu 5.1 702
1991 Dram Oyuncu 6.7 85
1981 News Oyuncu 3.6 2,687
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023