Giriş Kayıt
Annabella Sciorra

Annabella Sciorra (59)


Oyuncu, Yapımcı

Annabella Gloria Philomena Sciorra, 29 Mart 1960 Wethersfield, Connecticut, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1989 yılının Aralık ayında Joe Petruzzi ile evlendi. 4 yılın ardından 1993 yılının Temmuz ayında boşandılar.

Aşkın Gücü (1998), Beşikteki El (1992), Sen Nereden Çıktın? (1991), Orman Ateşi (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Annabella Gloria Philomena Sciorra
Doğum Tarihi: 29 Mart 1960
Doğum Yeri: Wethersfield, Connecticut, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.63 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.7 1,314
2016 56 Dram Oyuncu 4.1 644
2015 55 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.9 479
2015 Aksiyon Oyuncu 8.7 332,165
2015 55 Korku Oyuncu 4.5 209
2014 54 Komedi Oyuncu 6.8 656
2014 54 Komedi Oyuncu 7.8 99
2014 54 Komedi Oyuncu 3.7 740
2013 53 Gerilim Oyuncu 4.5 882
2012 52 Biyografi Oyuncu 5.5 193
2009 Dram Oyuncu 7.1 2,264

Beni Suçlu Bulun
2006 46 Biyografi Oyuncu 7.1 31,167
2006 46 Komedi Oyuncu 4.2 100

Yaş 12
2005 45 Dram Oyuncu 7.6 6,503
2004 44 Suç Oyuncu 4.5 953
2004 Dram Oyuncu 7.6 22,351

Aşkın Peşinde
2004 44 Komedi Oyuncu 6.1 34,423
2003 Komedi Oyuncu 6.7 106
2001 Suç Oyuncu 7.4 21,045

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 73,509
2000 40 Suç Oyuncu 5.3 641

Soprano Ailesi
1999 Suç Oyuncu 9.2 256,978

Aşkın Gücü
1998 38 Dram Oyuncu 7.0 95,807
1998 38 Dram Oyuncu 4.9 3,986

Güçlüler Bölgesi
1997 37 Suç Oyuncu 6.9 79,834
1997 37 Dram Oyuncu 6.1 415

Aldatma Üzerine Bir Film
1997 37 Komedi Oyuncu 6.0 961
1997 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,870
1997 37 Dram Oyuncu 6.1 615

Cenaze Töreni
1996 36 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.6 7,774
1996 36 Suç Oyuncu 5.4 302

En İyi Arkadaşım
1995 35 Dram Oyuncu 7.7 8,670

Bağımlılık
1995 35 Korku Oyuncu 6.4 7,983

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.8 46,521

Bay Mükemmel
1993 33 Komedi Oyuncu 5.9 2,919

Aşk Bir Fahişedir
1993 33 Suç Oyuncu 6.6 12,335
1993 33 Komedi Oyuncu 6.0 2,270

Beşikteki El
1992 32 Dram Oyuncu 6.6 34,954

Orman Ateşi
1991 31 Dram Oyuncu 6.5 15,624

Sen Nereden Çıktın?
1991 31 Aksiyon Oyuncu 6.4 17,065

Talihin Dönüşü
1990 30 Biyografi Oyuncu 7.3 13,330
1990 30 Komedi Oyuncu 5.6 12,476

Gizli İlişkiler
1990 30 Suç Oyuncu 6.5 15,723
1989 29 Komedi Oyuncu 6.1 649
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019