Giriş Kayıt
Joel Schumacher

Joel Schumacher (83)


Yönetmen, Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Joel T. Schumacher, 29 Ağustos 1939 New York City, New York, ABD doğumlu yönetmen, oyuncu, senarist, yapımcı.

Telefon Kulübesi (2002), Sonun Başlangıcı (1993), Batman Daima (1995), 23 Numara (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joel T. Schumacher
Doğum Tarihi: 29 Ağustos 1939
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.91 m
7.8 (5 Oy)
  • Currently 156/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 80 Belgesel Oyuncu 6.9 112
2019 80 Belgesel Oyuncu 7.1 1,426
2018 Belgesel Oyuncu 8.1 2,311
2016 77 Belgesel Oyuncu 7.3 2,299
2013 Dram Yönetmen 8.7 504,519
2012 73 Dram Senarist 5.7 6,439
2012 Belgesel Oyuncu 7.4 224
2012 73 Belgesel Oyuncu 7.6 13,514

Yakın Tehdit
2011 72 Suç Yönetmen 5.3 43,824
2011 72 Belgesel Oyuncu 7.5 1,616
2011 72 Korku 5.4 83
2011 72 Kısa Metraj Yönetmen 6.0 62

Oniki
2010 71 Dram Yönetmen 5.6 12,344

Nazi Vampirler
2009 70 Korku Yönetmen 5.3 12,389

23 Numara
2007 68 Gizem Yönetmen 6.4 203,923

Yaşam Çizgisi
2006 67 Dram 6.2 8,279

Operadaki Hayalet
2004 65 Dram Yönetmen
Senarist
7.2 124,036

Ejderin Peşinde: Veronica Guerin
2003 64 Biyografi Yönetmen 6.8 20,734

Telefon Kulübesi
2002 63 Suç Yönetmen 7.1 270,759

Gizli Ortak
2002 63 Aksiyon Yönetmen 5.6 48,431

Seks Dedikoduları
2000 61 Dram Yapımcı 5.9 16,702

Cehennemin Ortasında
2000 61 Dram Yönetmen 7.0 41,625

Kusursuz
1999 60 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.4 19,037

8 Milimetre
1999 60 Suç Yönetmen
Yapımcı
6.5 134,334

Batman ve Robin
1997 58 Aksiyon Yönetmen 3.7 255,003

Öldürme Zamanı
1996 57 Suç Yönetmen 7.5 162,508

Bebek Bakıcıları
1995 56 Dram Yapımcı 4.3 5,545

Batman Daima
1995 56 Aksiyon Yönetmen 5.4 254,381

Müşteri
1994 55 Gerilim Yönetmen 6.7 67,514

Sonun Başlangıcı
1993 54 Dram Yönetmen 7.6 191,575

Genç Ölmek
1991 52 Dram Yönetmen 6.0 16,557

Çizgi Ötesi
1990 51 Dram Yönetmen 6.5 88,101
1989 50 Komedi Yönetmen 6.3 4,838

Kayıp Gençler
1987 48 Komedi Yönetmen 7.2 145,782
1986 47 Dram Yapımcı 4.9 837

St. Elmo Ateşi
1985 46 Dram Yönetmen
Senarist
6.3 42,952

Pat Kramer'ın Hikâyesi
1981 42 Komedi Yönetmen 5.5 4,862
1978 39 Macera Senarist 5.5 15,500

İç Dünyalar
1978 39 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.3 19,923
1976 37 Komedi Senarist 6.2 7,574
1976 37 Dram Senarist 6.7 1,677

İkinci Caddenin Mahpusu
1975 36 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 3,567
1974 Korku Yapım Tasarımcısı 4.7 518

200 Yıl Sonra
1973 34 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.1 43,328
1973 34 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 1,187
1973 34 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.2 6,932
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022