Giriş Kayıt
Vincent Schiavelli

Vincent Schiavelli (57)


Oyuncu

Vincent Andrew Schiavelli, 11 Kasım 1948 Brooklyn, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

1985 yılının Ağustos ayında Allyce Beasley ile evlendi. 3 yılın ardından 1988 yılının Kasım ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.1992 yılının Ekim ayında Carol Mukhalian ile evlendi. 13 yılın ardından 2005 yılının Aralık ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Yeni Dünya (2006), No Small Parts (2014), Inferno (1999), Snow White (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Vincent Schiavelli, 26 Aralık 2005 tarihinde (57 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Vincent Andrew Schiavelli
Doğum Tarihi: 11 Kasım 1948
Ölüm Tarihi: 26 Aralık 2005
Doğum Yeri: Brooklyn, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Vince Schiavelli
Takma İsmi: The Man with the Sad Eyes
Burcu: Akrep
Boyu: 1.95 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Oyuncu 8.2 673
2010 Belgesel Oyuncu 7.6 3,272
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 24

Yeni Dünya
2006 Macera Oyuncu 6.9 4,509
2006 Müzik Oyuncu 6.7 1,037

Baadasssss!
2003 55 Biyografi Oyuncu 7.4 4,502
2003 55 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.7 152
2003 55 Dram Oyuncu 7.1 707
2003 55 Dram Oyuncu 6.5 35
2002 54 Dram Oyuncu 7.4 4,878
2002 54 Belgesel Oyuncu
7.6 157

Hey Arnold!
2002 54 Animasyon Oyuncu 6.0 5,732

Smoochy'ye Ölüm
2002 54 Komedi Oyuncu 6.4 37,033
2001 53 Macera Oyuncu 5.8 3,891

Aydaki Adam
1999 51 Biyografi Oyuncu 7.4 115,323

Ağaçtaki Rehine
1999 51 Macera Oyuncu 5.6 547
1999 51 Aksiyon Oyuncu 5.2 8,139
1999 51 Komedi Oyuncu 3.8 195
1998 50 Macera Oyuncu 5.4 5,851
1998 50 Korku Oyuncu 4.1 861
1998 50 Belgesel Oyuncu 6.1 6,461

007 James Bond: Yarın Asla Ölmez
1997 49 Aksiyon Oyuncu 6.5 166,513

Güzel Dadı Çirkin Kral
1997 49 Komedi Oyuncu 5.4 7,753

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 48 Biyografi Oyuncu 7.3 81,045

Amerikan Yakuza
1996 48 Aksiyon Oyuncu 5.8 616

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Oyuncu 8.2 116,344
1995 47 Komedi Oyuncu 5.4 4,970

Öldüren Büyü
1995 47 Korku Oyuncu 6.1 13,130

Küçük Prenses
1995 47 Dram Oyuncu 7.7 29,128
1995 47 Macera Oyuncu 6.6 1,175
1995 47 Komedi Oyuncu 4.2 4,847
1994 Animasyon Oyuncu 7.7 27,114
1994 Animasyon Oyuncu 7.3 8,791
1994 46 Aksiyon Oyuncu 4.7 1,113

Batman Dönüyor
1992 44 Aksiyon Oyuncu 7.0 248,922
1992 44 Komedi Oyuncu 5.7 1,168

Sen Başkasın
1991 43 Komedi Oyuncu 5.4 3,197

Hayalet
1990 42 Dram Oyuncu 7.0 176,173
1990 42 Dram Oyuncu 6.1 2,220
1989 41 Komedi Oyuncu 5.3 1,554
1989 41 Dram Oyuncu 7.0 11,553
1989 41 Komedi Oyuncu 4.7 328

Ölsem Daha İyi
1985 37 Komedi Oyuncu 7.2 38,188

Mavi Ay
1985 Komedi Oyuncu 7.6 16,046
1984 36 Biyografi Oyuncu 8.3 330,310
1984 36 Komedi Oyuncu 6.5 12,296
1984 36 Komedi Oyuncu 6.2 442

Patron Kim?
1984 Komedi Oyuncu 6.5 9,315
1984 36 Macera Oyuncu 6.4 21,540

Ridgemont Lisesinde Hızlı Günler
1982 34 Komedi Oyuncu 7.2 83,729

Gece Vardiyası
1982 34 Komedi Oyuncu 6.5 12,634
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 5,292
1981 33 Biyografi Oyuncu 6.7 158
1981 Suç Oyuncu 6.8 2,732
1981 33 Animasyon Oyuncu 7.2 3,786
1979 31 Komedi Oyuncu 6.4 7,909
1979 31 Komedi Oyuncu 5.7 1,149
1978 Komedi Oyuncu 7.7 10,039

Yalnız Bir Kadın
1978 30 Komedi Oyuncu 7.2 4,065
1977 29 Western Oyuncu 6.3 384
1976 28 Komedi Oyuncu 6.9 1,728

Guguk Kuşu
1975 27 Dram Oyuncu 8.7 814,766
1975 27 Biyografi Oyuncu 2.9 582
1974 26 Komedi Oyuncu 6.6 1,865

Muhteşem Gatsby
1974 26 Dram Oyuncu 6.4 21,777
1971 23 Komedi Oyuncu 7.4 3,392
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019