Giriş Kayıt
Jonathan Rhys Meyers

Jonathan Rhys Meyers (45)


Oyuncu, Yapımcı

Jonathan Michael Francis O'Keefe, 27 Temmuz 1977 Dublin, İrlanda doğumlu oyuncu, yapımcı.

Mara Lane ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Maç Sayısı (2005), Kalbini Dinle (2007), Paris'ten Sevgilerle (2010), Hayatımın Çalımı Beckham (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jonathan Michael Francis O'Keefe
Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1977
Doğum Yeri: Dublin, İrlanda
Diğer Bir İsmi: Jonathan Rhys Myers | Jonathan Rhys-Meyers | Jonat
Takma İsmi: Johnny
Burcu: Aslan
Boyu: 1.78 m
8.9 (42 Oy)
  • Currently 178/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (41)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 45 Korku Oyuncu 5.1 68
2022 45 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2021 44 Korku Oyuncu 4.1 723
2021 44 Gerilim Oyuncu 4.2 135
2021 44 Aksiyon Oyuncu 4.4 3,815
2021 44 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
3.9 85
2021 44 Macera Oyuncu 5.3 2,202
2021 44 Gerilim Oyuncu    
2019 42 Aksiyon Oyuncu 5.0 3,589
2018 41 Dram Oyuncu 5.9 1,641
2018 41 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.5 748
2017 40 Aksiyon Oyuncu 5.3 3,053
2017 40 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.3 26,559
2017 40 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,844
2017 40 Gerilim Oyuncu 6.1 13,986

Kökler
2016 Dram Oyuncu 7.9 8,054
2016 39 Dram Oyuncu 6.4 2,422
2015 38 Dram Oyuncu 5.3 4,220

Bir Başka Ben
2013 36 Gizem Oyuncu 4.6 5,677
2013 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.3 29,449

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
2013 36 Aksiyon Oyuncu 5.8 135,010

Vikingler
2013 Aksiyon Oyuncu 8.5 531,264
2012 35 Dram Oyuncu 5.1 1,379

Hizmetkar Albert Nobbs
2011 34 Dram Oyuncu 6.7 24,804

Paris'ten Sevgilerle
2010 33 Aksiyon Oyuncu 6.4 118,001
2010 33 Korku Oyuncu 6.0 34,857

İpek Yolu Çocukları
2008 31 Dram Oyuncu 7.0 9,677

Bu Filmde Ben Varım
2008 31 Komedi Oyuncu 6.6 3,841
2007 Dram Oyuncu 8.1 75,554

Kalbini Dinle
2007 30 Dram Oyuncu 7.4 108,080

Görevimiz Tehlike 3
2006 29 Aksiyon Oyuncu 6.9 358,105

Maç Sayısı
2005 28 Dram Oyuncu 7.6 219,225
2005 28 Biyografi Oyuncu 7.2 3,997

Gurur Dünyası
2004 27 Dram Oyuncu 6.2 22,811

Büyük İskender
2004 27 Aksiyon Oyuncu 5.6 170,756
2003 26 Dram Oyuncu 7.0 2,279

Öldüğümde Uyuyacağım
2003 26 Suç Oyuncu 5.8 8,700

Oktan
2003 26 Korku Oyuncu 4.3 3,219
2003 26 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,302

Hayatımın Çalımı Beckham
2002 25 Komedi Oyuncu 6.7 111,460
2002 Dram Oyuncu 5.8 891

Prozac Toplumu
2001 24 Dram Oyuncu 6.2 18,317
2001 24 Dram Oyuncu 5.5 2,558
2000 Macera Oyuncu 7.2 2,993

Cinsel Masumiyetin Kayboluşu
1999 22 Dram Oyuncu 5.4 3,294
1999 22 Dram Oyuncu 7.1 20,809
1999 22 Dram Oyuncu 6.7 13,927
1998 21 Dram Oyuncu 6.2 3,054
1998 21 Dram Oyuncu 6.9 36,248

Tehlikenin Pençesinde
1998 21 Suç Oyuncu 5.9 3,481
1998 21 Dram Oyuncu 5.8 624
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,235

Özgürlüğün Bedeli
1996 19 Biyografi Oyuncu 7.1 31,910
1996 19 Macera Oyuncu 5.8 1,097
1996 19 Dram Oyuncu 6.3 637
1996 19 Komedi Oyuncu 4.5 1,280
1996 News Oyuncu 3.2 852
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,642
1981 News Oyuncu 3.5 2,514
1952 News Oyuncu 4.6 2,220
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022