Giriş Kayıt
Rob Reiner

Rob Reiner (72)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Robert Reiner, 06 Mart 1947 The Bronx, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı, senarist.

1971 yılının Nisan ayında Penny Marshall ile evlendi. 1989 yılının Mayıs ayında Michele Singer ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Karşınızda Spinal Tap (1984), All in the Family (1971), Alex Ve Emma (2003), The Last Laugh (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Reiner
Doğum Tarihi: 06 Mart 1947
Doğum Yeri: The Bronx, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Marty DiBergi | Rita Poon | Robert Reiner
Burcu: Balık
Boyu: 1.88 m
8.6 (7 Oy)
  • Currently 171.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 71 Belgesel Oyuncu 7.8 4,381
2017 70 Biyografi Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
6.0 3,647
2017 70 Komedi Oyuncu 5.1 11,961
2017 Dram Oyuncu 7.3 2,678
2016 69 Belgesel Oyuncu 6.9 681
2016 69 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.5 4,409
2016 69 Belgesel Oyuncu 7.2 313
2015 68 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.3 3,573
2015 Komedi Oyuncu 7.3 2,583
2014 67 Belgesel Oyuncu 7.4 884
2014 67 Komedi Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
5.8 11,604

Para Avcısı
2013 66 Biyografi Oyuncu 8.2 1,037,223
2013 Oyuncu 6.9 328
2012 65 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.0 16,249
2012 Dram Yönetmen 7.2 458
2011 64 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 291
2011 64 Belgesel Oyuncu 7.6 1,521
2011 Komedi Oyuncu 7.7 170,382

İlk Aşk
2010 63 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Senarist
7.7 74,993

Şimdi Ya Da Asla
2007 60 Macera Yönetmen
Yapımcı
7.4 214,393
2007 60 Komedi Oyuncu 6.2 149

Küçük Kahraman
2006 59 Animasyon Oyuncu 5.8 7,314
2005 Animasyon Oyuncu 7.6 51

Gerçek Dedikodu
2005 58 Komedi Yönetmen 5.5 48,513
2004 57 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
6.3 22
2004 Belgesel Oyuncu 8.7 899
2004 57 Belgesel Oyuncu 6.9 480
2004 57 Belgesel 7.1 452
2003 56 Komedi Oyuncu 5.6 12,951

Alex Ve Emma
2003 56 Komedi Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
5.6 12,533
2003 56 Komedi 7.3 24,343
2003 Komedi Oyuncu 7.5 11,490

Majestic
2001 54 Dram Oyuncu 6.9 49,760

İkimizin Hikayesi
1999 52 Dram Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
5.9 20,275
1999 52 Belgesel Oyuncu 7.3 86

Ed TV
1999 52 Komedi Oyuncu 6.1 39,610

Seksi Peri
1999 52 Komedi Oyuncu 5.6 10,057

Kirli Yarış
1998 51 Komedi Oyuncu 6.7 26,069

Can Dostum
1997 50 Dram 8.3 768,553

Geçmişten Ruhlar
1996 49 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.7 9,525

İlk Eşler Kulübü
1996 49 Komedi Oyuncu 6.3 38,460

Kuduz bakisi
1996 49 Komedi Oyuncu 5.5 2,568

Amerikan Başkanı
1995 48 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.8 48,339
1995 48 Komedi Oyuncu 6.1 4,440

Broadway Üzerinde Kurşunlar
1994 47 Komedi Oyuncu 7.5 33,178

Kuzey
1994 47 Macera Yönetmen
Yapımcı
4.4 12,564
1994 47 Komedi Oyuncu 5.4 9,379
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,012

Sevginin Bağladıkları
1993 46 Komedi Oyuncu 6.8 144,978
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,655
1992 45 Komedi Oyuncu 6.3 474

Birkaç İyi Adam
1992 45 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.7 214,737
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,654

Yaşamın Kıyısındaki Kartpostallar
1990 43 Komedi Oyuncu 6.7 14,165

Ölüm Kitabı
1990 43 Suç Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
7.8 164,550
1990 43 Komedi Oyuncu 4.7 9

Harry Sally İle Tanışınca
1989 42 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.6 177,420

Annemi Trenden Nasıl Atarım
1987 40 Suç Oyuncu 6.2 30,950

Prenses Gelin
1987 40 Macera Yapımcı
Yönetmen
8.1 359,043
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,477
1986 Komedi Oyuncu 7.6 1,272

Benimle Kal
1986 39 Macera Yönetmen 8.1 333,895
1985 38 Komedi Yönetmen 7.0 17,774

Karşınızda Spinal Tap
1984 37 Komedi Senarist
Oyuncu
Müzik
Yönetmen
8.0 120,357
1979 32 Komedi Oyuncu 7.2 49,257
1975 28 Komedi Oyuncu 5.4 26
1971 24 Dram Oyuncu 5.9 181
1971 Komedi Oyuncu
Senarist
8.3 12,724
1970 23 Komedi Oyuncu 6.7 1,552
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,821
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,052) Swamp Thing (1,681) Black Mirror (1,634) The Big Bang Theory (1,606) Shingeki no kyojin (1,529) The 100 (1,419) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,273) Vikings (1,210)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019