Giriş Kayıt
Amanda Plummer

Amanda Plummer (62)


Oyuncu

Amanda Michael Plummer, 23 Mart 1957 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Ucuz Roman (1994), Eyvah Karım Bir Katil (1993), Bensiz Hayatım (2003), Lanetli Hediyeler (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Amanda Michael Plummer
Doğum Tarihi: 23 Mart 1957
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu    
2018 61 Fantastik Oyuncu 5.9 329
2018 61 Dram Oyuncu 7.0 119
2017 60 Kısa Metraj Oyuncu    

Muhteşem Loïe
2016 59 Biyografi Oyuncu 6.5 1,819
2015 58 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.2 113
2014 57 Komedi Oyuncu 6.8 27

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 56 Macera Oyuncu 7.5 573,871
2012 55 Komedi Oyuncu 6.1 6,660

Yeni Ayakkabı Almam Gerek
2012 55 Dram Oyuncu 6.6 254
2011 54 Dram Oyuncu 5.3 1,365
2010 53 Dram Oyuncu 6.5 620
2009 52 Aksiyon Oyuncu 4.8 549

Yakın İlgi
2008 51 Dram Oyuncu 6.4 1,916
2008 51 Dram Oyuncu 7.0 9,688
2007 Animasyon Oyuncu 8.0 28,132

Şeytan'ın Küçük Yardımcısı
2004 47 Komedi Oyuncu 5.3 5,321

Tehlikeli Yaratıklar 3
2003 46 Korku Oyuncu 4.4 3,101

Bensiz Hayatım
2003 46 Dram Oyuncu 7.6 23,111
2002 45 Dram Oyuncu 5.9 27,515
2002 45 Suç Oyuncu 6.0 1,186
2002 45 Komedi Oyuncu 5.2 5,408

Sırlar Oteli
2000 43 Dram Oyuncu 5.9 19,913
2000 43 Dram Oyuncu 5.2 1,852

8½ Kadın
1999 42 Komedi Oyuncu 5.9 3,624
1998 41 Komedi Oyuncu 6.2 1,992

Herkül
1997 40 Animasyon Oyuncu 7.3 181,293

Bir Dilek Tut
1997 40 Komedi Oyuncu 5.4 4,841
1997 40 Suç Oyuncu 6.1 1,267
1996 39 Komedi Oyuncu 6.9 24,688

Bağımlılar
1995 38 Dram Oyuncu 6.3 899
1995 38 Komedi Oyuncu 6.3 1,795
1995 Dram Oyuncu 7.8 10,372

Kehanet
1995 38 Korku Oyuncu 6.5 27,103
1994 37 Biyografi Oyuncu 5.8 2,596

Ucuz Roman
1994 37 Suç Oyuncu 8.9 1,634,146

Lanetli Hediyeler
1993 36 Suç Oyuncu 6.2 20,186
1993 36 Aksiyon Oyuncu 6.5 755

Eyvah Karım Bir Katil
1993 36 Komedi Oyuncu 6.4 31,056
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,636

Yaşam Savaşı
1992 35 Aksiyon Oyuncu 5.3 13,918

Balıkçı Kral
1991 34 Komedi Oyuncu 7.6 73,295

Joe Yanardağa Karşı
1990 33 Komedi Oyuncu 5.8 31,871

Cennette Aşk
1987 30 Komedi Oyuncu 6.5 2,886
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,834
1984 27 Komedi Oyuncu 6.0 7,343
1983 26 Dram Oyuncu 6.7 1,017

Garp’ın Küçük Dünyası
1982 25 Komedi Oyuncu 7.2 23,436
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (364,666) Chernobyl (16,546) The Big Bang Theory (6,148) Killing Eve (2,740) Vikings (1,332) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,265) The Blacklist (1,262) The 100 (1,174) The Flash (1,109) Shingeki no kyojin (1,061)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019